Intoleranta la lactoza

Intoleranta la lactoza | Autor: RalucaElenaM

Link direct la acest mesaj

Salutare, fetita mea 10luni) a facut o intoleranta la lactoza, incerc pe cat posibil sa nu ii mai dau lapte chiar daca, dupa cum traduc ai nostrii, pe cutie continutul este scazut...momentan ii dau Humana NH, poate ati mai trecut vreuna prin momente asemanatoare si imi puteti spune daca de la Humana mai exista ceva fara lactoza....inainte ii dadeam NAN 2 si-asa am ramas cu 9cutii pe care nu mi le-a schimbat carrefourul si as vrea sa ii dau ceva tot de la humana sa nu mai schimb, medicul a spus ca trebuie sa dureze cura 6saptamani...inca putin si facem 1an...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Baietelul meu a avut intoleranta la lactoza...i-am tinut regim de la 7/8 luni cand am descoperit,pana la 1 an si 3/4 luni,apoi bagate treptat lactatele normale.Analizale i le faceam la 2 luni,poate poate a scapat,dar pana la 1 an si 3 luni nu a scapat.Si noi i-am tinut regim ff strict.Lapte doar Nan fara lactoza,fara unt,branza,iaurt,verificam si etichetele produselor din care manca si el,sa nu aiba produse lactate.A fost super greu la noi,el nefiind mancacios de felul lui.Sper sa va reveniti si voi cat mai repede,dar nu cred ca un regim de 6 saptamani te scapa de intoleranta la lactoza
Sanatate

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ne pregatim de scoala/gradinita ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si eu stiu k intoleranta la lactoza tine mai mult de 6 saptamani...:(..Am o prietena a carei fetita are intoleranta la lactoza de la 2 ani..acum are aproape 6 ani si inca n-a scapat..e ff aiurea..cu timpul te obisnuiesti si tu si copilul cu regimul asta...Oricum bine k nu-i pe viata,,
multa sanatate!

Mergi la inceput