Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata buna!

alexutza, multumim de tratatie, sa ne traiesti!!!!

stefan e...nici nu stiu cum sa zic....a dormit bine pana la 6 jumate cand a inceput sa planga/urle in somn si sa se arcuiasca......cu greu s-a linistit.....tot mai vine si-si lasa capul pe genunchiul meu....are o suferinta si nu-mi dau seama ce...i-am dat putin debridat, am tot stat cu sticla sigilata pana acum, am pierdut si prospectul, nici nu mai stiam cat sa-i dau...vreo 3 ml, cam asa.....iar acum stau si ma gandesc daca sa ma duc cu el la grigore alex la camera de garda sa-l vada un ochi avizat, ca la medicul lui pediatru....as face drumul degeaba.....ma deprima un pic treaba asta....cu siguranta a fost/este o viroza, ca si sotu e carpa, cica il dor toate....daca asa s-o fi simtit si asta mic, ii inteleg comportamentul din ultimele zile.

bea, ce gurita frumoasa are ivan!!! inca un pic si a scapat!
f frumos tortul, am

sorina, mda....nici macar nu stiu cand m-am trezit cu el in brate, eu cu 3 ore inainte ma uitam linistita la un film

peste o ora...

copilu e bine, vesel....

urari de bine si pentru alexia, al3csa si toti pufii alexandru!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

AAA despre religie...eu sunt catolica, am mers la biserica de cand eram mica(cam fortata de parinti si apoi pt ca mi-a placut mult si mai ales pt ca eu am simtit prezenta lui Dumnezeu in viata mea, mai pe scurt imi e mai bine sa cred ca exista decat ca nu) , cunosc regulile, obiceiurile (intr-o oarecare masura) dar cand am ajuns aici si am inceput sa merg la biserica catolica de aici, am botezat-o si pe Ariana am ramas un pic surprinsa ,ai spune ca traim in lumi/ religii diferite...aici nu sunt atatea restrictii ca la noi, nu te "obliga"(adica nu iti spune esti cel mai mare pacatos) sa vii la biserica , chiar mergi din placere si e f multa liniste sufleteasca ; sunt mai toleranti , multa bunatate....cat despre post eu una sunt adepta postului sufletesc (Alexutzzza ) decat cel al trupului ...acum religia/postul e un subiect controversat , cred ca in final fiecare traieste/alege ce ii e mai apropiat/ bun lui

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

stefan e...nici nu stiu cum sa zic....a dormit bine pana la 6 jumate cand a inceput sa planga/urle in somn si sa se arcuiasca......cu greu s-a linistit.....tot mai vine si-si lasa capul pe genunchiul meu....are o suferinta si nu-mi dau seama ce...i-am dat putin debridat, am tot stat cu sticla sigilata pana acum, am pierdut si prospectul, nici nu mai stiam cat sa-i dau...vreo 3 ml, cam asa.....
_
mama lui Stefan, pui scump

Sanatate! Eu nu ma stresez f tare cu prospectele de la medicamente, uneori din lipsa de spatiu de depozitare arung cutiile si prospectele ptr ca exista Gogu' (Google) si ma duc si il intreb pe Gogu' ce si cum. Daca dai Debridat, prospect ai sa gasesti sau orice alt medicament. Sa stii de acum incolo

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ana...3 ml e cam putin...cate 5ml de 2-3 ori pe zi cam asta ar fi doza pentru varsta pufilor..Uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1109" target="_blank">aici prospectul...
Eu zic sa-ti asculti instictul, ca deh.. tu esti mami a lui...si daca tu simti ca e ceva in neregula cu el....Mai bine sa zica medicii ca esti razna, dar sa fii linistita...Zic si eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ana la Stefan sa se faca bine, saracutzul il chinuie ceva cu siguranta , tie o mare imbratisare

Sorina ce se bucura acum Iris de cadoutz

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ana la Stefan sa se faca bine, saracutzul il chinuie ceva cu siguranta , tie o mare imbratisare

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Simply.....Multa sanatate iti doresc, sa treaca repede urata de raceala...La voi s-a facut racoare deja, nu?...
Tati de fete, care e mai haios el, de felul lui, a spus ca fiica lui cea mica va primi....nici mai mult nici mai putin de-o botnitza frumu rau...ca sa nu mai muste, si o pereche de manusi groase, ca sa nu mai zgarie...Glumeste, bineinteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Simply...
Tati de fete, care e mai haios el, de felul lui, a spus ca fiica lui cea mica va primi....nici mai mult nici mai putin de-o botnitza frumu rau...ca sa nu mai muste, si o pereche de manusi groase, ca sa nu mai zgarie...Glumeste, bineinteles...

Sorina, mami de Diana si Iris

Gluma, gluma, dar stii vorba aia cu nu iese fum fara foc....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

sorina ne mobilizam f dimi pentru parc ptr ca DRagos se trezeste pe la 7 , bea bibe cu lapte si pe urma vrea la olitza si ii sare somnul, mergem in parc si pe la 9.30 deja zicea ca vrea nani
pana am ajuns acasa pana i-am dat sa manance deja a obosit cam tare si s-a cam foit pana a adormit

si ptr Iris- normal ca trebuie cadou frumi, sau vreti sa tipe?

mire Dragos nu este inca refacut complet dupa diaree, inca suntem la regim, si episodul ni s-a tras de la ultima plaja
mi s-a si confirmat (dir spitalului de boli infectioase) ca este ceva in apa de mare asa ca nu mai mergem anul asta

oricum cam de o saptamana este furtuna pe mare, intr-o seara am fost pe faleza si am stat 5 minute si am plecat- te lua vantul pe sus

La multi ani Alexutzzza !

Multumim de tratatia cu delicatese

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc azi numele !

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

azi facem si noi cinste

implinim 8 ani de casatorie
pe seara il las pe Dragos la mama si iesim in oras

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

sorina ne mobilizam f dimi pentru parc ptr ca DRagos se trezeste pe la 7 , bea bibe cu lapte si pe urma vrea la olitza si ii sare somnul, mergem in parc si pe la 9.30 deja zicea ca vrea nani
pana am ajuns acasa pana i-am dat sa manance deja a obosit cam tare si s-a cam foit pana a adormit

si ptr Iris- normal ca trebuie cadou frumi, sau vreti sa tipe?

mire Dragos nu este inca refacut complet dupa diaree, inca suntem la regim, si episodul ni s-a tras de la ultima plaja
mi s-a si confirmat (dir spitalului de boli infectioase) ca este ceva in apa de mare asa ca nu mai mergem anul asta
oricum cam de o saptamana este furtuna pe mare, intr-o seara am fost pe faleza si am stat 5 minute si am plecat- te lua vantul pe sus

La multi ani Alexutzzza !

Multumim de tratatia cu delicatese

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc azi numele !

mami de shugubetz Dragos Andrei

Multu de urari, tare, tare mult...

Deci asa...am banuit eu ca este ceva cu apa de mare...Si iris s-a cam comportat ciudat, cu kk, tot dupa ultima plaja...Nu grav...dar cam neobisnuit, ca ea nu a avut pana atunci niciodata pb...
Ea nici nu papa aiurea nimic...doar borcanelele, cerealele si lp pe care le papa de luni de zile...poate chiar de un an...efectiv nu avea ce sa cauzeze indigestia aia, pe care a avut-o in ultima seara de concediu...Asa s-ar explica...

Mergi la inceput