Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

O zi frumoasa va doresc, spor in toate.
Fug sa iau printesa de la gradi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

"Copilul se naste cu mana stransa. Pumnul lui este un mister: nimeni nu stie ce se ascunde inauntru." (OSHO)

Va pupam si noi, sa aveti o zi frumoasa si un weekend excelent!

Mergi la inceput

Sabina, of of mai mai, ca multa munca mai e de dus cu tine. Copiii au avut nevoile satisfacute si s-au distrat pe cinste asa liberi. Sunt absolut convinsa.

Cat despre Gheo si fete, sigur ca le invita in pat, dar de unde ai inteles ca se insoara cu ele dupa?

Sa stii ca si al meu le invita pe toate in camera lui si in primul rand le arata patul. Si mari si mici. Duduile invitate adica. La ziua lui a venit una din cele 2 favorite de la gradi, Andrei a luat o de mana si a invitat o direct in camera lui, ajutand o sa urce treptele. Dar cam atat, in rest duduile sunt pe cont propriu, si cum zice el "imi plac fetele, dar cand ma enerveaza le dau un sut".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

eu vin sa o sochez din nou pe Yaia, eu si acuma daca avem chef ii dau Sofiei in gura, chestii care curg, cum ar fi paine cu dulceata:D

Pai si eu Alexandrei, evident, doar ca nu prea am chef.

Ideea era ca regula sa fie sa se descurce singurei si din cand in cand merge un rasfat. Si sa demonstreze ca pot, nu e vorba ca uneori nu vor. Or in privinta nasturilor, Andrei chiar nu poate sa ii deschida/inchida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
dar mi-a trecut orice avant de lucru la teza.

Haide haide, lasa forumul si la munca! Spor si pupici.

Mergi la inceput

Gata, am luat analizele si sunt bune. Luat si avizele. De luni la gradi si la scoala. Am mari emotii.

Carpatina, cum a fost inceputul scolii? Sper ca nu stai pe bancuta.

Pentru ca e ultimul weekend de vacanta vom pleca la Bran, asa ca urez in avans sarbatoritilor:

Vladi sa fii sanatos si norocos! mare baiatului si lui mami Aniast de care ne e dor.

Andreea, Stefania si Matei

Va pupam, sa aveti un weekend excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, dragele mele, cred ca va pregatiti de weekend...
Rox, sa va incarcati bateriile la Bran ! Ma bucur ca Alex a inceput scoala cu dreptul si a primit bine vestea ca nu va fi in aceeasi clasa cu prietena ei. Va dorim mult succes !
Mariana, condoleante . Probabil esti intr-o perioada mai 'sensibila' si din aceasta cauza ai luat prea in tragic observatiile primite la examinarea Elizei. Chiar nu ai de ce sa-ti faci griji, bine ca a fost pe faza Roxana si te-a mai adus cu picioarele pe pamant.
Sabina, sper sa nu fie nimic serios la Ghe. Sanatate multa ! Si sa nu va mai aud cu abandonatul copiilor, bineeee ? Hmmm, cred ca vreti
Imi pare tare rau ca Olivia este inca in spital . Saracuta, ce-a mai tras ... Si inca afara e cald si nu este sezonul virozelor... Multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede si sa te intorci acasa, Olivia !

Azi am vorbit cu Mirella76, a promis ca posteaza si ea si ne trimite un link catre poze cu minunea cea mica . Se acomodeaza si ei incet-incet cu viata in 5 . Probabil dupa inceperea gradinitei va putea sa ne 'viziteze' si sa ne povesteasca despre satisfactiile de mamica-de-3 .

La noi vestile sunt bune, spre surprinderea mea Maria s-a tinut tare si n-a plans nici ieri si nici azi. Se pare ca s-a resemnat cu ideea ca toata lumea trebuie sa mearga la serviciu/gradinita. Ea inca mai crede ca eu merg la serviciu, dimineata nu ma vede

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cred ca e viroza...a mai vomitat odata, dar se aude ceva pe nas si a facut acum seara febra f ff mare :( acuma a dormit si i-a scazut (sub antitermic). Cat nu a avut febra a mancat, a baut, s-a jucat.
Sa vedem cum evolueaza. Nu sunt in panica, doar necajita.
edit.Sper sa nu se agraveze, pentru ca..
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10001720-coloane-masini-cativa-kilometri-1-zona-statiunilor-valea-prahovei.htm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna in miez de noapte.

David plingacios cu ceva secretii. Motivul plinsului cred ca o combinatie intre durere de dinti si disconfort dat de muci.

M-am bucurat ca ati scris mult.

Bravo Maria pentru reintegrare fara lacrimi.

Sanatate Olivia.

Rocsana week-end frumos la Bran, la noi ceva ploi zilele astea.

Ramonaiani, condoleante. Ma bucur ca a scris Rocsana (nu merge icsul) asa frumos, sper ca te-ai mai linistit. Imi amintesc cum in diferite etape ne ingrijoram, vai ca al meu nu merge inca, vai ca al meu nu maninca decit pasat etc...Diferentele se uniformizeaza in timp.
NU ca sa invirt vreun cutit in rana sau sa ma laud dar Daria chiar dimineata si-a incheiat nasturii la cardigan-strimb ce-i drept, apoi i-am desfacut eu si am incheiat primul... mi-a zis Nu pe toti si i-a incheiat din nou. Asta nu inseamna nimic, doar o motricitate fina mai buna ca a altor copii, in schimb la cea generala e jale, se impiedica asa din senin...
Si eu tot ii spun de 5 ori sa stinga jucariile sau uneori sa isi puna pantofii, nu il spune pe R, se miorlaie de nu mai intelegi ce zice...Intreaba: A lu cine este asta? in loc de A cui este, etc...

Cit despre raspunsurile la intrebari copiii au alta logica sau un timp diferit de gindire, o anumita dispozitie. Plus ca la voi e si faptul ca vorbeste doua limbi..

Daria intrebata de o vecina de unde vii tu, a spus: de acolo de sus de la etaj. Vecina astepta raspunsul de la Bucuresti.

Trebuie sa ne bucuram de ei si sa ii apreciem asa cum sunt, adevarate miracole, bineinteles ca ne-am dori sa facem mai mult uneori dar chiar daca nu reusim tot sunt sigura ca ne-am straduit sa fim cele mai bune mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina si Rocsana ce m-au amuzat povestirile despre cavalerii vostri sarmanti!!!

Gabriela, totul bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam .
Nu-mi aminti de gramatica, pentru ca la noi chiar e jale .
Ieri vroiam sa inchid usa la camera. Eliza, in prag, dand sa intre: "Mami, inchide usa nu" (constructia germana, cu negatia la sfarsit). Pana m-am prins ce-a vrut copilul, deja o lovisem cu usa in nas .

Mergi la inceput