Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Shine a punctat foarte bine in mesajul de mai sus pasii pe care ii aveti d efacut cand va intoarceti la munca
in cazul meu, am fost exact la ghiseul unde mi-am depus actele pentru indemnizatie, am primit o cerere tipizata prin care ceream incetarea platii indemnizatiei. Cererea asta se depune cu min o luna inaintea incetarii platii, eu am facut-o cu o saptamana inainte.
Acum risc sa mi se mai plateasca o luna de indemnizatie pe care trebuie s-o restitui, vom vedea
Cand mi-am depus eu actele pt indemnizatie era o tipa care facuse cererea pt incetarea platii si dupa asta a mai primit inca jumatate de an banii pe card si venise sa se intereseze ce sa mai faca in cazul asta. Ca si concluzie, chiar daca tu respectie termenul s-ar putea sa stea dosarul tau mult si bine pana va fi si procesat

Pentru stimulent trebuie intai sa merg la munca, sa-mi dea angajatorul o adeverinta conf careia mi-am reluat serviciul si cu alte n-spe mii de copii de acte ma intorc la ghiseu si depun dosarul pt stimulent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetele

multumim pt urarile de ieri si zi si eu cu intarziere pt toti sarbatoritii de ieri.

noi suntem bn cat de cat. ieri a fost tare maraita, nu i-a convenit nimic. a avut si mom cand pur si simplu plangea si nu stiam de la ce cao lua din senin. azi iar a dat trezirea la 6 cu chef de joaca si cantat. am luat-o cu forta langa mine si a adormit. bn..nu mult..inca o ora si un picut.

hai ca la cat ati scris nu mai imi aduc aminte cui sa rasp, asa ca nu dau nume sa nu incurc

si noi avem pampers chilotei de la babylove. sunt super, doar ca mi se par un pic cam grosuti mai ales pe caldurile astea. dar cum se raceste trecem iar p ei, ca astia ma enerveaza ca o cam strang la picioruse si burtica, desi las elasticu ala mai lejer.

Nati are momente cand e mamoasa, nu vrea decat la mine, joaca, somn, papa la mine in brate..dar si momente cand nici nu ma baga in seama.mai ales cand vine tati acasa sau mamaie. atunci numai exist. uneori ma mai supar si sunt geloasa, alteori ma bucur ca am si eu un pic de liber

ieri am luat borcanas hipp bio, a stat cu gura deschisa si manca linistita. azi incerc iar sa vad ce si cum. si dc la fel papa, cred k o sa ii dau o zi borcanas, o zi papa de la mine.

stati ca mai am de scris dar chiraiei iar mandra. revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

va scriu si eu ce am facut ieri la dr, mai ales poate intereseaza pe Roxx si Adry? sau tu Adry parca ii dai Elenei iaurtel si branzica....doar lapte nu i dai nu?

mi a zis sa i dau calciu kids, cate 10 ml /zi. 15 zile pe luna , timp de 3 luni , deoarece daca nu mananca un iaurtel si 20g de branzica calcica /zi clar are nevoie de supliment
si mai tarziu sa incerc iar sa i dau lactate, peste 2 luni asa, dar intai sa i dau pe piele,

a spus ca nu e nevoie sa merg la alergolog, pt ca e clar ca are o intoleranta dar care in timp dispare

si chiar daca i as face acum analize la sange, sa vad cum sta cu calciul, e posibil sa iasa la analize Ca cu valori ridicate deoarece corpul avand nevoie si l extrage din oase ( ceea ce nu e bine deloc), deci rezultatul nu reflecta realitatea

i am cumparat si de astazi incepem

pt raceala mi a dat homeopate Sambucus, si picaturi Colargol, nu are rosu in gat

m a mai intrebat daca i am dat cumva antibiotic pana acum
a spus sa renunt deocamdata la fructele exotice care se culeg verzi( avocado) si care sunt tratate sa reziste ...asa o fi?

despre greutate, 7380 si 69,5 cm la 7 luni si 3 sapt, la limita inferioara a curbelor de crestere

mie mi a placut de ea, voi merge la ea in continuare

Roxx, tu ii dai Ca, pediatra voastra stie de intoleranta Catalinei?
si zi mi si mie te rog cum i ai facut orezul cu legume, pls

LMA Andrei de Ana Anto si AlexaM

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de fetili.

Raluca ziceam sa incerci LASS BABY sau LACTULOZA, sunt mai naturale decat debridatul, poate o merge.

Cand ajung in DM o sa cumpar si eu chiloteii aia babylove.

Simo, cuscra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetele, multam mult de raspunsuri!
Sa stiti ca mi-au ajutat enorm, mai ales sa vaz ca sunt si alti bebei ca al meu. Ca sunt altii mamosi stiam deja .
Adevarul este ca io nu-s deloc mamoasa, iar a mea mama chiar a perfectionat aceasta stare. La mine s-au mai amestecat apele..
Nu sunt o fiinta afectuoasa, am urat intotdeauna dulcegariile, nici sotul n-a avut parte si nici bubu.
Sotul inca nu este impacat cu ideea, in schimb bubu este 100% in armonie cu mine. Ca dovada ca refuza sa zica mama, din "ta-ta" nu ma scoate toata ziua iar daca il pup se zbate de groaza.
Sa nu ma intelegeti gresit, al meu copil nu poate sa stea singur. Plange daca disparem toti din peisaj, plange daca nu-i acorzi atentie. Este foarte clar ca isi doreste sa interactioneze, nu este un singuratic. Problema mea este ca nu conteaza cine ii acorda atentia. Atata timp cat stai pe langa el sa-ti dea cu jucariile in cap, sa te traga de par, sa-l tii ridicat de subsori, nu conteaza cine esti! mama, tata, vecina, educatoare, etc... Pur si simplu se comporta la fel cu toti.
Cand au venit socrii pe la mine, facuse bubu meu o mare pasiune pt. socru-miu, pentru ca il plimba cateva ore in fiecare zi. Cand il vedea intindea manutzele spre el, fericit ca urmeaza sa-l puna in carut sa-l scoata in parc. La mine nu face asa, io-s buna numai sa ma traga de par, sa-mi scuipe mancarea pe haine si sa faca pipi pe mine cand il schimb. Toate astea il amuza grozav.
In fine, io-s mama si asta e, nu e alta ca mine. Oi merita si io vreodata un pupic, acuma consider accidentele de mai sus ca fiind originale dovezi de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

anka, si eu sunt in clubul "atentie ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!" . Copilul meu este foarte independent de mine si am simtit asta din prima clipa. Mi-am dorit mult sa fie asa, pentru ca eu am fost o dependenta si o bleaga toata viata (iar ai mei au incurajat cu drag atitudinea asta ). Dar uneori... asa mi-ar placea sa fie si ea nitel mai mamoasa! Oricum eu o pup, de mine nu scapa !

mimo, te inteleg perfect. Si maica-mea face la fel. Si eu ma framant pentru ca nu pot fi vesela tot timpul cu copilul meu, mai tot timpul sunt serioasa, mai tot timpul e ceva de facut. M-am gandit la tine in ultima vreme, pentru ca nervii mei isi ating limitele deseori de cand stau cu ai mei. Nu stiu cum sa gestionez situatia asta (acasa cat de cat ma descurcam) si din pacate, deocamdata, trebuie sa raman aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

raluca...si ai mei la fel
urla si nush de ce urla
aseara a urlat Razvan pana l a apucat tusea ca s a innecat si apoi a varsat tot ce mancase
alte urlete apoi pana a adormit la mine n brate
plec de langa el..urla
ma duc la baie, las usa deschisa sa ma vada...urla
ma duc sa le fac mancare...urla

bai...nu se poate, nu pot sta cu el de gat non stop
Robi se antreneaza dupa frasu si urla si el

offf..da mama cu biciu n mine, ca n am ascultat de tine

de mancat e belea.....la fructe se stramba,in special Robi, la legume facute de mine, iar strambaturi
la iaurt strambaturi
borcanele cu fructe ...iar strambaturi
alea cu legume sunt bune
la alea nu se stramba

la schimbat nu stau....ieri i am despuiat in cada ca mi umpleau casa de rahat
si numai pe mine cade capra sa i schimb de rahat
of

dimineata s au urlat pana au cazut lati si i am bagat la somn
sa vedem ce o mai fi azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Raluca bine ai venit in grupul nostru

Lucia stai linistita. chiar dc e mai micuta, nu e probl. important e sa fie sanatoasa si activa. cunosc pe cineva care fetita are ap 9luni si abia 6.5kg. papa, e activa, dar nu asimileaza. asta e felu ei..ce sa-i faca acu? sanatate multa

eu una nu ii dau branzica zilnic. iar cand ii dau nu papa cine stie ce.decat dc o las sa isi bage ghiarele.

Anka eu zic ca dupa ce va mai creste un picut o sa fie altfel. o sa te umple de pupici si imbratisari.

mai fetelor, vad ca voi vb de intoarceri la munca. dar in cazul in care nu te intorci dupa cei 2 ani de stat acasa, ce se intampla? eu de ex, nu am unde sa ma intorc. pt ca se da afara pe capete, iar de angajari nu se pune probl. iar cum buba face 1an p 30 dec, nu cred k mai angajeaza nimeni in ultimele luni din an sau in prima luna.,
iar in cazul in care raman gravida, intru automat in urmatorul cic? sau trebuiie sa am iar 12luni muncite?

am reusit sa adorm si eu gaza, ma apuc sa strang un pic prin casa si sa ii pregatesc masa. sper sa pape.

Mergi la inceput

mirela eu ma gandesc sa nu fie dela dintisori. k are mom cand o vad k e tare nervoasa si isi baga pumnu in gura si strange. sau o fi vreun puseu ceva. p harta, cam asta arata,dar in ultima per nu s-au mai potrivit deloc. rabdare rabdare si iar rabdare

aa sa va zis faza.
ieri nu stiu ce boacane mai facea nati a mea, si eu tot ii ziceam mami nu e voie mami nu e voie..ea nimic..mai rau facea..la un mom dat, vroiam sa os chimb, ea nimic. se ridica in cur sa se agate de gatu meu. eu o iau o pun jos si am ridicat un pic tonu la ea k deja numai putam de nervi, se ridica frumos, ma ia de buze, mi le strange (ca si cum ar zice taci) se intinde si zambeste... ce sa=i mai zic..k ma lasa masca zi de zi.

aseara la fel..avea o energie de zici k bause red bull.eu chioara de somn p langa ea asteptam sa adoarma..ea nimic..i sepusese pata pe telefonu meu, desi are si ea vreo 2 cu muzica, lumini, etc, nu..tot a lu mami e mai bun. i l-am luat din mana l-am pus sub mine..frate...niste crize de nervi ca i-am luat telefonu...am ramas fara cuvinte..cum puii mei sa fac si intelegea ca nu e bn??? mi-e ca dc o las asa, maine poimaine ridica si mana si imi da una...

asta ca tot zicea Mayane parca de crize de personalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu e muult prea devreme sa inteleaga cu binele si raul, voie si nevoie...deocamdata le iei din calea ei - telefonul si telecomanda sunt si preferatele Anei...

Mergi la inceput