Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, sunt ingrozitoare, am facut papanashi si nu stiu cum naiba mi-au iesit asa multi si eu fiind hamesita si singura acasa (adica Phiphi dormea) am bagat compulsiv in mine, simt ca iesplodez. Sa iau si io un debridat de-ala?:))
Anca draga, stai linistita, io una, care am ochiu ager, zic eu, n-am vazut nimic suspect in mesaju' tau, o fi Monvass intr-o pasa mai defensiva astazi:))) Ba chiar mi-a placut in mod deosebit descrierea facuta lui Novus si SUBSCRIU la ea. Nu toti oamenii au asemenea capacitati de lideri si organizatori iar novus e extraordinara in privinta asta iar mie imi inspira o mare incredere, as merge oricand pe mana ei si zau ca nu sunt o oaie:))). Tu, Anca, ai "hibele" tale (adica toti le avem dar tu esti genul "ce-i in gusha si-n capusha, nu faci eforturi sa le maschezi cum fac eu sau altii, de exemplu), dar ce-i al tau e pus de-o parte, faci neste portrete psihologice chiar accurate, vorba ta, ai un stil aparte, esti originala ...E drept ca la Moieciu am crezut ca fac implozie+explozie deodata:)) cand mi-ai trezit Frumoasa Adormita, da' asta esti tu, mereu exploziva, mereu in miscare, perpetuum mobile si perpetuum vorbitace, ca sa zic asa:)) Revin, ca se caca cineva pe el (nu, nu huzband)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

nici andrei nu-i inrolat si nici ada - scriu asa ca-s cu subectu'n brate

Aham! Si nici recrutati? Adica inscrisi, ca dileme mari despre locatie si programa nu cred ca sunt...sau sunt? Nu incep nici ei in toamna asta? O lasati pe primavara, sau pe toamna viitoare?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ashe, am revenit.
Tineti-ne si noua pumnii, merem maine dimi cu arme si bagaje la gradi, o las acolo si gata, asta este!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, bafta la gradi. Pana la urma pe care ai ales-o?

Simona, asta cu copiii e cu dus si intors. Unii angajatori o vad ca pe un avantaj pentru ca sigur nu mai pleci in concediu, iar altii ca pe un dezavantaj ca daca e un job care presupune over-time in mod clar un om cu familie nu prea vrea sa stea sa faca munca voluntara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:

Aham! Si nici recrutati? Adica inscrisi, ca dileme mari despre locatie si programa nu cred ca sunt...sau sunt? Nu incep nici ei in toamna asta? O lasati pe primavara, sau pe toamna viitoare?

noi pe toamna viitoare vrem sa o amanam.... dar m-am interesat de gradi pe aici... de preturi, de educatoare...; bine, eu ziceam ca asa-i mai rezolv problemele de socializare, dar am vorbit azi cu 2 colege care au avut copilasii la fel ca mutzu, poate chiar mai rau, ca ele nu au simtit nevoia sa-i tina langa copii in fiecare zi cum fac eu, ci i-au tinut unde au vrut ei..., si s-au dus la gradi la 3 ani si ceva, s-au integrat ca n-au avut de ales si sunt binemersi!!!!
asa ca oricat m-ar tenta o gradi, oricum in momentul asta nu-mi permit sa tin si bona si gradi (ca nu ar avea cine sa stea cu el bolnav....) deci ramanem la varianta care zic eu ne "coafeaza" cel mai bine pe toti... BONA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:

Nici!

Noi o lasam pe primavara, dar atunci mergem neoficial, pentru socializare si abia din toamna gradinarim cu acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ashe, am revenit.
Tineti-ne si noua pumnii, merem maine dimi cu arme si bagaje la gradi, o las acolo si gata, asta este!!

Tinem, cum sa nu?! Si tinem si pentru Cristi si Ariana.

Mergi la inceput

Asa, bafta la toti gradinarii novice precum si la cei experimentati!
Bianca, o duc la gradinita aia cu curte sigura, norma:))). Io la aia cu poarta aia nenorocita n-as mai duce-o nici gratis, dupa ce am vazut usa aia larg deschisa dand in drum, mi-a ramas pe retina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Apar si eu dupa colt
Ne-am tot plimbat pe la mama de 3-4 saptamani unde ne-am simtit bine cu mici incidente (m-am fript serios la un picior iar acum arata groaznic ), ceva tuse, apoi diaree si voma de cateva ore ...

Am vazut multeeee poze de la munte, am admirat burtici noi superbe (sper sa ma laud si eu cu asa burtica prin iarna) dar si copii deliciosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Daca tot apar dupa colt vreau sa-mi vars of-ul ... maine de dimineata cumnata mea se opereaza la Cluj, e suspecta de cancer uterin... sunt asa de suparata, nu are decat 37 de ani ...
Dr.a zis ca zona e destul de afectata dar asteapta rezultatele la biposie peste 3 sapt. cand o sa stabileasca extirparea/salvarea uterulu...
Cand am vb.cu ea in seara asta mi-a spus ca medicul rezident dar si o asistenta ii sugera sa vb.cu dr. ce o opereaza maine sa ii scoata uterul cu totul sa nu mai vina la a doua interventie... pai cum naiba, sa intre la 37 de ani la menopauza? Poate sunt sanse ca dupa aflarea biopsiei sa nu fie cancer si sa salveze uterul cativa ani pana intra ia normal la menopauza... of, e asa debusolata saraca , eu i-am spus sa salveze uterul si sa astepte cele 3 sapt.
Am citit pe net despre menopauza timpurie iar repercursiunile nu sunt pozitive... ma rog la Dumnezeu sa se termine cu bine. Acum sunt mama a 3 copii (e si fratele meu cu ea) si nimeni nu stie nimic despre toata aceasta interventie (nici parintii ei).

Mergi la inceput