un pas inainte...

un pas inainte... | Autor: mickylaur

Link direct la acest mesaj

De mult ma batea gandul sa imi insirui undeva gandurile, fie ele si sarace. Am stat m-am gandit, m-am perpelit si m-am hotarat sa ies din anonimat. Eram fidela site-ului desprecopii de cand eram garavida, si nu ratam in nici o luna sa vad ce imi spune odiseea, sa vad ce sfaturi sunt pe forum, ce mai zice lumea si asmd. Dar nu mi-a trecut prin cap sa intru sa imi fac un cont sa fiu in rand cu lumea, imi placea statutul meu de observator, crezand ca ceea ce as putea zice sau intreba ar putea suna prostesc. Si asa au trecut lunile si in viata noastra s-a facut lumina prin nasterea lui Matei, un primavaratic matinal. La inceput nu era vreme decat de el si de durerile de operatie, asa ca am uitat pentru ceva vreme de amicul meu (site-ul) ce imi fusese alaturi neconditionat pana atunci. Dar nevoia te impinge sa te intorci la vechile obiceiuri si intr-o zi leagatura s-a format din nou si eu mi-am reluat rolul de observator si cititor, dar parca de data asta nu imi era suficient, vroiam mai mult. Asa ca am considerat ca trebuie sa fac pasul urmator, sa fiu in rand cu lumea, sa fiu activa..sa intreb si sa raspund, ca doar nu degeaba intorceam internetul cu sus-ul in jos dupa orice informatie. Deja dupa primul mesaj postat ma simteam de-acasei si imi faceam reprosuri ca nu am incercat de la inceput sa ma includ intr-un grup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Bine te-ai inscris la noi Micky. Ne bucura ca te-ai alaturat acestei comunitati. Te asteptam la discutii :))

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput