crize de isterie
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Ei la varsta lor nu sunt agresivi acum pur si simplu vede ca te agiti si face mai tare...am eu un specimen pe langa mine..daca nu-i convine ceva trantteste obiectele....
De fapt el incearca sa-ti spuna ca el vrea ceva in momentul ala si gata.Ori faci ori nu....
Vad ca e infiat....poate trebuie sa ai mai multa rabdare cu el,nu te-a plans de la o zi..ca altfel ti s-ar fi parut firesc...
Eu iti urez sa te bucuri de el si cand face de astea intreaba-l;ce vrei?ce te deranjeaza?vrei sa facem asta sau asta?In timp va ve-ti construi un limbaj al vostru...acum ii esti mama si datoria ta e sa-l linistesti si sa-i fii alaturi.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
bird70 spune:
E o etapa normala, nu trebuie sa-ti faci griji.
As vrea sa adaug cateva lucruri:
- sub nici o forma sa il duci cu masina fara sa fie in scaunel. Nu conteaza cat tipa, ACOLO e locul lui si trebuie sa-i faci foarte clar ca acolo va sta. Mai bine suporti tipetele lui o vreme (ca se va plictisi la un moment dat) decat sa-i pui viata in pericol
- nu accepta sa te loveasca. Eu am lasat copiii sa se tavaleasca pe jos, sa tipe, dar nu am acceptat sa loveasca si am fost foarte ferma cu asta
- nu ceda la cererile lui. Cand tipa asa, aratai ca il iubesti, strange-l in brate dar daca ai spus ca NU ii cumperi ceva sau nu ii dai ceva, nu ceda pentru ca situatiile de genul asta vor deveni tot mai frecvente si tot mai lungi.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
floricrisan spune:
multumesc mult pt. sfat , problema mea este ca cedez destul de repede, si cred ca el "s-a cam prin de figura" si de aceea face ce face, nu prea pot sa-l vad ca plange, imi este asa de drag.. de aceea daca incerc sa nu-i fac pe plac pt el este un dezastru mare. oricum multumesc mult.
floricrisan spune:
va multumesc mult pt. ajutor, cred ca va fi bine, m-am mai linistit stiind ca si altii mai fac asemenea scene,dar sunt convinsa k o sa treaca.multumesc mult.
floricrisan spune:
multumesc mult. sunt siguraca va trece pt ca il iubesc mai mult decat pe mine.inca odata ms mult.
floricrisan spune:
da, sa stii k am inceput sa studiez problema si incep sa ma linistesc, deoarece cred k m-am panicat eu prea tare. o sa incerc diferite metode. oricum ms mult.
floricrisan spune:
in primul rand multumesc mult pt. sfat.de dragalit ne dragalim mult, pt. k si lui ii place, iar noua ce sa mai zic. am uitat sa mentionez ca nu vrea sa stea in scaunel atunci cand sunt si eu si sotul( a obs. k atunci poate fi luat)daca este numai unul cu el,nici o problema sta cuminte,se joaca cu jucarii,k.oricum m-am mai linistit, si nu cred k e atat de grav pe cat m-am speriat eu.va trece si asta, am trecut prin altele mai grele. va multumesc mult.
floricrisan spune:
in primul rand multumesc mult. da aveti dreptate greseala mea a fost k eu am cedat de fiecare data numai sa nu il fac sa planga. iar in momentul in care nu cedez este o problema si incepoe shoul.dar o sa gasesc o modalitate pana la urma. oricum va multumesc pt sfat.
floricrisan spune:
da, aveti drepatate cu cat citesc mai mult imi dau seama k nu este singurul care face asa ceva, iar altii o fac mult mai des.cred k cea mai mare problema a lui e k nu poate spune inca ce vrea, pt k de inteles intelege totul. oricum va multumesc mult, acum m-am mai linistit putin.