terapia Bowen

terapia Bowen | Autor: anna-pa

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor!
Sper ca toti/toate, sunteti bine. Noi am aflat acum rezultatele deoarece si dna Dr si Dna asistenta cea de treaba, au fost in concediu. Glicata 7, tsh, freeT4, valori normale. Acum o sa incerc sa fac o progr la o Dna Dr la un centru privat care am inteles ca-i f buna in endocrinologie. Faptul ca cealalta dna dr endo, ne-a recomandat analize abia la 6 luni de la diagnosticare, ma surprinde. iar acum ca i le-am facut, la 3 luni, si au iesit in limite normale, ma tem ca daca am continua tratamentul pt inca 3 luni cum ar fi trebuit, putem trece intr-o alta forma a tiroiditei...hiper. Am auzit ca se poate intampla si asta. Insa, vreau sa va spun sa studiati putin despre terapia Bowen. Noi o practicam si glicemiile sunt bune chiar si mancand in plus-cand ea vrea, la mesele principale si la gustari cateodata. Noi am incercat si reflexoterapie si homeopatie ( asta a fost ok dar e greu de luat 3 pilule diferite pe zi, la ore diferite, sa nu bea apa sau manace dupa...era destul de complicat pt fiica mea)

va pup si daca vreti sa stiti mai multe, intrebati-ma si va povestesc. Altfel, nu vreau sa va plictisesc.
Sanatate si sa ne auzim cu bine!
PS Ioana, astept tel tau. Eu sunt mai des pe langa casa...