Azi dimineata am avut inca un contact sexual neprotejat, prietenul meu ejaculandu-mi pe coapsa. El s a spalat si a urinat, dupa care m-a mai penetrat o data. Cand a scos penisul avea lichid preejaculator.
Credeti ca as putea fi insarcinata in urma contactului de azi? este posibil ca atunci cand a ejaculat sa mi fi ajuns o picatura in zona intima? pot ramane insarcinata din cauza acelei >picaturi? sau e posibil ca lichidul preejaculator sa ramana in mine si sa contina sperma, chiar daca el a urinat?
multumesc
Pentru ca nu ai pus intrebarea unde trebuie...
Cat despre intrebare raspunsul este categoric - da exista aceasta probabilitate asa cum ai intuit si tu sa ramai insarcinata este suficient un singur spermatozoid nu trebuie doi sau un milion cati ejaculeaza el.
Pe de alta parte te intreb asa la modul serios... tu ai auzit de mijloace de protejare impotriva sarcinilor nedorite, nu? Ca de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala din care majoritatea sunt extrem de grave sa mai intreb?
Prietenul tau este curat? Medical discutand? Si oare aceste intrebari nu ar fi fost bine sa ti le fi pus inainte de orice contact sexual neprotejat? Sau ai senzatia ca bolile si sarcinile nu fac parte din bagajul tau? Ce zici?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa