Singulair administrat copiilor - efecte secundare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Nici fetita mea nu a avut reactii adverse (ia Singulaire de 10 luni), iar extract de coacaz negru, carpen si calin a luat atat in timpul cand nu lua S, cat si in timpul tratamentului cu S.
Pe cand nu lua S (nici altceva), a luat vreme indelungata si nu a fost nici bine, nici rau, adica tusea cateodata mai tare, catedodata mai putin, diferenta cu sau fara extracte nu era vizibila. Dar poate ca acest tratament a ferit-o de crize nocturne sau de wheezing.
Pe cand lua S si intrerupsesem tratamentul cu Nasonex (spray cu corticoid cu administrare pe nas) iar eu incercam sa suplinesc cumva intreruperea asta, i-am dat iarasi extracte, dar nu au sustinut-o. A "racit" iarasi,apoi tuse nocturna, etc.
Asa ca mi-e greu sa spun, da, sunt bune sau nu, nu sunt bune.
Softurela,
cu dieta speciala cum mai stati?
In cazul fetitei mele, diferenta majora in starea ei a facut-o administrarea Flixotide, puf.
Asta nu inseamna ca nu ma gandesc cand sa i-l intrerup ( nu eu persona, ci medicul) , cand i se va intrerupe si S si la ce efecte, in timp, are administrarea indelungata de medicamente asupra organismului ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

Nici fetita mea nu a avut reactii adverse (ia Singulaire de 10 luni), iar extract de coacaz negru, carpen si calin a luat atat in timpul cand nu lua S, cat si in timpul tratamentului cu S.
Pe cand nu lua S (nici altceva), a luat vreme indelungata si nu a fost nici bine, nici rau, adica tusea cateodata mai tare, catedodata mai putin, diferenta cu sau fara extracte nu era vizibila. Dar poate ca acest tratament a ferit-o de crize nocturne sau de wheezing.
Pe cand lua S si intrerupsesem tratamentul cu Nasonex (spray cu corticoid cu administrare pe nas) iar eu incercam sa suplinesc cumva intreruperea asta, i-am dat iarasi extracte, dar nu au sustinut-o. A "racit" iarasi,apoi tuse nocturna, etc.
Asa ca mi-e greu sa spun, da, sunt bune sau nu, nu sunt bune.
Softurela,
cu dieta speciala cum mai stati?
In cazul fetitei mele, diferenta majora in starea ei a facut-o administrarea Flixotide, puf.
Asta nu inseamna ca nu ma gandesc cand sa i-l intrerup ( nu eu persona, ci medicul) , cand i se va intrerupe si S si la ce efecte, in timp, are administrarea indelungata de medicamente asupra organismului ei.

Alina si Ana (15 martie 2006)

Alina, i-am introdus branza si iaurtul in alimentatie, a revenit si tusea dar o controlez cu Extractul de coacaz.
In rest, fara carne iar peste cred ca a mancat de 2 ori in vara asta.

Am incercat sa profit de multitudinea de fructe si legume din gradina, asa ca am tinut-o pe vegetale proaspete gatite sau crude.
La efort nu a a mai tusit de multa vreme.

Acum e pe o schema homeopata, o pregatesc pentru gradinita. Pe langa pilule primeste si sirop Astha si calin.

AlinaEmi, da, e vorba de extractul de coacaz de la PlantExtract.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput