Aspirante optimiste > 20 ani (711)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draga mea, Alina, cuvintele sunt de prisos, o stiu prea bine. Ia partea buna a lucrurilor, chiar exista: 1) ai ramas gravida, deci nu aveti probleme de fertilitate si 2) poate s-a evitat o problema ulterioara, poate nu ar fi fost o sarcina OK pana la capat...intelegi ce vreau sa zic. Cred ca iti va face ecografie inainte si va dr. va interveni daca mai este nevoie. Se face cu anestezie, daca se poate, cere anestezie totala, dar nu din aceea care te adoarme. eu am avut enstezie facuta pe vena, nu am simtit nimic, eram f putin ametita si ma simteram drogata...Era o senzatie OK, radeam singura in salon, la momentul ala a fost bine ca a fost asa. Descarca-te, plangi cand iti vine si vorbeste despre asta daca simti nevoia. Fiti puternici, tu si sotul tau si faceti ca supararea sa va apropie. Imi pare tare rau...

Te pup!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Alinus, imi pare tare rau! Chiar daca acum, de luna viitoare te vreau puternica si increzatoare. Se poate, asta e cel mai important!

Lori, m-am convins in timp ca nimic nu-i intamplator. Te si te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Buna fetelor. Nu am vesti prea bune.
Se pare ca bebele s-a oprit din evolutie imediat dupa 4 sapt, adica dupa prima beta.
Ultima beta facuta miercuri arata 242, deci a scazut dramatic.
Doctorul la care am fost ieri a spus ca ceva nu a mers bine, 90% din aceste cazuri sunt genetice. Si a mai spus sa privim partea buna si anume ca am ramas.
De ieri au inceput scurgerile maronii apoi rosu, acum sunt ca si la menstra.
Diagnosticul este avort menstrual, mi-a dat antibiotice si m-a programat pt luni la chiuretaj uterin prin aspiratie.
Mi-e o frica de nu mai pot, niciodata nu am mai facut, in rest sunt bine dupa 2 zile de plans m-am obisnuit cu ideea.
Dupa cealalta menstra o sa merg din nou la dansul pt alte analize specifice.

Alina, imi pare tare rau! Suntem alaturi de tine!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Racheel felicitari pt bebe!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Doamne alina chiar nu imi vine a crede ce se intampla.Cand ai spus ca esti insarcinata m-am bucurat asa de mult pentru tine si chiar ma vedeam pe mine insarcinata ca si tu ai unele probleme din care am avut si eu si acum sufar cot la cot cu tine imi pare asa de rau draga mea, plangi cat de mult poti, descarcate si apoi ia-o de la capat, e bine ca ai voie sa ramai iar dupa prima menstra macar aici sa vezi partea buna a lucrurilor si ca nu trebuie sa astepti ca mine.
Multi pupici si sa stii ca sufar ca si cum as fi fost eu in locul tau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Alina, imi pare rau
Dream, tu ziceai de Euthyrox? Eu am luat multe multe kg de la el ... cam peste 10...

In rest ce sa va zic..eu ma testez putin mai repede decat voi toate, ca sunt peste Z20...dar nu imi pun prea mari sperante.
Tot la mare sunt, dar din pacate ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Alina, imi pare foarte rau pt suferinta prin care treci
Asa cum au spus deja fetele, priveste partea buna a lucrurilor, ca ai ramas, deci se poate. Si deja e minunat ca ti-a dat unda verde la bebe chiar dupa prima menstra.
Referitor la chiuretaj, te sfatui sa nu o faci.
Si pe mine ginecologa ma trimis urgent la chiuretaj, dar eu m-am incapatanat intai sa-mi fac un eco sa vad daca mai e ceva acolo si chiar daca e nevoie de chiuretaj?
Eu am frica tare de chiuretaj, si nu am facut-o. Dupa ce i-am dat rezultatele de la eco unde scrie clar "uter curat", ea in graba ei iar imi zice"urgent sa faci chiretaj" si apoi eu sar la ea ca eco zice ca nu e nevoie, si ea:"aaaa da, corect" si se uita mai atent la foaia de la eco. Ufff medicii astia in graba lor vor sa ne caliceasca de tot inainte de a naste primul bebe.
Asa ca draga mea, nu te grabi sa faci chiuretaj pt ca tu ai avut sarcina foarte mica! El singur s-a eliminat. Eu tot la 4+ am pierdut-o. Cand implineam 5 saptamani, am aflat ca nu mai e bebe.
Te ca sa te ajute sa-ti revii cat mai curand(sufleteste si fizic) ca te asteapta puiutzul tau sa revina la tine.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Cat despre mine, nu am reusit sa ma duc azi dupa rezultat de la frotiu, ca am avut o zi tare plina.
Am dureri ca imi vine ciclul dar inca nu apare vad eu. Dar apare el, ca maine e z27 si e timpul deja.
Eu va pup pe toate si va doresc noapte buna.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alina.... Fii tare scumpa mea. Imi pare sincer rau...

Despre mine, am fost ieri la gineco, cu o luna mai tarziu decat m-a chemat (rusine mie)
Totul ok se pare, mi-a facut si control si eco, la eco mi-a zis ca am un folicul de 18mm si inca 5-6 de 6mm, ca in urmatoarele zile urmeaza ovulatia si sa trecem la treaba

Acum chiar sunt optimista, ne-am iubit si aseare si urmeaza turul de forta zilele astea

So: cine se testeaza prima? Facem o lista? Ha, ha, ha? Eu sunt ziua 14 azi, m-as testa pe 12 septembrie, ce ziceti?

Pup fetele frumoase, curajoase si optimiste, tenace si puternice. Hai ca stiu ca suntem toate asa, cu Dumnezeu inainte!!!!

Weekend frumos.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,
sa aveti un weekend minunat!

Mergi la inceput