Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
Mie mi-a murit un pisic foarte drag pe masa veterinarului, la Spitalul Universitar din Cluj, n-am sa uit niciodata noaptea aia groaznica, alergatura pe la n veterinari si apoi fuga cu el la Cluj si nici moartea lui cu labuta in mana mea - stiu ca suna patetic, da', na, eu l-am iubit tare mult
- si intoarcerea cu el acasa, unde l-am ingropat. De atunci nu mai sunt in stare sa tin pisici...
Sympliana, bine ca te-ai impacat cat de cat cu situatia
(si-mi place poza de la avatar!)
Bianca2503 spune:
Simply, am plans cand am citit ce ai scris despre Mura.
Anaan, am plans si cand am citit de pisic, pentru ca si eu am o matza la mama si e deja baba...
novus spune:
Bau !!
Simplyana, welcome back 
!! m-a impresionat ceea ce ai scris, nu am avut niciodata un caine sau pisica dar mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris tu si Anaan , emotionant !!
Ma bucur ca ati trecut peste asta si vor ramane doar amintirile clipelor frumoase petrecute impreuna!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Si revenind, inca ma "minunez" de egalul pus de unii dintre noi intre "cineva e ca un soare" si "oi fara personalitate" |
Stai linistita ca s-a receptat corect mesajul, doar esti fata desteapta si nu cred ca trebuia sa iasa cineva pe plus ca la inventar, la partid e altfel
novus spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf se facea ca Novus ne citea programul acum mergem la joaca si bem niste citronade, apoi putem sa ne gandim ce comandam la pranz dupa care o sedinta foto organizata de mesterul Costin; |

cam dictatorial visul tau daca citeam programul
novus spune:
Si acum revenind la oile noastre
:
Ada a avut un kk mai moale dar Pisi tocmai m-a anuntat ca isi petrece ziua la birou dar in wc asa ca ma gandesc daca nu o fi vreau virus infiltrat la noi in familie
?!
O sa o urmaresc si pe ea dar sper sa nu fie nimic serios, nu mai stiu daca v-am spus dar joia trecuta inainte de excursie seara am avut temperatura si diaree de abia am facut bagajele deja ma si gandeam cui sa trimit excel-ul cu socotelile daca nu pot merge ![]()
Oricum din cate stiu principala problema e deshidratarea, nu , in cazuri din astea ? in rest nu prea se da nimic decat mancare de regim, nu ?!!
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui novus Hellou la ceas de seara !! No hai sa va povestesc eu putin despre turcu' nostru ca sa va lamuriti ce si cum : dupa cum v-am zis oamenii astia se ocupa doar ei de business-ul lor, foarte bun, nimic de zis, doar ca in cazul nostru au cam fost depasiti de situatie Asaaaa, eu am tot vorbit cu madama care m-am lamurit acum ca e cam flower power si de aici unele disfunctionalitati si neintelegeri adica ea intelesese ca suntem un grup din Deva si se astepta sa venim toti o data, am discutat despre mancare de enspe mii de ori, i-am spus sa aiba pregatite 3 feluri de unde sa ne alegem, ea abia atunci ii spunea turcului (sot si bucatar de fapt) despre lucrurile astea ![]() Eu cum am ajuns Mada m-a pus in tema ca oamenii astia nu-s prea draguti asa ca m-a dus sa ma lamuresc , ajung in pensiune, direct ma frapeaza ca nu e restaurant nimic, doar o bucatarie, intru acolo si dau peste turcu' care curata tacticos cartofi cu o mutra acra, intreb de madama la care ma anunta el ca e sus si ne asteapta de la ora 14 , la care i-am raspuns ca da mai are de asteptat oricum pana vin toti !!Am dat de ea si am luat-o direct la interogatoriu, i-am explicat ca nu-mi place de sotu' pt ca nu e amabil, ba din contra e cam din topor, i-am spus ca nu asa se lucreaza cu un grup si ca trebuie sa fie mai zambitori in primul rand si nu ne fac noua un serviciu pt ca ii platim ! apare si turcu' doamna repede il anunta ca am ceva reclamatii si apoi sa te tii de acum incolo : l-am facut cu ou si otet, zambind si cu glume directe, pana a inceput sa zambeasca si el, i-am zis ca e un prim pas dar mai are de lucru, apoi mi-a spus ca e nedormit de 4 nopti, i-am spus ca sigur nu din cauza mea si ca ar trebui sa fie mai vesel dupa atatea nopti de dezmat Apoi totul a mers mai usor, se vedea ca vor sa faca mai mult , le-a mai si iesit doar ca repet, nu erau pregatiti pt un grup, adica ei se asteptau sa mancam toti acelasi fel sau sa le dau eu lista cu cate portii din fiecare varianta vrem pai ce eu am mers pe gratis sa le fac lor munca ??!!le-am explicat ca de aceea ar avea nevoie de un om ca sa-si bata ala capul cu grupurile, sa noteze cine ce vrea si ce ar bea, nu sa ne notam noi pe o foaie si cand aduce portiile sa constatam ca nu ajung si apoi raman prea multe iar la bautura sa tot intreb cine ce abaut si sa cer bani pt ca el le-a pus pe mese si noi ne-am servit De aia am zis ca a fost bataie de cap mai multa decat de obicei pt ca daca aveam doar cazare si mic dejun era ok, la cina fiecare coamnda ce vroia si platea pe loc nu mai era nevoie de tot felul de artificii, plus ca mie mancare mi s-a parut cam saracuta si cam scumpa, le-am zis dar ei tot imi bateau campii ca e facuta pe loc, proaspata, da ok dar vroiam parca mai multa diversitate nu regim de cantina, sincer eu tot comparam cu Podul Turcului care clar iesea in avantaj, drept ca si pe bani mai multi Una peste alta omul era haios in felul lui si nu pot sa zic ca am cerut ceva si nu a adus, nici nu am platit in plus pt asta, la Ilinca de ex i-a pregatit ceva specialitati turcesti , la Anca i-a pus deoparte o portie de mancare pe care ea nu a mai mancat-o apoi , i-a adus lapte proaspat pt fulgi pe care iar nu i-a mai mancat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Daaa, sa povestesc eu cum ne-a primit cocoana
Eu cu Gaza am ajuns primele, ne dam jos din masina, iese o fumeie si ne intreaba ce e prioritar: mancarea sau cazarea, mai ales ca mirosea a mancare
Cand sa mergem sa salutam si noi, sa anuntam ca am venit, sa vedem camerele etc. ne-a luat turcu pe sus, ca o sa vina doamna, ca el n-are timp ca are oala pe foc, OK, nimic deranjant pana aici... Iese cucoana si ne ia la intrebari, un adevarat interogatoriu, cine sintem? dar de ce am venit?, sintem toti din Deva?, dar cum ne cunoastem noi, sintem colege?, cati sintem?, fiecare are copil?, da'toti copiii urla asa? (Katy era maraita de la oboseala) etc, si in tot timpul acesta ne masura din cap pana-n picioare cu un dispret..., parca Dom-le! nu ne ridicam noi la rangul ei
... Si ne-a zis asa: sa stiti ca in pert e inclus doar mic-dejunul si cina, eu zic: OK, platim la pranz, nici o problema; ea: ca daca vrem mancare si la pranz, doar maine (sambata adica), si doar ciorba (ca sa dam la pitici), si doar asa..3 portii, daca vrem mai multe, sa mergem in alta parte sa mancam
Noi obositi si infometati de pe drum, nu ne-a dat nimic de mancare
Gaza imi tot spunea s-o sunam pe Monica sa vedem ce-a convenit cu cucoana, eu i-am zis ca n-are rost, ce sa convii?, nu vezi cat de ciufuta e?...
Deci clar Podul Turcului o surclaseaza din toate punctele de vedere.Asta a fost singurul aspect "negativ", ca trebuia sa mergem in alta parte sa mancam la pranz.. Cina + mic-dejunul erau saracacioase, stiu ca in prima seara Ianis a mancat pestele si mie mi-a ramas doar 1/2 mamaliga, noroc cu prajiturile lui Madi

, 7 feluri a facut!, nu stiu cum s-a incadrat in aceeasi seara si acelasi cuptor...
In rest era fain, locul unde era amplasata pensiunea o pajiste maaare, cu loc de joaca, pe maulul raului si la poalele unui deal impadurit, pitoresc peisajul
. Insa eu la intalneli vin pentru gashka, care ca de obicei a fost de nota 10
Aris, cea mai sexy graviduta, pe care am vazut-o eu vreodata
Si sotul ei super de gasca, neaparat sa veniti si la intalnelile viitoare
Olga, care se plange ca nu-i place burtoasa, devine si mai frumoasa

Chatonel e in realitate mult mai calma decat pe forum
, si are niste picoaaaare
Si-mi place foarte mult cum se converseaza ea cu Izia frantuzeste, m-am topit toata cum zicea ea "balansoir", "maman est ici, non est la" si altele... A! si "merci beacoups!" pentru pietrele semipretioase, pentru care Anca a facut atat de iscusit - si atat de adevarat - descrierea fiecarui personaj
Gigelica, desi am cunoscut-o cu alte ocazii, acum am avut placerea s-o "savurez" din plin
E o bunatate la casa omului, atat de blanda, atat de calda, si in acelasi timp atat de isteata si cu un simt al umorului
, partenerul ideal la mese si petreceri
Si pe Ilinca m-am bucurat mult s-o revad

Apropos, pozele sunt fffff frumoase si reusite, iar relatarea ta despre intalneala este ca de obicei plina de talc si vorbe mestesugite. Imi place foarte mult cum povesteste Ilinca
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
simplyana_m spune:
Multumesc din nou, tufete, Anaan
, Bianca
, Novus
!
Novus, in afara de hidratare, n-ar strica niste Debridat.
Si un "La multi ani!" intarziat Alexandrei si Vitaminei!

http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Novus, in afara de hidratare, n-ar strica niste Debridat. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
asta pt ce e
multumim de urari

simonapro spune:
Buna!
Mi-au placut tare mult pozele de la intalnire, relatarile si am ramas cu
la prajiturile deniseimada, totul la superlativ, ca de fiecare data 
Simply si Anaan: un mare
, imi e groaza si mie de asemenea pierderi, ca doar am 2 motani si un caine. Si stiu cat am suferit cand am pierdut alt caine 
Noi nu scapam inca de pampersul de noapte, inca mai face. Aseara a venit la noi in camera probabil din cauza asta,ca l-am dus la baie si a facut cand l-am intrebat, deci e un prim pas.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)