Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Prezenta la cafea, sar'na Bea... e tare buna.

Alexutza nu ma dau la o parte nici de la minunea aia de tort. Cred ca a fost delicios... yammmmii. Ai toata admiratia pt felul in care te-ai descurcat ieri cu atata balamuc grecesc. Felicitari .

Dece cum fu' noaptea asta?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Jucarii preferate de gemanuzte de aproape 21 luni:
- carucioare cu bebe (pe care le-au rupt in primul minut de cum le-au primit pt ca s-au suit in ele)
- paharele, galetushe, sticlutze in care baga si scot chestii mici (pietricele, grauntze)
- galetushe, lopatzele pt nisip, pietrish
- cuburi, lego
- craticioare, farfurioase, ustensile de bucatarie - toate in miniatura (de platic) (chinezisme)
- carticele (cele 9 din colectzia bilingva, nu poveshti)
- margele
- mingiutze (cat mai mici ) din cauciuc
- jucarii mici (animalutze, papushele, personaje) - au descoperit la verishoara Tania de 5.5 ani
- papusha Cleopatra a verishoarei
- mashinile primite cadou la 1 an sunt de baza si in curte
- leaganele de plastic
- rotzi de impins (au avut si fluturi dar nu prea s-au omorat cu aia)

Urmeaza sa incerc (cumparate dar nedaruite inca --- cate ceva nou maxim pe zi):
- creta (au testat-o la orash dar in curte inca nu)
- carioci
- acuarele
- puzzle-uri de lemn (nu am gasit puzzle din piese mai mari decat de lemn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

- carucioare fara bebe dela fete(pe care le-au rupt in primul minut de cum le-au primit pt ca s-au suit in ele)
- paharele, galetushe, sticlutze in care baga si scot chestii mici (pietricele, grauntze)
- galetushe, lopatzele pt nisip, pietrish
- cuburi, lego
- craticioare, farfurioase, ustensile de bucatarie - toate in miniatura (de platic) (chinezisme)
- carticele cu ferestre/gauri de rotit pe pagina (cele 9 din colectzia bilingva, nu poveshti)
- margele
- mingiutze (de orice natura sau marime!)
- jucarii mici (animalutze, papushele, personaje) - au descoperit la verishoara Tania de 5.5 ani
- mashinile primite cadou la 1 an sunt de baza si in curte
- leaganele de plastic

- carioci
- acuarele

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Am facut si noi cu rosu cu ce ne jucam, atunci cand ne jucam cu jucarii.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Multumesc de felicitari si laude imi place sa fiu laudata! Cred ca se vede ... toata ziua ma laud si mereu am grija sa scot in evidenta aportul meu la ceva sau "umflu" efortul meu pentru ceva in descrieri ...fiecare cu ale lui.
Dar voi sunteti mereu dragute si ma laudati si ma felicitati

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Revin cu rezultatul pedepsei de ieri... a adormit Marushca mea in 5 minute in dupa-amiaza asta. N-am fost acasa cand s-a intamplat, dar m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca n-a avut nici cea mai mica problema. Offf... sper din suflet sa fi invatat ceva din asta si sa nu mai fiu nevoita sa recurg la astfel de metode , ca tare nasol m-am simtit. Poate nici de data asta nu procedam asa, dar asa cum am mai spus a tot amenintat-o mamaia de cateva ori (desi ii spusesem de cel putin 10 ori ca exista si alte solutii si ca nu vreau sa merg atat de departe incat sa o tin in casa) si deja ne pierdusem credibilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Revin cu rezultatul pedepsei de ieri... a adormit Marushca mea in 5 minute in dupa-amiaza asta. N-am fost acasa cand s-a intamplat, dar m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca n-a avut nici cea mai mica problema. Offf... sper din suflet sa fi invatat ceva din asta si sa nu mai fiu nevoita sa recurg la astfel de metode , ca tare nasol m-am simtit. Poate nici de data asta nu procedam asa, dar asa cum am mai spus a tot amenintat-o mamaia de cateva ori (desi ii spusesem de cel putin 10 ori ca exista si alte solutii si ca nu vreau sa merg atat de departe incat sa o tin in casa) si deja ne pierdusem credibilitatea.

Ce bine ca a functionat!
Ce de incercari ne asteapta, eu sigur as fi cedat daca o vedeam cu lacrimi in ochi urmarindu-si fratiorul. Sper sa am si eu taria de caracter necesara la momentul potrivit. Marutzei ascultatoare si mamicii ei!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alex
M-ai facut sa rad, auzi la ea!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

- carucioare cu bebe (pe care le-au rupt in primul minut de cum le-au primit pt ca s-au suit in ele)
- paharele, galetushe, sticlutze in care baga si scot chestii mici (pietricele, grauntze)- galetushe, lopatzele pt nisip, pietrish
- cuburi, lego
- carticele de toate tipurile (cele 9 din colectzia bilingva, nu poveshti)
- margele
- mingiutze (cat mai mici ) din cauciuc, dat si mari
- mashinile la loc de cinste primite cadou la 1 an sunt de baza si in curte
- leaganele de plastic

- carioci
- acuarele

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Pe modelul Alexutzzzei, inrosesc si eu.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Cred ca toti ati invatat cateceva din asta.
Cred ca si noi.
Si eu cred ca desi poate parea ca ati creat o suferinta unui copil, de fapt i-ati setat un reper util pentru viata si mai tarziu va suferi mai putin cand va da nas in nas cu realitatea.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Multumesc de felicitari si laude imi place sa fiu laudata! Cred ca se vede ... toata ziua ma laud si mereu am grija sa scot in evidenta aportul meu la ceva sau "umflu" efortul meu pentru ceva in descrieri ...fiecare cu ale lui.
Dar voi sunteti mereu dragute si ma laudati si ma felicitati

de Yannis

Si daca scot acum un cui, aud un "Poc"? Tare dragutza.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput