Buna
La mine e localizata pe fata (sprancene, intre sprancene, aripile nasului, frunte) si pe scalp (matreata). O am de cand ma stiu, dar acum s-a agravat si am decis ca trebuie sa fac ceva. Nu vreau sa intreb o farmacista, pentru ca nu am incredere (multe dintre ele primesc stimulente pentru a recomanda anumite produse si as vrea ceva eficient). Vreau mai intai sa ma interesez temeinic despre asta. Pentru fata am aflat ca s-ar trata cu Ketoconazol sau cu o crema cu octopirox. In acest caz imi puteti recomanda vreo crema cosmetica, care sa contina unul dintre aceste elemente? Iar pentru scalp, am gasit mai multe variante: sulfura de seleniu, octopirox, ketoconazol, zinc pirition, gudron. Ei, sunt o multime de sampoane care contin aceste substante, dar tocmai pentru ca sunt multe, nu stiu la ce sa ma decid. A mai avut cineva aceasta problema (agravata, in sensul ca pielea capului si fetei deja ma ustura, se descuameaza f tare, de ex am matreata chiar si imediat dupa ce m-am spalat pe cap)? Sampoanele obisnuite antimatreata nu au nici un efect, din contra, parca orice incerc nou mai rau agraveaza...
Aa, si am mai citit ca fata se poate spala cu sampon, daca e medicinal. E adevarat, ce parere aveti?
Multumesc anticipat!