Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny - da, am uitat ca tu esti si cu italiana ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asta fac azi, e super
http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-dovlecei-cu-iaurt-1609.html

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

suna bine, mai ales ca se poate manca si rece.

Ceva de genul asta am mancat (si fac uneori) in zona sotului, cu varza insa. Deci, in loc de dovlecei, varza. E ff buna in sezonul cald ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

chiar interesant si cu varza!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna ziua si de la noi...noi ne-am inceput ziua tare frumos de dim am fost pe plaja cateva ore ca de mai mult nu pot sta din cauza caldurii.De mancare n-am facut nimic am mancat prin oras , am venit acasa ne-am culcat o ora deci relax complet azi

Brabule am o prietena care a nascut in Belgia si intr-adevar dupa catev ore de la nastere ia dat drumu acasa, plus ca unde a nascut tipa nu aveau sala de nasteri a nascut in salon cu totata lumea langa ea, la cateva secunde dupa ce a nascut ia dat bbele tatalui sa-l tina si apoi pe rand la toata lumea.Dupa baita imediat ia dat drumu acasa si afara erau 5 grade
Nasa fetitei e prietena mea cea mai buna si a vrut sa asiste la nastere deci a vazut totul live, mi-a spus ca a fost horor si ca daca ar fi sa nasca in nici un caz nu ar naste natural, a marcato foarte tare.

Emma felicitari ptr grasunica

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Aoleuuu Nina dar ce cosmar ai avut tu acolo.Scaunel de masina neaparat ne trebuie ,stii da?Ca nu ne dau copii acasa cica
Hai mai Brambu cum asa moartea pasiuniica si acum port unii de mi-e rusine dar daca nu suport nimic altceva bumbac fara nimic briz briz.Asa si la sutiene cat mai simplu,bumbac si mie imi trebuie susutinere ca am neneeee.Laptele chiar si dupa cezariana a doua zi aveam ca se satura copilu si era mancacios nu gluma.Oricum am fost Milka, sunt curioasa acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Stiu de scaunel de masina, si fiind iarna tre sa avem si folia aia protectoare impotriva ploii si zapezii, le avem deja, ca taticul s-a ocupat si a cumparat carucior dotat cu tot ce trebuie.

Nu avem hainute ptr bebe, dar mai e vreme, deocamdata strang info.

Nu avem cadita, am primit una si pana la urma tati a maritat-o, el stie ce cusur i-a gasit (era noua , nefolosita, a zis ca il nemultumea dopul de pe fundul caditei si ca vrea una fara dop). Dar mai e vreme, mai ales ca nu ma vad in stare sa balacesc bebele din prima zi in cadita, am vazut pe youtube o metoda de spalat bebe nou nascut convenabila pentru inceput, pana se rezolva cu buricu vreau sa spun. Facea o tanti o demonstratie cu un castron si niste buretei.

Spatiu pentru seturi cu dulapuri si sertare nu avem si nici in chiuveta nu cred ca il voi spala, dar asta cu chiuveta ramane de vazut pana la urma urmelor. Imi trebuie cadita clasica sa o pun pe pat sau masuta si sa rezolv bebele cum facea mama cand avea copii mici.

Nina, 24+,

Mergi la inceput

moldoveanco - acu' m-am prins ... esti la odiseea vecina, deci, de 2007. Va citeam cu mare drag, imi sunt dragi multe fete de pe-acolo. Si tare imi placea atmosfera de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna seara, fetele, ce faceti, cum v-a fost ziua?
S-a intamplat saa aveti pana acum ceva arsuri? Ca eu incerc senzatia asta acum si e neplacuta.Ceva remedii?

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Buna seara, fetele, ce faceti, cum v-a fost ziua?
S-a intamplat saa aveti pana acum ceva arsuri? Ca eu incerc senzatia asta acum si e neplacuta.Ceva remedii?

Emma 25 saptamani

lapte de preferat cald, la mine are efect

Nina, 24+,

Mergi la inceput