Laparoscopie 19
Raspunsuri - Pagina 10
MACARIE spune:
eu intotdeauna l-am avut fix la 28 de zile si cu stimulalri si fara
, am mai facut laparo si nu mi-a intarziat ca acum
nici azi nu a venit , dar nici la doctor nu am reusit sa ajung
sani pocnesc si ma dor in continuare , si alte inchipuiri bineinteles
poate reusesc sa ajung maine .....ce tare ar fi sa fiu ...super cadou mi-ar face Doamne Doamne .....
-------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
lavi02 spune:
Macarie, mi-a amintit acum: dupa laparo l-am intrebat pe dr ce se va intampla cu menstra urmatoare, el mi-a zis ca e posibil si sa-mi vina la timp si sa intarzie.
Probabil ca faptul ca ti-a umblat pe acolo ti-a dereglat ovulatia si probabil a avut loc mai tarziu, asa ca e posibil si sa-ti intarzie si sa fi prins ovulatia si sa fi ramas gravida mai tarziu si asa s-ar explica faptul ca inca nu se pozitiveaza testele. Eu as mai face cate un test din 2 in 2 dimineti de exemplu, pana vine ciclul sau pana se pozitiveaza.
Bafta multa!
MACARIE spune:
buna fetele, nu am mai intrat ca am fost prinsa cu treburi multe....
deci , am fost la gr pana la urma in ziua 6 de intarziere , sperm sa fiu graviduta dar....nu , dr mi-a dat erefam , 7 zile , mi-a zis ca dupa ce le opresc ar trebui sa vina in 2-3 zile , daca nu vine sa fac test. am luat prima pastila seara si dupa 30 minute am avut o hemoragie de am zis ca se sfarseste lumea , acum sunt in ziua 10 si astept ovulatia ![]()
poate reusesc luna asta ....
lavi cum iti este , bebelina este bine?
-----------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
lavi02 spune:
Macarie, spor cu ovulatia!![]()
Eu sunt bine, multumesc de intrebare, am deja 21 de saptamani si astept cu nerabdare eco morfologica peste cateva zile.
Un an nou minunat sa aveti!!!
nicoleLi spune:
buna fetelor, La multi ani si un an 2012 cu sanatate, noroc, bani si fericire...eu si sotul speram la un inceput de 2012 cu putini colici ![]()
Lavi sarcina usoara in continuare si daca ai timp zi si mie in ce consta la doc controlul de 6 saptamani? m-a chemat acolo in spital jos la intare...si asta e ultima intalnire cu el sau nu?
Macarie...bafta multa!
MACARIE spune:
lavi bafta multa la eco , sa iasa perfecta
barza ma ocolit luna asta, dar a venit la sora mea
care o asteapta si ea de cativa ani buni
eu am avulat acum 2 zile dupa calcule , sper , peste 2 saptamani , o sa fac test sper sa fie pozitiv
acum am o intrebare pe care am pus-o si la urgente
sora mea teoretic este in 6 saptamani dar nu sa vazut embrionul la eco ci doar sacul , dr a zis ca ar fi normal ca este cam mica sarcina si a rechemat-o peste 1 saptamana , dar sunt niste emotii cat casa....voi ce parere aveti ?
--------------------------------------------------------------------
lavi02 spune:
Macarie
felicitari surorii tale!
Da, la 6 saptamani e foarte posibil si normal sa nu se vada embrionul, sa stea linistita si sa mai astepte inca o saptamana cum i-a zis dr si sa mearga atunci sa-l vada.
Nicole, la controlul de 6 saptamani se face control obisnuit gineco, cu valvele, tuseu si eventual eco si se discuta contraceptia. E ultima intalnire cu dr in ceea ce priveste sarcina. Un an minunat sa aveti!
Eu am fost azi la eco morfologica de 22 de saptamani, domnisoara mica din burtica e foarte bine. Sunt tare bucuroasa.
nicoleLi spune:
hello,
Macarie, felicitari surorii, zi-i sa nu-si faca griji ca e prea devreme, la mine a fost si mai tarziu din cauza ca a fost ovulatia tarzie si abia la 7 sapt s-a vazut saculetul si la 8 sapt si 2 zile embrionul
Lavi felicitari pt domnisorica mica si mersi
MACARIE spune:
sa mai linisti acum fetlor , si abia asteapta eco .
Lavi , am vazut ca ai inceput sa te interesezi de carucior ....ce repede mai trece timpul !!
o sa nasti normal sau cezariana ?
nicoleLi cum stati cu colici?
----------------------------------------------------------------------
lavi02 spune:
Macarie, da, am avut eco morfologica si mi-am zis ca daca iese totul bine incep incet-incet sa ma interesez si sa-mi cumpar lucruri, sa stau linistita ca le am si daca DF nasc mai repede sa nu-mi mai bat capul cu achizitiile.
Primele 2 fete le-am nascut normal, sper sa reusesc si de data asta.
Chiar nu-mi doresc nicicum cezariana, decat daca se pune problema de salvat viata mea sau a bebelusului. Macar pentru motivul ca la 3-4 ore dupa nastere esti "up and running", poti merge pe picioarele tale la bebeu, la alaptat, dupa operatie o noapte bolesti prin terapie intensiva si abia a doua zi poti merge sa-ti vezi copilul, mai ales la Giulesti unde nu ti-l aduce nimeni la ATI. Sunt si alte motive, asta e unul dintre ele.
Bafta multa si mai ales rabdare surorii tale pana saptamana viitoare! Si tie 
Lavi
22+