FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

georgiana,analizele complete de trombo te costa cam 12-14 milioane vechi-daca tot le faci ,le faci pe toate ca altfel le faci degeaba numa' jumate.
parte din ele se fac la Fundeni gratuit dar cele mai importante se fac pe bani,evident,la laboratoare private.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Ieri am vorbit cu Zadori si ne-a spus ca cele 2 ovocite au devenit niste embrioni foarte frumosi. Luni la ora 1:30(ora Ungariei) avem transferul. Am avut punctia joi, iar transferul luni(ziua a patra). Care ati mai avut asa? Eu stiam ca se face in ziua 3 sau 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

georgiana,

eu am facut analizele pt trombofilie la Cluj, Genetic Center
(sunt din TM, am trimis probele pe curier, recoltat seara, transport in timpul noptii, in gentuta frigorifica; asa am fost sfatuita de cei de la laborator), au un pachet pt trombofilii ereditare, 650 ron

altele le'am facut la Synevo, au pachete pt screening trombofilie. si la bioclinica se pot face.

nu mai stiu exact cat au costat in total.

mult succes

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor. Va doresc o saptamana buna si relaxanta.
Noi ne pregatim sa plecam la Szeged pentru transfer. Tineti-mi pumnii sa fie totul OK.
Cris, cum te simti?
Anchusa, nu ne dai nici un semnal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Buna dimineata fetelor. Va doresc o saptamana buna si relaxanta.
Noi ne pregatim sa plecam la Szeged pentru transfer. Tineti-mi pumnii sa fie totul OK.

Sa dea D-zeu sa fie lipiciosi!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

fetelor scuzati-ma ca nu am mai dat niciun semn de viata.
Vineri am avut punctia ..din pacate cei 2 foliculi au fost goi.
Stiam ca se poate intampla asta...dar tot a fost greu de digerat.
Medicul a pus rezultatul acesta pe seama varstei si a AMH-ului mic.
O perioada o sa ma ocup de alte treburi si apoi vedem ce mai facem.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

salut!

eu am avut pe 2 septembrie intalnirea cu PK si deocamdata m-a trimis acasa sa incerc de maxim 3 ori inseminare artificiala si doar daca nu iese sau nu raspund cum trebuie la doua incercari, atunci sa ii scriu si sa incepem protocolul pentru FIV. iar eu am un AMH de 0,07, deci mic, mic de tot. a spus ca analiza asta se refera doar la cantitate, nu si la calitate. si a spus ca avand in considerare doar varsta am avea sanse undeva la 25% in mod natural, dar daca fac eu o usoara stimulare ar creste sansele astea la 85% si a spus ca el asta ar face in locul nostru. asa ca sper acum sa gasesc super medicul ok aici si sa incercam cu inseminare artificiala.

ma gandeam la Cezara Muresan. fetelor din Timisoara, stiti ceva de ea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

anchusa, mama ei de treaba, ma enervez si eu numai cand citesc!

oricum eu as zice sa nu o lasi de tot , stiu ca adipapazi a avut tot asa o punctie oarba si apoi a fost OK, acum se pregateste de prima aniversare a gemenilor!

adica ce varsta ai de zice PK ca asta e motivul?

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

fetelor scuzati-ma ca nu am mai dat niciun semn de viata.
Vineri am avut punctia ..din pacate cei 2 foliculi au fost goi.
Stiam ca se poate intampla asta...dar tot a fost greu de digerat.
Medicul a pus rezultatul acesta pe seama varstei si a AMH-ului mic.
O perioada o sa ma ocup de alte treburi si apoi vedem ce mai facem.

anchusa

Fir-ar sa fie de treaba! Imi pare tare rau. Si eu am zis ca ma dau cand am aflat ca din 12 foliculi doar 2 ovocite. Chestia cu varsta este foarte ciudata. V-am povestit despre fata care a fost cu mine la punctie: 43 de ani, 8 folicului, 6 ovocite. Deci...
Incearca sa iti revi si iti doresc bafta pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

salut!

eu am avut pe 2 septembrie intalnirea cu PK si deocamdata m-a trimis acasa sa incerc de maxim 3 ori inseminare artificiala si doar daca nu iese sau nu raspund cum trebuie la doua incercari, atunci sa ii scriu si sa incepem protocolul pentru FIV. iar eu am un AMH de 0,07, deci mic, mic de tot. a spus ca analiza asta se refera doar la cantitate, nu si la calitate. si a spus ca avand in considerare doar varsta am avea sanse undeva la 25% in mod natural, dar daca fac eu o usoara stimulare ar creste sansele astea la 85% si a spus ca el asta ar face in locul nostru. asa ca sper acum sa gasesc super medicul ok aici si sa incercam cu inseminare artificiala.

ma gandeam la Cezara Muresan. fetelor din Timisoara, stiti ceva de ea?!

Eu am facut FIV cu ea, trimite-mi PM daca vrei mai multe detalii.

Mergi la inceput