FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Pardon, am trimis post-it-ul incomplet. Deci "gadgetu-ul" se numeste "batista bebelusului" si il gasesti la farmacie. S-ar putea sa sii deja toate astea dar in caz ca nu... sa fiu si eu de folos cu ceva MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

mami, faci tu onorurile de capitol nou?

As face onoruruile cu mare placere dar, spre rusinea mea, am uitat parola. Trimite-mu un mp cu parola si il deschid!

Adi pup si eu pricinosii si le urez ce-i mai bun in lume.! sper ca le-ai spus ce te-am rugat!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta daca le ai pe toate negative, s-ar putea sa scapi, sa nu te mai puna sa le faci. ca doar te cunoaste si pe exterior si pe interior

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Mami Laura mii de felicitari pentru sarcina! doamne ajuta sa fie una usoara! Ma bucur din suflet pentru tine.
Intram aici de multe ori sa vad ce mai fac fetele (pt. ca si pt. mine e un topic de suflet) dar sincer urmaream si vestile de la tine.
Bravo!
Mult succes tuturor, sa aveti fiecare cat mai curand un copilas in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

didiloo multumesc mult!

Fetele, va astept la un capitol nou!

Sa fie cu noroc!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput