Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna treaba!! La mine chiar va fi o surpriza cum va arata bblusa.

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebelusilor!
eu am pierdut sirul..

am si eu doua vorbe:

- pt epiziotomie, cine n-are colac: eu am facut sul un prosop mare si l-am indoit sub foma de colac.m-a ajutat foarte mult
- sani plini si curgatori nonstop am avut pana pe la 7 luni, nu va ingrijorati daca se intamplaasta, felicitati-va pt ca aveti mult laptic. mie mi s-a reglat productia foarte tarziu, nu puteam sta fara tampoane de san si singurele care au facut fata cat de cat erau cele de la chicco. chiar si asa eram aproape permanent uda.

in rest, despre alaptat, a punctat excelent ionela. as mai adauga doar ca eu pana la un an si ceva ai copilului am alaptat foarte des iar la inceput era imposibil sa stau si doua ore, cerea intr-una.

nasteri usoare in continuare!

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Gata... imi place mult de doctorita, tanara , modesta nu axata pe medicamente .. f faina, bebita e bine , inca are icter, nu are stomatita, ne vedem peste o luna..nu a vrut sa ia bani.
Dr a zis ca piticelul e asa frumoasa la fata si ca pare a fi de o luna.. ca are fata curata si senina ( pb ca nu e mflata sau ceva) , mie ca mama numai mi-i se umfla penele pe spate..

Multumesc pt urarile piticii .. ii ureaza si Mami o viata plina de bucurie , sanatate si liniste sufleteasca..

Rachell.. felicitari pt revenirea acasa.. ia-ti tampoane de sani,comprese cu apa rece dupa muls, apa si supe mai putine , mie numai sa o vad pe pitik ca cauta sanul si incepe sa imi curga sanii, schimb cam 4 tampoane pe zi, insa de muls m-am muls si eram cu sanii impietriti doar 2 zile, acum am vazut ca piticul ii goleste frumos , imediat nu o sa mai am nevoie de pompa. AM scapat si de ragade..
Ma minunez cum instinctul iti dicteaza ce sa faci in diferite situatii..

Elly.. mulumim de urari..., hai ca mai ai putin si iti vezi ingerasul, chiar ai emotii privind schimbarea fetita- baiat.. in salon era o tipa cu bebe fetita si baietel acasa, asa era de soada , ma intreba pe mine ce sa faca in diferite situatii , eu o luam pai ce ma inrebi pe mine ca tu ai copil acasa.. ar ea tare simpatica dar cu fetita e altfel..

Oana ... Nu a zis dr ca are nasul mare, eu m-am speriat ca e mare ca asa parea in ecografii... Si eu zic ca e perfecta.. pt ca e a mea, si fiecare cioara isi lauda puii nu?

Ionela .. multumesc.. cant de sange e mult mai redusa .. Am mai mancat o lingura de salata, ar gata nu mai pap, piticelul nu a avut nimik, mai rau am fost eu, lapte beau un pahar , iaurturi la greu insa..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ma loghez sa fac Cap nou

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

IOnela am facut deja cap nou.. am uitat sa anunt..

Cap nou aici

Mergi la inceput