Gradinita Happy Time str. Papazoglu

Gradinita Happy Time str. Papazoglu | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Buna.
Are cineva copilul inscris la aceasta gradinita? E pe str. Papazoglu, in apropiere de Nerva Traian.
Este fosta gradinita Kinder Planet care s-a mutat.
M-ar interesa care sunt conditiile, cum sunt educatoarele, directoarea, daca sunt bine tratati copiii aici.
N-am gasit nimic pe net despre aceasta gradinita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata,

M-ar interesa si pe mine detalii despre aceasta gradinita de la parinti care au copii acolo.

Multumesc in avans.
Kora

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Am localizat gradinita si am fost ieri sa o vad. Noroc ca stiam adresa ptr ca pe ea nu e semnalizat in vreun fel numele gradinitei.

Vila este nou facuta (1-2ani maxim), asta am vazut-o pe google map/street view.
Curtea este micuta, dar au loc de joaca si nisipar pe o laterala a casei. Poarta este incuiata in permanenta si accesul se face sunand la interfon.
Interiorul este spatios. La parter au sala de mese, 1 baie si inca ceva, la etaj 1 au grupa mica, grupa mijlocie, cabinetul medical si 1 baie. Salile sunt spatioase, cu dubla functionalitate (sala de clasa si dormitor). La etaul 2 nu am mai urcat,ca acolo sunt celelalte 2 grupe si pe mine ma intereseaza grupa mica & mijlocie.

Mi s-a spus ca in fiecare dim se face trierea copiilor, sa nu fie vreunul bolnav contagios. Educatoarea de la grupa mica este si asisten ta medicala iar 1 zi pe saptamana vine si dr sa-i vada pe copilasi.

Au program scurt, mediu si prelungit (aici au fie pana la ora 18.00, fie pana la ora 19.00).

Au bucatarie proprie si mi-au spus ca tin cont de preferintele sau alergiile alimentare ale copiilor,in baza indicatiilor primite de la parinti.

La o prima vizita mi s-a parut ok, dar ar fi utila o parere de-a vreunui parinte care are deja copilul acolo. Ca stiti cum e, una e ce ti se prezinta inainte de inscriere si alta poti gasi dupa aceea.

Asa ca orice 'inside info' ar fi foarte utila

Mergi la inceput

Ca o completare, primesc copii cu varste incepand de la 1 an jumate.
Dar depinde si de copil, daca este mai avansat un pic, il primesc si mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuluPit spune:

Buna! Pot sa va raspund cu privire la Gradinita Happy Time intrucat o am fetita mea cea mare acolo de 2 ani, urmand sa o dau si pe cea mica peste cateva luni. In primul rand e o gradinita curata si civilizata. Cu mancarea nu am avut niciodata probleme, o fac zilnic in bucataria proprie. Educatoarele sunt OK zic eu, iar ingrijitoarele sunt si ele prezente (ar putea fi si mai active, dar in fine...). Daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1989 spune:

Am o rugaminte: Imi puteti spune la ce adresa exacta de pe strada Papazoglu? Va multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxadi74 spune:

buna ziua,

as vrea sa imi dau si eu baietelul la aceasta gradinita si ar fi utile niste opinii de la alte mamici care au copiii acolo. multumesc

Mergi la inceput