Strugurasi S-O11 - HAI Jade,Theea, Nati! (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

bine ai venit in clubul oilor, kora
eu o sa incep sa va tai tichete :D

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ALEX2011 cred ca durerile in zona oaselor soldului, ale spatelui sunt normale in ultimele saptamani de sarcina. oasele incep sa se deplaseze incet, sarcina apasa pe diversi nervi.
pe mine ma mai doare spatele dar in special osul pubian. in zona pubiana am avut dureri mereu pe parcursul sarcinii... asta e!

ALAYNA la controlul pe masa se vede f bine starea colului. si la eco se vede placenta.

KORA eu am acum mai multe sangerari nazale decat la prima sarcina de aceea intrebam. cauzele le stiu, teoretic, insa practic nu stiam pana unde pot merge aceste sangerari. oricum nu e nici la mine f rau, dar am zis sa va intreb si pe voi ca sa am un termen de comparatie.

MAY acum ai si clubul oilor. dar in clubul gretoaselor mai esi? ca eu da

acum sunt umflata de pepene. efectiv nu mai pot sta in nici o pozitie ca simt ca ma rostogolesc, asa-s de rotunda

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara!!!

Raportez o zi haladuita pe la bai, apoi o petrecere de copii, picioare cat butucii, contractii ioc

Am fost la Sei - e putin depresata, ca o mai tin astia in spital din cauza de icter la piti (o pun la lampa)si i s-a acrit sufletul.

Am vb cu doctorelul lui Sei si e de acord sa ma asiste natural, asa ca voi naste la spitalul de stat de alalturi de mine, la care le-am nascut si pe fete. Sper sa fie o decizie inteleapta si sa nu ma expun la riscuri absurde...eu nu cred, asa ca voi merge pe instinct.

Alayna - dr meu a zis ca ma lasa pe maini bune, insa am refuzat cu argumentul ca merg la clinica privata unde dr-ita imi spusese ca ma asista natural....insa intre timp lucrurile s-au schimbat 180 grade si de aceea ramasesem in plop.

Lali - welcome back! Ai o mica bijuterie care si dupa mine, iti seamana leit. Mi-a placut la maxim starea ta ZEN din timpul nasterii si sper sa ma intorc si eu cu o poveste asemanatoare

May - sunt din nou in clubul oilor Mie poti sa-mi tai bilete si retroactiv

PUP! Poate mai revin mai tarziu...ma straduiesc sa

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

normal ca inca sunt
si-n mom asta am stomacul in gat.
stii ca eu seara le am...

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Am pierdut dopul am pierdut dopul hahahha, dar asta nu e o garantie ca nasc in curand:(.. uhh nu mai am rabdare, azi am facut cv curatenie prin casa si de pe la 6 tot am contractii dar sunt neregulate deci...(zilele trecute ajunsesem la 3 min si nimic..) oricum sper ca maine poimaine sa nasc.. ca nu mai am rabdare

Lali super povestea voastra si fetita e o frumusete.. eu cand ma uit la ea te vad pe tine sau pe surioara ta mai mica(ca ea avea obrajorii asa mai mari

Imi pare rau sa aud de seidana ca sta inca in spital dar lasa ca trece si icterul si o sa fie totul ok:)

Natalia trebuie sa ai incredere in instinctele tale, sunt sigura ca totul va fii ok:) pupici si inca putina putere ca tre sa vina bb odata si odata nu?

Eu astept sa se intoarca nasii de la mare;)) ca azi mi-au dat tel si mi-au spus sa nu mai iau nimic ca au luat ei cam tot ce trebuie pentru inceput.. sunt tare curioasa sa vad ce au luat.. si vad ca fetita ii asteapta cum i-au cerut:))

Eu la calculul saptamanilor nu ma bag ca sunt in ceata totala, stiu doar ca pe 30 trec cele 40 de saptamani, in rest nu mai conteaza

de emotii ca am pierdut dopul mi-a pierit si somnul hahahhahaah dar mai stau un pic si ma duc in pat la nani ca daca se hotaraste sa vina maine sa fiu odihnita haha(asta imi spun in fiecare seara)

tare agitata a fost fetita mea astazi uhhhh nu stiu ce a avut..:)

pupiciii

39+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

asa ca uitasem sa o felicit pe mikka si sa ii urez bafta multa si la examenele orale, nu te mai stresa si agita ca la cat ai invatat(si ai invatat nu gluma) trebuie sa le iei:)

felicitary caty in sfarsiiiit, recuperare rapida si bebe necolicios si mancacios:D

stiu ca mai era cv de spus dar nu mai tin minte acum imi cer scuze..
dar chiar azi nici un bebe?

39+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Felicitari din nou proaspetelor mamici si bebei cuminti si sanatosi!!!

Eu nu pot vedea pozele cu printesa lui Lali, nu stiu de ce .

In rest, eu nu mai am stare... Picioarele mi-s umflate, e f cald, sunt greoaie, deprimata.. dar mi-e si groaza de nastere si ce urmeaza dupa :(.

35+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Matza,bravo pt eliminarea dopului l-ai elimnat dintr-o data sau pe bucatele?Poate maine ne dai vreo veste mare

Kora ,Ionela am inteles eu pic cu saptamanile astea ,dar parca tot nu accept ideea

May ,lasa ca nu esti singura cu greturi ,mai sunt cateva mamici pe aici ,una sunt eu

Natalia,cat te misti si tot nu nasti stie cea mica din burtica ca e criza si nu vrea afara

Intrebasem de col si placenta ,deoarece miercuri merg la ginecolog si sa-l mai intreb una alta ,ca el nu-mi spune asa de la el,vrea intrebat Ecografie nu-mi mai face ,dar control pe masa...da
Deci miercuri iar vin la voi bocita si cu vesti rele ca in ultimele 8 luni ,are el o tactica sa ma sperie

Azi mi-am cumparat ceai din frunze de zmeur si de maine incep sa beau . Cat de bea pe zi ? 1 cana e destul???

Azi m-am certat cu al meu ,vroiam sa iau cateva chesii pt bebe si nu era de acord cu nimic. Vroiam sa iau o suzeta 0-6 luni si el cica nu-i trebuie ,cand plange sa-i bag tzatza in gura !!!! ca daca o invat cu suzeta e naspa .
Sunt eu nebuna sau are el dreptate??? Eu tind sa cred ca se inseala
Dupa ce m-a vazut botoasa a ales el un pachet cu 2 bucati (un roz si una verde deschis) si le-am luat .
Ma uitam dupa un set de ingrijire pt bebe (forfecuta,unghiera ,perie pt par etc ) si se amuza enorm ,la un moment dat ma intreaba ...dar sutien nu-i luam ??????
Vazuse un set de pampers cu 27 bucati ,il pune in cosul de cumparaturi si-mi zice : cred ca-i ajunge pt 2-3 saptamani ,nu?
El crede ca bebele face caca si pipi o data pe zi????????

El e si cu superstitiile ,cica sa nu luam acum multe pt bebe ,ca el ia dupa ce nasc,cand sunt in spital nu vreau sa-mi imaginez ce-ar cumpara

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Alayna, e de preferat suzeta, nu sanul, nu degetul. De suzeta scapi mai usor cand vine vremea - o arunci si gata.
Doar nu o sa stai toata ziua-buna-ziua sa o mufezi cu sanul! Sanul e ptr mancare ptr fata, nu ptr adormit, nu ptr tinut in gura sa-l molfaie in loc de suzeta...

In plus, cand o sa lipsesti tu un pic de acasa si fata plange ce face daca e invatata doar cu san sa se linisteasca?

Deh, barbatii astia ca niste copii mai mari

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Azi m-am certat cu al meu ,vroiam sa iau cateva chesii pt bebe si nu era de acord cu nimic. Vroiam sa iau o suzeta 0-6 luni si el cica nu-i trebuie ,cand plange sa-i bag tzatza in gura !!!! ca daca o invat cu suzeta e naspa .
Sunt eu nebuna sau are el dreptate??? Eu tind sa cred ca se inseala

34+

Se pare ca va fi

:)

34+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

May, ai reusit sa scapi de numaratul oilor la ora asta?

Eu am atipit asa un pic, vreo juma de ora, cat sa pierd sirul la numarat si apoi am luat-o de la capat.
Pfff...multe oi, zau! De as avea in realitate cate am numarat, vb cuiva de aici de pe forum (da' nu mai tin minte cine a zis-o), ii fac concurenta lui Becali

34+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput