Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)
Raspunsuri - Pagina 14
alayna spune:
Si mie imi amortesc degetele de la maini , uneori nu pot sa inchid pumnul
35+
Se pare ca va fi
:)
May3 spune:
mie asa mi-a zis dr de fam, ca poate fi de la coloana fiindca-s mai sedentara in perioada asta si mi s-o fi prins un nerv.
a zis ca nu-i de la inima sigur.
o sa citesc despre tunelul ala. merci, ionela.
apropo, ionela, azi mi-am luat pt bebe asta:
http://www.mothercare.com/SwaddleMe-Pink-Lady-Swaddling-Wrap/dp/B004ORZ3WA?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=44397031&sr=1-4&qid=1314634962&pf_rd_r=0DVV7939C69MD2BTAA5N&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44397031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5
banuiesc ca nu afecteaza soldul bebelului, nu?
35+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
athosik spune:
Buna fetele
Am ajuns si noi akasa .... in sfarsit!!!
Despre noi pot sa va spun k suntem bine ,ne obisnuim cu alaptatul, Robert este un bebe super dragutz si aproape cuminte ... papa-doarme-mai plange ... etc
Va povestesc mai multe in alte zile!!!!
Felicitari tuturor mamicilor si va tinem pumnii la fetele care urmeaza sa devina mamici!!!
39+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
MARINAENACHE spune:
fetelor stiu k una din voi naste la Filantropia , cu ce doctor? Ce program are?
32+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
Kora_B spune:
Sei, ptr buricut tamponam cu betadina si apoi presaram baneocin pudra. Asa ni s-au dat instructiuni inainte de iesirea din spital si apoi si de dr pediatru care a venit sa-l vada pe Ianni a doua zi dupa ce am iesit din spital.
Sper sa nu fie tardiv raspunsul meu.
35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
andreea_t spune:
Fetele care ati nascut sau aveti copii, vine pediatrul acasa in primele saptamani?
Care sunt criteriile dupa care ati ales pediatrul?
38+ Doamne iti multumim!
camady spune:
May la ce pret ajunge paturica aia?
Nu poti sa ma ajuti si pe mine sa-mi comanzi?
Te rog mult.
37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
May3 spune:
Camady, e 9.99 lire, dar sunt 2 probleme. eu deja mi-am comandat si vine acasa la sot, adica in Anglia. si mi-o aduce sotul in tara cand vine el pe 17 sept.
daca vrei sa astepti atat.. plus ca mai costa si transportul sa trimita aia acasa. eu mi-am comandat mai multe chestii si renteaza. asa, doar pentru o paturica, e cam nasol.
pot sa-l trimit pe sot in mothercare sa ia din magazin, dar de multe ori n-au in magazin ce au pe site sau sunt mai scumpe.
zi-mi daca vrei totusi sa mearga si ii zic sa se duca weekendul viitor.
in anglia in timpul sapt magazinele se inchid la 5 si n-apuca fiindca atunci iese de la servici.
cred ca se gasesc si in ro, dar nu stiu cum s-or numi.
poate stie vreo fata?
e vorba de paturica de asta:
http://www.mothercare.com/SwaddleMe-Pink-Lady-Swaddling-Wrap/dp/B004ORZ3WA?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=44397031&sr=1-4&qid=1314643161&pf_rd_r=1ZBZ5V1C0E4TT8XNEV1A&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44397031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5
vad ca la toate modelele de acest gen scrie website exclusive. deci nu le au in magazin.
unu singur il au in magazin si e mai scump si nu se stie daca e in magazinul din orasul nostru.
35+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
eu am fost plecata si acum am citit de sindromul ala. se potriveste la fix.merci, ionela :)
bai, dar dr de fam chiar n-o fi stiind de el?
35+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
didianana spune:
Sal fetelor..
Voi vorbiti deja despre alaptat, si va descrieti bebelusii..si eu mai am atata pana o sa-l tin in brate....
Pediatrul trebuie sa vina in prima zi de venire din spital, si la o saptamana cred..
34+ si mamica fericita de 3+ anisori