Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Daaaaaaaaaaaaaa! La multi ani tuturor sarbatoritilor! Va pup! Crishtina cu Robert , Nicole & 38+ Carlotta ![]() |
Felicitari mamico!
Bun venit Carlotta, sa fi sanatoasa norocoasa si papacioasa!
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Dupa ce ca intru rar, am mai pierdut si mesajul .....

, asa ca o sa fac un rezumat la tot ce am scris innainte.
Luy, multumim pentru petrecere, draguta si activa...cand mai gasesti timp ?
Anisia, sanatoasa sa fie.
Noi suntem bine....eu pe metereze de dimineata pana seara....Cristi la bunici de aproape 2 saptamani, mi-e dor de el
, dar nu am gasit nici o varianta sa-l tin acasa....
Este bine, "face dracii", cum spune el, cuminte si cooperant cand este doar cu noi si "dracusor" cand apar alte persoane, tb sa arate tot ce poate. A facut "lectii" toata vara cu verisorul lui, o sa scanez cateva foi din caiete sa va amuzati de lectiile lui, dar cel mai important este ca are rabdare sa stea la birou o perioada mai indelungata(fara sa-l puna nimeni) numai de dragul de a scrie si el.
Tot vorbeati de activitati, noi am renuntat la ideea inot, "ne ataca valurile" si inotam in piscina de bebelusi, asa ca mai cautam activitati sportive pt el....merge cu rolele, bicicleta si trotineta..asa ca nu pot spune ca nu face miscare...desi imi doresc ceva organizat. O sa mearga 2 zile pe saptamana la engleza....si nu stiu cat timp as mai avea sa-l mai duc in alta parte....
Nu stiu ce inaltime are, pare lung si slab(niciodata nu a fost altfel), are in jur de 17kg, iar inaltime nu mai stiu, avea 104 in primavara... sunt multumita, mananca bine, este activ...
Cu toate acestea vreau sa-i fac un set de analize, nu i-am mai facut de la 2ani, sa vad cum stam....sa ma linistesc eu...![]()
Gata ca iar pierd mesajul.....
Cecilia si
crishtina spune:
Myral fa tot posibilul si pune-i ocluzorul cat ti-a zis doctorul. Cum ne-a explicat noua doctorul la Nicole si cat am mai citit despre strabism, ocluzorul e pt a mentine vederea la ochiul lenes. Acum cat e mic de nu ii foloseste pe amandoi risca sa sa piarda vederea la cel care nu-l foloseste. Operatia e doar pt estetica. Chiar daca se face alinierea chirurgical, daca el nu e invatat sa ii foloseasca pe amandoi va ajunge sa foloseasca doar unul toata viata. Pune-i ocluzorul, atrage-i atentia cu altceva, luat in brate mers afara...si primele zile e mai greu...o saptamana...cu plans si mofturi apoi incet incet se invata.Cand il da jos pui altul si tot asa.(Am gasit in Ro la farmacie, de la "Shiffa" ieftini si bunisori) Insa daca e spre binele lui faci un efort si stii ca va fi bine in viitor. Sper sa nu te superi pt ce ti-am scris. 
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Nu e o zi stralucita. Andrei tot racit, pica si avizul si vaccinul de 4 ani. Sper sa nu raceasca si Alex. Mor de treaba la birou si nu reusesc sa rezolv chestiile legate de copii. Iar bona-menajera s-a declarat prea bolnava si nu mai vine cel putin 2 saptamani, asa ca trebuie sa o detasez pe mama la noi. Ceea ce rezolva problema supravegherii copiilor dar nu si curatenia (si asa prestez cate 2 ore in fiecare seara si parca nu capata contur). Ieri s-au anuntat clasele si nu i-am zis inca Alexandrei ca nu a picat cu colega de gradi, am amanat de fapt circul pe azi.
Dar per total suntem ok. ![]()
cecilia L spune:
Roxana, sanatate lui Andrei. Cat despre Alexandra sunt sigura ca o sa inteleaga, este o fetita desteapta si inteligenta, gasesti tu o formulare care sa o faca sa accepte fara prea multe proteste.
Cecilia si
carpatina spune:
La multi ani Bogdan de mami babylina! 
La multi ani Erika de mami SabinaY!
La multi ani David de mami andreeaiosif! 
La multi ani Andrei Serban de mami Roxana_G ! 
Sa fiti sanatosi, voiosi, mintosi si norocosi! Sa aveti o viata lunga si insorita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
la multi ani Erika,Andrei, Bogdan si David!!!!!!!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi.

Cecilia si
Erina spune:
La multi ani la zi oficiala Andrei!!! Sa aduci numai bucurii parintilor, sa fii norocos si sanatos ca frumos esti!
Insanatosire grabnica Andrei. Roxana amana pe maine vestea Akexandrei, asa lasi ziua de azi senina. Bafta cu rezolvarea organizatoricelor.
La multi ani floare de cires Erika!!! Esti o fetita superba si atit de norocoasa sa ai in gene mostenirile romaneasca si japoneza.
Sabina reinoiesc urarile de petrecere frumoasa si viata lunga si implinita!!!
La multi ani David de mami Andreeaiosiv sa fii fericit si sanatos!
La multi ani Bogdan de mamai Babylina, sa aiparte de o viata plina de fericire!!!
Erina spune:
Myral tare mi-a placut sa citesc despre voi! Ce viata minunata ai cu cei trei muschetari la malul marii!!!
Erina spune:
Cecilia ma bucura si vestile despre voi.
Gabriela cum ati petrecut. Cit m-am tinut sa sun in ziua aniversarii dar pe la 13 nu stiam ce faceti apoi se facuse prea tirziu
.
Mandarinutza la fel...
va imbratisez.

38+ Carlotta