Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, din experienta mea, trebuie sa vezi cum e invatatoarea ca om. In primele zile TOTI parintii sunt grupati in jurul invatatoarei, e cam horror ;D eu un an-am fost in stare.
poate mai bine astepti un pic sa vezi cum se comporta Alex, ca u ii punea sa citeasca nimic si de scris le da betisoare.

Rox, in clasa 1 asta e marea lectie: cum stai cu fundu pe scaun si cum tii minte ce teme ai :D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Vladut si Albert!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Rox, in clasa 1 asta e marea lectie: cum stai cu fundu pe scaun si cum tii minte ce teme ai :D

Chiar ca!

Mergi la inceput

Mandarinutza, sigur o sa faci o minunatie de tort! Sa stii ca nici mie nu imi vine sa cred ce copii mari am, ma uit la Andrei si ma intreb unde e bebelusul meu.

Vale, nu stiu ce sa zic cu invatatoarea... Poate ar fi bine sa astepti putin, sa nu o iei de la inceput cu asta. Oricum nu vor incepe direct cu scris si citit. Si poate gasesti un context in care sa deschizi discutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna seara! darius are strabism din cauza dioptriilor mari la un singur ochi , o cauza pt care nu vrea ochelarii cred ca este si faptul ca vede f bine cu dreptul. Mie mi-e frica sa nu il opereze degeaba daca nu corectam dioptriile Asta vroiam sa aflu daca este musai operatia pana in doi ani, dar presupun ca fiecare caz e diferit. Noi la varsta asta cica trebuie sa capatam si vedere binoculara sper ca am inteles bine de aia e necesara operatia. Crishtina , Nicole e mult mai cooperanta daca a acceptat atat de mult timp ocluzorul, la noi s-a saturat de el deja si e mai mic, dar f nazdravan si incapatanat.Eu am zambit cand am citit ca esti mult mai relaxat la al treilea copilla mine e cam invers, de ex si acum mai sterilizez biberoane si cred ca o s-o mai fac pana renunta la eleBernix ce nasol cu muscatura de capusa. Sa stii ca Elisa va fi ultima gradinareasa ca o duc la primavaracred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am uitat si noi mergem la control saptamana viitoare cu Darius asa ca am programat-o si pe Elisa la dent estet 4kids (cam asa ceva) sunt numai dentiste tinere sper sa ne lamurim cum sta cu dintii.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

CRISTHINA SA-TI TRAIASCA CARLOTTA SI SA AIBE PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!
Adaptare usoara la viata in 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANIBogdan , Erika,David, Andrei Serban, Vladut si Albert

Rox ce mare e BUBU...mai vrem povestioare din vacanta

Erina lasa fata in pace cu kgmele, ca a mea nu e nici una(Barbie)

De 3 zile si mandra mea cu dureri de burtica, ieri si un episod de febra , azi a vomitat...ceva virus intestinal...supoz ptr voma si enterogermina ptr flora

Juniorul deja se gandeste la vacanta de iarna...fiecare cu cel doare

o zi buna mamici

Mergi la inceput

Neata. Sunt rupta, treaba acasa, treaba la birou. Chiar nu se mai termina, vreau inapoi la vacanta.

Matteo , sa fii sanatos si norocos!

Roxali, in afara de povestiri de scoala si de casa, zau nu mai sunt capabila sa scot ceva despre concediu. Pare ca a fost asa demult. Poate de planurile pentru revelion, in speta Austria.

Myral, combinatia miopie strabism e periculoasa. Ne a zis si noua doctorita pentru Alex, pare sa fie mioapa genetic, nedeclansata insa. Ochelarii pentru miopie vor agrava strabism si probabil atunci va trebui sa luam alte masuri. Legat de dentist, la Dentestet 4kids mergem si noi. Sunt destul de scumputi dar am fost multumita pana acum. In orice caz sunt foarte prietenosi si potriviti pentru copii.

Sabina, nu stiu prin ce minune fiica-mea e incantata ca merge la scoala. E prima data cand nu numai ca nu se stramba dar zice de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ma bucura mult reactia Alexandrei la primirea vesti si mai ales ca o sa maerga cu placere la scoala, acest aspect este important zic eu, desi, posibil sa se mai schimbe lucrurile pe parcurs, orice inceput este imortant pentru ea.

Valentina, cred ca ar trebui sa astepti sa treaca nebunia din prima saptamana, atunci este o mare nebunie, asa cum iti spuneau si fetele mai sus asteapta momentul potrivit si mai ales sa astepti sa-ti faci o parere despre d-na....nu cred ca o sa o dezavantajeze d-na, doar sa nu o trateze cu indiferenta cand greseste.....mai vb pe tema aceasta, lasa-ma sa-mi revin putin.......

Eu sunt zombi, asa cum spune si Roxana, vreau in concediu....azi merg sa-mi vad baiatul si am gasit solutia sa-l aduc miercuri acasa..

si un sfarsit de saptamana placut.

La multi ani, tuturor sarbatoritilor din aceste zile!!!!!!!!!!

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput