Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 15
Floric spune:
Neatza tufete.
Taman azi si eu de lucru cand a aparut Romanul Ancai. Ptiu...asta e editie lunara si nu trebuie ratat.
Intai citesc si apoi muncesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
Buna dimineata si de la mine!( am niste maniere, mama lor
, prima data comentez si dupa aia salut...)
Mada, mi-au placut pozele voastre la nebunie; Costin se poate reprofila oricand (nu ca nu ar fi deja ultra-profilat
): face niste fotografii care, dincolo de calitatea imaginii,surprind intotdeauna si niste stari...foarte fain!Sunt acolo niste poze cu Adela si cu tine care sustin teoria Ancai cu sufletele-pereche.
Ieri, dupa ce m-am imbatat cu succesul dezpampersirii, fiu-meu a avut un accident umed
care m-a readus cu picioarele pe pamant. Oricum e bine; de cele mai multe ori zice cand il apuca. Azi-noapte n-am avut curajul sa-l las fara pampers. Azi merg sa iau niste aleze si dupa aia incercam.
Anaan spune:
Novus, n-am uitat de poza, dar mi-am imprumutat camerele foto unor prieteni care au plecat in vacanta in Franta, dar saptamana viitoare ma conformez. Poate pana atunci reusesc sa ma si vopsesc.
Ce face Alexandra, a mai vomat?
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Novus, n-am uitat de poza, dar mi-am imprumutat camerele foto unor prieteni care au plecat in vacanta in Franta, dar saptamana viitoare ma conformez. Poate pana atunci reusesc sa ma si vopsesc. Ce face Alexandra, a mai vomat? |
Nuuu, ieri dupa cele 2 ture cand a dat afara tot laptele, gata nu a mai avut nimic, din fericire !
Chiar vroiam sa te sun ma gandeam deja la scenarii cu enterocloite si sitam ca voi ati trecut prin asta dar am zis sa vad cum evolueaza ca prea bause cu pofta laptele si zic eu ca de acolo i s-a tras, aseara cand s-a pus la culcare i-am zis sa bea incet ca este destul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Nuuu, ieri dupa cele 2 ture cand a dat afara tot laptele, gata nu a mai avut nimic, din fericire ! |
Ma bucur!
anamariame spune:
Neata!Unde ati disparut toate?Am vazut pozele
, dar mai vreau! V-ati distrat pe cinste!
Bianca2503 spune:
Nu stau ascunsa, doar ca am creierul impartit in mai multe proiecte diferite si intru aici pentru relaxare.
simplyana_m spune:
Salut!
Am ajuns si noi inapoi in Spaniolia, ne-am reintrat in ritm, am recuperat pe ici-pe colo ce-ati mai scris, am vazut super-poze de la intalneala 

, ne-am bucurat si de impresii si relatari (Anca, 

). Sunteti o gasca pe cinste!

Ne-a fost dor de voi!

http://www.lucamic.blogspot.com/