Aspirante optimiste > 20 ani (711)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Buna fetelor! Nu v-am mai scris pentru ca am avut o perioada destul de agitata si…nu am mai avut chef de altceva, insa m-am gandit mereu la voi.
De sotul meu am reusit sa dau intr-un final la o saptamana dupa ce fugise ca un las…dar nu pt ca el a venit sa ma caute ci pentru ca am mers eu la el la birou. Am reusit sa discutam despre ceea ce urmeaza sa facem in continuare: brusc acum are pretentia ca macar masina sa i-o dau…in fine! Ideea era ca el fugise cu masina si eu i-o tot ceream ca pana ce situatia dintre noi nu se definitiveaza sa o aduca acasa: el nu si nu... ma tot mintea ca masina e pe nu stiu unde ca el nu vrea ca eu sa stiu unde sta…pana la urma masina mea era in fata portii amantei…Azi ar fi trebuit sa mergem sa depunem actele la notar, insa nu a dat nici un semn de viata pana acum. Il mai las saptamana asta, pt ca niciunul dintre noi nu avem bani pt a introduce actiunea…E greu cu singuratatea asta…dar incerc sa fac fata asa cum pot! Dupa tot ce mi-a facut imi lipseste, mi-e dor de el, dar in acelasi timp imi apar imagini cu el si cu amanta lui poate iubindu-se si eu stau si plang dupa el si nu merita… sunt convinsa ca o sa-mi treaca ca e nevoie de timp si ca va fi bine intr-un final!
Am fost la Fundeni si mi-am facut analizele de trombofilie, voi merge azi sa le ridic! Sunt curioasa sa vad ce a iesit! Cred ca sunt in perioada de ovulatie pt ca imi simt ovarele. Ciclul meu nu s-a reglat: prima luna dupa chiuretaj a venit la 40 de zile, a doua luna la 26 de zile….acum sa vedem cand va veni!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Elena iti doresc sa fi tare si totul sa se termine in cel mai bun mod pentru tine
Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
dreambaby te asteptam cu veste buna cu II
felicity
apropo de lista cu testari, eu ar trebui sa ma testez pe 13 sept, doamne ajuta ca toata lista sa se mute la odisee

multi tuturor fetelor si o zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Elena nu te lasa, i-ai masina.
Moni, ar trebui sa vb cu un dr, de ce nu chiar un psiholog, o sa te ajute sa treci peste fobii. Sau gasesteti o prietena buna dispusa sa iti asculte problemele si poate sa iti dea punctele e de vedere. Indiferent c decizi e important sa scapi de astfel de atacuri.
Lore,
ce veste buna! felicitari! Avem niste prieteni care au fost acceptati acum 3 luni si au trecut si interviul, a zis ca a fst usor si chiar prietenosi.
Tzuky, daca nu luna asta, luna viit, dar bine ca iei progest.
Dream, asteptam cu sufletul la gura aici.
Dana, eu cunosc f bine "viata de expatriat roman" asa ca sa nu te astepti sa traiesti ca un locuitor din tara unde vei fi expatriat. In ro se aud multe povesti, cum ca veti trai la fel ca ceilalti, o sa ai asigurare medicala, etc... Realitatea este alta. Nu vreau sa te supar, sau sa-ti naruiesc sperantele, dar sunt in masura sa zic, pentru ca am fost in situatia asta. Oricum iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dreambaby, de ce nu faci testul azi? La intarzierea pe care o ia tu iese pozitiv cu orice urina. Nu stiu cum oi putea sa ai atata rabdare.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Dana, eu cunosc f bine "viata de expatriat roman" asa ca sa nu te astepti sa traiesti ca un locuitor din tara unde vei fi expatriat. In ro se aud multe povesti, cum ca veti trai la fel ca ceilalti, o sa ai asigurare medicala, etc... Realitatea este alta. Nu vreau sa te supar, sau sa-ti naruiesc sperantele, dar sunt in masura sa zic, pentru ca am fost in situatia asta. Oricum iti doresc succes!

Gabi nu ma supar.Eu am colegi de aici de la munca, plecati si le e foarte bine (compania are aceeasi politica pt toti),acum depinde si de tine ce fel de om esti,cum te adaptezi.
Daca esti detasat ti se dau anumite beneficii.Chiar saptamana trecuta am discutat cu una din fete plecate de un an,ii parea rau ca anul viitor va trebui sa vina inapoi in Romania pt ca acolo a lucrat cu oameni foarte ok de la care a invatat f mult. Sefa mea e expatriata si ea ma sustine f mult sa plec,chiar ea a venit cu ideea acestui proiect cu expunere internationala care ma recomanda pt o detasare de 3 ani.
Cum am zis,mai e mult pana departe. Sanatosi sa fim!
Tin pumnii pt voi care va testati curand!Sa fie plin de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nu este vorba de ce fel de om esti si cum te adaptez, ci ce pretentii ai.De exemplu daca te multumesti cu un salariu de 1500 eur, pe cand cei din jurul tau iau 3000..... in fine, poate suntem domenii diferite... am o prietena care e detasata la o banca franceza si se descurca, dar vorba ei, nu poti sta 1 an din viata ta in 20m˛, numai ca esti datasat in Franta. Plus ca iei salariu mai mic decat "bastinasii" dar nu vrei sa stai ca harciogul in casa.
In fine... ca fost detasat zic asa (si inchidem ca sa nu fim off-topic): daca ar fi sa repet as repeta si as pleca la fel de repede de la ei si as cauta imediat angajator de aici.
Oricum asigurare medicala nu ai cum sa ai daca esti detasat(cel putin aici), o sa ai in Ro si vei fi "rambursat" dupa ce prezinti hartii.
Clar ca nu te pot asigura la sistemul de sanatate local, atat timp cat nu platesti impozit in tara respectiva.

Gata, inchid subiectul, scuze inca o data de off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Buna, fetelor!

Alina, imi pare rau pentru bebele tau! Sper sa ramai din nou cat mai repede si sa fie bine de data asta!

Lorena, felicitari pentru acceptare!
Dreambaby, asa e, poti sa faci testul si azi, ca daca e sa fie bebe, e deja pozitiv, indiferent a cata urina e!

Eu nu am vesti prea bune. A venit CM ieri, in ziua 33! Imaginati-va ca facusem si testul. Dar asta pt ca deja ma enervasem ca aveam spotting si nu mai venea ciclul si am zis ca "cine stie?", desi mi se parea putin probabil. Una peste alta acum sunt in z2, asa ca ma inscriu pe lista cu testare cam pe 30 septembrie (se ia in calcul si data asta atat de indepartata? )
Intentionez sa imi fac niste dozari hormonale maine, dat fiind ca in ultimele 2 luni mi-a cam intarziat, adik a venit in z32, respectiv z33, fata de z30, cum avea obiceiul.

Zicea cineva ca dupa antibebe se ramane mai usor. Asa e, si eu la primul copil am ramas din prima dupa 3 luni de anticonceptionale. Ma gandeam sa incerc si acum, daca nu raman nici luna asta. Treaba asta are si logica: daca iei anticonceptionale, ovarele se odihnesc, nu fac nimic in tot timpul ala, apoi produc ovule mai "de calitate". Acelasi lucru se intampla si dupa sarcina, de aia se ramane atat de usor dupa nastere, daca nu esti atenta. Si am impresia ca la mine a trecut cam prea mult de la ultima nastere (2 ani jumate) si ovarele s-au cam dereglat. Inainte de Rares am avut un chist ovarian de 9 cm (centimetri, ca sa fie clar), si am avut mare noroc ca nu a fost nevoie sa il operez. De aia am luat contraceptive orale 3 luni, apoi mi s-a spus sa fa repede un copil, daca vreau, ca am tendinta de a face chisturi si o sarcina m-ar ajuta. De atunci nu cred ca am mai facut niciunul. Sau cel putin nu am detectat niciunul. Daca a mai fost, a trecut singur si fara urmari.

Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Fetelor, nici eu nu prea mai am multa rabdare. Analiza nu e gata, am sunat deja la clinica... Testul e in geanta dar vrea si sotul sa fie prezent la momentul magic... Nu am putut sa achit ca nu le mergea POS-ul si am sunat sa ii asigur ca o sa platesc miercuri cand ma duc sa repet sa nu mai fac si maine un drum inutil pt rezultat... Si ma mai duc si pe la mama azi si ma mananca limba sa ii spun marea veste . De tata mi-e frica sa nu pateasca ceva cand afla, ca atunci cand l-am anuntat ca ne casatorim se schimbase la fata si ramasese fara cuvinte (imi pare rau ca nu am filmat faza ). Iar pe o cumnata am informat-o din greseala ca am facut beta azi si m-a luat la intrebari (multe simptome le-a avut si ea). Plus ca eu am o stare tare ciudata, parca am lichid mult in burta care se misca singur si mai simt asa niste fluturasi din cand in cand. si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lorena, eu azi am facut beta pe la ora 8.10. Miercuri are ceva daca ,de exemplu, mi se recolteaza sange la 8.30 (poate e mai multa lume atunci si intru mai tarziu)? Elenusht, te cred ca iti este greu, dar trebuie sa accepti ca el a facut deja o alegere. Va trebui sa te regasesti acum, sa iti gasesti echilibrul interior si sa mergi mai departe (sigur vei gasi ceva mai bun). Felicitari pt analize, macar asa aflii daca ai trombofilie. si sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput