Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
Helau.
Aseara am baut un mojito (no, bine, recunosc, doua) cu Chato. In viata reala mi s-a parut mai blanda decat Chato de pe forum. Am ajuns pe la 11.30 acasa, sotzu' facea ture, ca mi se si terminase bateria la mobil ![]()
![]()
piticul era in deplasare
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae am iesit pana in parcare sa vad daca am inchis masina, si cand ma intorc [regulamentar, ca inca era lumina] apare turcu, zambindu-mi [fff cald!!!] si spunandu-mi: dar de ce nu ati mai intrat pe la bucatarie, ca toata ziua de azi v-am asteptat... Si eu: oo, v-o fi fost dor de mine, acolol la bucatarie.... Turcul: daa, daa, sa stiti ca mi0-a fost dor, stateam si ma gandeam azi, nu o mai veni doamna de aseara pe aici??? |

Asta kiar ca a fost tare!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Oooo am si uitat de biliard, a venit turcu la noi si imi zice : joaca niste copii biliard jos, nu v-am pus sa platiti nimic in plus darrrr daca imi strica masa va pun sa o platiti !!stiti cat ar fi inchirierea ?? No la faza asta mi-a sarit mie mustarul : dom'le esti nebun ce copii sa joace biliard si mai ales singuri ?!! nu vezi ca astia abia merg, ce biliard visezi ?? cred ca nu sunt din grupul nostru !! el ba nu ca sunt cu noi, pana la urma am percutat ca e vorba de v+t si m-am rugat sa nu strice nimic pe acolo |
Si eu mi-am zis ca e sarit de tot la faza aia! Ma si gandeam cum s-au cocotzat ghioceii nostri pe masa de biliard! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Si acum, pozele de la Moeciu!!!!

https://picasaweb.google.com/110571995309551143640/Moeciu26august?authkey=Gv1sRgCO7v8NeS3uKDXg#5646700159829850082
Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Sper ca acum am pus linkul bine. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Neata !!!
Denisamada, multumim pt poze , o sa ma delectez si eu diseara cu ele
!! dar le vreau si eu, da ?! si nu numai de la voi ![]()
Eu am tras o sperietura dupa ce am ajuns ieri acasa, Ada ca de obicei cand ajung, vrea tziti, s-a repezit la ele si vreo 15 minute nu s-a dezlipit de acolo, apoi a inceput sa alerge si sa se joace dar la un moment a venit si mi-a zis ca o doar burtica iar in secunda 2 a vomitat in jet tot laptele !! m-am speriat un pic dar am cuplat ca sigur a baut prea cu pofta ca doar nu o fi fost laptele stricat ![]()
Apoi ne-am imbracat sa iesim afara, a mai avut un episod scurt inainte sa iesim din casa, ceva ramasite dar dupa si-a revenit si nu a a mai avut nimic, am fost la Tufdor in vizita si au alergat si s-au jucat de erau uzi leoarca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Novusica, asa cum i s-a nimerit si la pietre, in mod figurativ, si cum s-a si intamplat la propriu, din prima seara, este soarele. Ceilalti isi orienteaza gandurile precum floarea soarelui dupa soare. Am uitat sa va zic ca vineri nopatea, cand mi s-a parut pt 1 secunda, ca scrie ceva similar cu turcu, ce mi-a confirmat banuiala au fost pletele blonde si miscatoare ale lui novus, prin geam. Atat am vazut in noapte, cateva litere si parul "balai" a lui novus, si am stiut ca am ajuns bine. Novusica este ca o institutie, sau ca un lider de partid. Toti simt ca daca la centru asta este linia, atunci aceasta linie este cea mai buna si pe ea o vom urma. Asta.. vine din interiorul omului, putini, foarte putini oameni au darul de a schimba/rasturna locurile/oamenii. Si ea este. ![]() Multumim :) Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
Hihihi, as putea sa-mi fac si partid, pe langa agentia de turism de care imi tot spune Cristi al Olgai, numele zicea ca e clar deja: Novus Travel
Monnvas spune:
Neata! 
De la tribuna parlamentara proclamam: DESUZETIREAAAA! Si,iar, ma intreb ce-am facut sa merit un copil atat de intelegator.
Shefa de partid, sper ca sarbatorita de ieri e bine. Chiar, am vb cu tine si nu v-am urat, shame on me!
(sper ca "intorsul dupa soare" nu insemna ca prietenele lui Novus, intre care ma numar, sunt ca niste oi fara personalitate; refuz aceasta interpretare tendentioasa, ma gandesc ca pe forum functioneaza prezumtia de bunavointa. Cel putin in clubul nostru)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas De la tribuna parlamentara proclamam: DESUZETIREAAAA! Si,iar, ma intreb ce-am facut sa merit un copil atat de intelegator. |
Bravo, Chiti!!!

| citat din mesajul lui Monnvas (sper ca "intorsul dupa soare" nu insemna ca prietenele lui Novus, intre care ma numar, sunt ca niste oi fara personalitate; refuz aceasta interpretare tendentioasa, ma gandesc ca pe forum functioneaza prezumtia de bunavointa. Cel putin in clubul nostru) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Si eu sper, ca ma aflu in aceeasi situatie.
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Neata! ![]() De la tribuna parlamentara proclamam: DESUZETIREAAAA! Si,iar, ma intreb ce-am facut sa merit un copil atat de intelegator. Shefa de partid, sper ca sarbatorita de ieri e bine. Chiar, am vb cu tine si nu v-am urat, shame on me! (sper ca "intorsul dupa soare" nu insemna ca prietenele lui Novus, intre care ma numar, sunt ca niste oi fara personalitate; refuz aceasta interpretare tendentioasa, ma gandesc ca pe forum functioneaza prezumtia de bunavointa. Cel putin in clubul nostru) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Felicitari pt desuzetireeee
!!Cat despre partid recunosc ca ala a fost si primul meu gand dar cred ca a fost doar o interpretare gresita ,nu

Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori