Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, succes la operatiunea "olita". Azi l-am lasat pe Andrei la plimbare fara scutec, cu chilotei si pantaloni. Nu s-a produs niciun accident nedorit, a spus cand a vrut sa faca pipi si a facut fara probleme, asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Noaptea l-am culcat cu pampers, dar mai stau cateva zile si am de gand sa-l las si noaptea fara, sa vedem ce-o fi.

I-o cand l-am lasat pe Vladimir noaptea fara scutec l-am lasat pentru ca a uitat Robert sa cumpere in seara aia:)), asa ca nu aveam ce sa ii pun.

Poti face o incercare...daca el a avut initiativa mergi in aceeasi directie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan felicitari pt operatiunea olita !! sigur sunteti pe drumul cel bun !!

Olga, succes si voua !! buna ideea cu chiloteii cu cars

Cred ca si noi trebuie sa o lasam fara chilotei pe afara doar ca nu stiu cum sa procedez : cand iasa ea dimineata, in fiecare zi in jurul orei 11-11.30 face kk afara (in pampers desigur)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete, bine (ca) v-am regasit!
In sfarsit, am si eu internet, offf, cat a trebuit sa astept, sunt atat de comozi astia pe aici ca iti vine sa te urci pe pereti, stai dupa ei si nu ai ce face: luna august e o luna moarta, nu se misca nimic.
Am pierdut multe capitole, nu stiu daca voi reusi sa le recuperez... printre picaturi vad ca avem noi mamici in asteptare...felicitari, Aris, Olishka,...vad ca ati inceput operatiunea olita, unele dintre voi, din nou felicitari si succesuri...mi se pare atat de indepartata operatiunea ca ma apuca nostalgia acelor vremuri.Noi inca nu am renuntat noaptea la scutec, insa in timpul zilei cerem sa facem pipi si caca de cate ori avem nevoie...ba facem si singuri( luam olita, facem pana la ultimul strop, varsam, clatim si tragem si apa).

Am vazut poze de excursie, de la Ilinca si Sophie....frumoase si ispititoare si creatoare de dorinta de a fi cu voi acolo.Noi anul acesta am sarit Romania de pe lista, insa la anul sper sa fie timpul mai favorabil noua.

De cand ne-am mutat, e mai bine ca avem spatiu mai mult, insa timpul e din ce in ce mai putin, nu stiu cum sa ma mai impart intre copii, ordine in casa, curatenie si mancare, e un pic dificil acum cat e Katya mica pana reusesc sa le fac un program de somn in acelasi timp...
Nicholas e din ce in ce mai vorbaret, mai vivace si foarte autonom...ca nu stiu cum sa ii mai intru in voie...totul trebuie sa fie facut, vazut, verificat de el, in afara de mancare, abia abia o atinge si o gusta.Are vocabularul foarte bogat asta ma bucura cel mai mult si in acelasi timp ma intristeaza foarte tare: e un copil educat intre atatia needucati( mari si mici de toate rasele) iar atunci cand el se comporta frumos si educat adica zice: te rog, multumesc, cu placere copiilor, daca vrea vreo jucarie, nu obtine nimic, plange si se intristeaza, vine si imi spune: "am zis te ooog", iar eu trebuie sa ii explic de fiecare data ca raspunsul poate fi si negativ, insa el nu intelege asta.Acum doarme singurel in camera lui, in patul lui, dupa ce citim recitim starcitim, povestim si accepta sa puna capul jos si sa inchida ochii.In sfarsit...mergem pe drumul cel bun.

Va pupam cu mult dor si speram sa ne vedem cat mai des posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi l-am lasat pe Andrei la plimbare fara scutec, cu chilotei si pantaloni. Nu s-a produs niciun accident nedorit, a spus cand a vrut sa faca pipi si a facut fara probleme, asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Noaptea l-am culcat cu pampers, dar mai stau cateva zile si am de gand sa-l las si noaptea fara, sa vedem ce-o fi.

eu cand l-am lasat pe dragos fara scutec noaptea pur si simplu i-am zis ca nu mai sunt scutece in punga, nu am bani sa cumpar altii si daca vrea sa faca il poftesc la olita, s-a uitat la mine lung s-a dus sa verifice punga goala si gata am scapat si noaptea.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Cred ca si noi trebuie sa o lasam fara chilotei pe afara doar ca nu stiu cum sa procedez : cand iasa ea dimineata, in fiecare zi in jurul orei 11-11.30 face kk afara (in pampers desigur)
incercati fiti in casa pe la ora aia magica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Am uitat sa va intreb ceva: exista vreo fata care sa aiba masina de spalat Indesit wie 107?
Mi s-a stricat masina, imi da cod de eroare f 10, nu reusim sa ii dam de cap, am inteles ca e vreo problema de alimentare cu apa rece insa dupa verificarea filtrului de descarcare si de intrare a apei continua sa apara acest cod. Ma gandeam sa intreb daca ati mai intalnit aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bv nicky asa da progrese.iti tinem pumnii mai departe cu alergatura prin casa.
eu astept sa scap de biberon mai nou cere in enspe mii de feluri de cani sa bea si apoi "apte a sica!"
si a mea cand zice "pot"? ceilalti parinti rad de ea. ca nu e nevoie.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

Anaan felicitari pt operatiunea olita !! sigur sunteti pe drumul cel bun !!

Olga, succes si voua !! buna ideea cu chiloteii cu cars

Variante:
1. la mare ori o lasam fara chilotei si statea pe vine si facea cacutza, il impachetam si-l aruncam la primul cos, dupa vreun copac sau tufis sau al marginea plajei...

2. tinuta de picioruse asa ca un cosulet...si poate poate, incercarea moarte n-are.succes.la cosulete.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
incercati fiti in casa pe la ora aia magica

cand suntem in casa nu face

Mergi la inceput

Citat:
cand suntem in casa nu face

pai at treb sa aveti olita plianta cu voi.

Mergi la inceput