Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Daca tot apar dupa colt vreau sa-mi vars of-ul ... maine de dimineata cumnata mea se opereaza la Cluj, e suspecta de cancer uterin... sunt asa de suparata, nu are decat 37 de ani ... Dr.a zis ca zona e destul de afectata dar asteapta rezultatele la biposie peste 3 sapt. cand o sa stabileasca extirparea/salvarea uterulu... Cand am vb.cu ea in seara asta mi-a spus ca medicul rezident dar si o asistenta ii sugera sa vb.cu dr. ce o opereaza maine sa ii scoata uterul cu totul sa nu mai vina la a doua interventie... pai cum naiba, sa intre la 37 de ani la menopauza? Poate sunt sanse ca dupa aflarea biopsiei sa nu fie cancer si sa salveze uterul cativa ani pana intra ia normal la menopauza... of, e asa debusolata saraca ![]() ![]() , eu i-am spus sa salveze uterul si sa astepte cele 3 sapt.Am citit pe net despre menopauza timpurie iar repercursiunile nu sunt pozitive... ma rog la Dumnezeu sa se termine cu bine. Acum sunt mama a 3 copii (e si fratele meu cu ea) si nimeni nu stie nimic despre toata aceasta interventie (nici parintii ei). |
Of, Ramona. Nu stiu sa imi dau cu parerea despre subiect. Sunt alaturi de tine cu un gand bun. Sper sa fie totul bine...
Floric spune:
Ramona, Dumnezeu sa o aiba in grija. Nu menopauza e o mare problema ci rezultatul biopsiei. Hai sa fim realisti...ce e mai grav menopauza timpurie sau un cancer uterin???? Probabil ca rezidentii or avea alte viziuni despre afectiune si d-aia iau sugerat asa.
Lasam medicii sa decida.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Bon soir!
Multumim pt urari, sa dea DD sa fie bine. Ca sa am emotii si mai mari, azi am borat prin parc ca aurolacii... Dar dup-aia si-a revenit si a fost o seara superba, s-a prins in hora cu 3 copii, se tineau de manute si cantau si dansau 

No, adevarul e ca io's cam cu fundu-n sus de multe zile, asa ca imi asum pasa defensiva. Si presupun ca pe celelalte fete cu aceeasi lectura le-am molipsit, imi asum rolul de focar de infectie.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Ramona, nasoala problema, un gand bun de la noi 
Simply, dar Luca de la ce a facut atat de urat? Zborul? Schimbarea de loc?
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
ILINCO, bafta maine, suntem oarecum in aceeasi oala I-a placut la vizita precedenta?
CRISTIAN (7.03.2009)
Floric spune:
MAi tufete, asa ma oftic cand va aud ca mergeti cu copii la gradi private

. In vizite, socializare, etc...
Puteti crede ca in Braila NU exista o gradi privata civilizata. Adica, legal exista dar una a catolicilor, una a adventistilor. Mai este una, si singura, care funct de vreo 2 ani dar e daor cu numele de "privata" caci e o diferenta totala intre ce insirati voi pe aici si ce se intampla acolo. Desi are o curte (la strada evident) de cate ori am trecut acolo am vazut doar un tobogan mic (are 2-3 trepte sa urci in el) si un balasoir (asa se scrie????). Atat. Nici macar o banca, o casuta,...Si nu mai zic ca este aglomerata incat grupe au devenit ca si grupele de la gradi de stat (adevarat ca o gradi mia lejera). In fine...avantaje NU exista.
Am mai auzit ca de anul trecut s-a mai deschis una dar are doar aut de functionare nu si acreditare (nu stiu care e diferenta) dar nu primeste copii decat cu recomandare....Iar nu inteleg de ce? Adica doar daca cunosti pe cineva care are copil acolo, intri daca nu...NU
Ma uit cu jint la orasul vecin unde la o prima catare pe net am gasit 4 gradi private cu site, cu prezentare, etc. Nu spun ca sunt minunate dar macar ai de unde alege. De asemenea, nu spun ca as da copilul la o gradi privata dar macar sa testez de o socilizare, as incerca...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
Cap 342
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Noi am halit inghetata, ne-am dat cu masinile prin parc, vedem noi ce urmeaza, dat fiind ca de maine "ne inregimentam". Mi-am luat liber azi ca sa putem face prostii impreuna in ultima zi de libertate [...] Ne-am facut ghiozdanul pt maine, iar eu am fluturi in stomac, de parca m-as duce la prima intalnire amoroasa. PS. Olga propunea o intalneala bucuresteana saptamana aviatoare, se baga cineva? |
Salutam inregimentarea injinerului dessuzetit!
A-propos, voi la ce gradi mergeti? Ca ma-ntreba o colega care are o fetita cu un an mai mica decat piticii nostri si au plecat la cautat (in sectorul 3)...
Si pe aceast cale, anunt cu surle si trambite "promovarea" grupei baby si "admiterea" in grupa mica!!!!

Cica anul asta or sa aiba si 3ore de engleza pe saptamana...mai mult decat aveam noi in liceu.
Ne bagam la intalneala, cum nu!?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m N-am fost niciodata un iubitor de caini sau de animale in general, Mura a fost altceva, m-a schimbat mult, m-a imbunatatit ca fiinta, mi-a imbogatit viata si m-a invatat multe. Ii sunt atat de recunoscatoare ca si-a petrecut langa noi putinul timp pe lumea asta! |
Te inteleg perfect... Nu am dezvoltat foarte mult, pentru ca nu ma prea pricep la ... fraze lungi. Eu am fost/sunt un iubitor de caini, iar Toto este primul meu caine, (intre timp am mai avut un dalmatian, dar asta e o alta poveste). De atunci Toto a devenit un membru al familiei, martor la tot ce s-a intamplat... la "decadere", boala, moarte... A suferit si a simtit totul alaturi de noi (stiu sigur si nu sunt singura care a observat)... Nu e "caine" e un membru al familiei, batran si bolnav, care a mai ramas din vekea mea familie si care, din pacate, sunt constienta ca o sa se duca si el curand...

Trimit, ca daca mai recitesc... iar sterg si nu mai ramane nimic de trimis...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mie mi-a murit un pisic foarte drag pe masa veterinarului, la Spitalul Universitar din Cluj, n-am sa uit niciodata noaptea aia groaznica, alergatura pe la n veterinari si apoi fuga cu el la Cluj si nici moartea lui cu labuta in mana mea - stiu ca suna patetic, da', na, eu l-am iubit tare mult - si intoarcerea cu el acasa, unde l-am ingropat. De atunci nu mai sunt in stare sa tin pisici... |

Si cu pisicile avem o poveste... Mie NU-MI PLACEAU! Dar ii placeau lui Costin, asa ca i-am facut cadou o matza (nu stateam impreuna), dar in (foarte) scurt timp am stat, iar Chip (motanul, care dormea cel mai bine pe o revista Chip, pe care o citea Costin "la vremea aia") s-a atasat iremediabil de mine...
Pe MottoRash am primit-o eu. Acum imi plac pisicile.
Denisa-Madalina
fericita de