Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creanga66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_rezi

@creanga66 stai linistita...vor iesi medici care sa trateze boala asta ca si ciupercile dupa ploaie dupa ce vor descoperi ca ei insisi sunt infectati. Vor fi din ce in ce mai multe cazuri, din pacate!

...si eu care ma rugam pentru sanatatea lor ...

Dar nu mi-ai raspuns la prima intrebare ! Scuza-mi insistenta .
Cum de ai acceptat sa faci analiza la microscop , la veterinar ? Nu ti s-a parut ciudat , dubios ? Cine te-a trimis acolo ? ( Sa sper la un alt raspuns decat doctorii pe care-i cunoastem deja ?)

Sunt convinsa ca boala asta a afectat sau va afecta si medici . De altfel mi s-a confirmat un zvon , aflat cand stateam si asteptam la usa d-nei doctor Rosca . Ia cititi aici :(de la inceputul paginii )
http://medicinahiperbara.ro/phpbb/viewtopic.php?f=29&t=3891&p=4919#p4919

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

Nu m-a trimis nimeni.
Eu singura m-am diagnosticat, regasindu-ma in 90% din simptomele altor pacienti de pe net iar rezultatul de la Gogoase nu a facut decat sa-mi intareasca ceea ce stiam deja ca am. Cum la noi, singurul microscop se gaseste la Moscu, iata-ma ajunsa si acolo.
Culmea e ca puteam sa ma diagnostichez mult mai devreme, si anume in 2007 cand am mers la un laborator de analize si mi-am facut anticorpii ptr borrelia, acestia iesind negativi. La vremea respectiva, nestiind ca rezultatul poate sa iasa si negativ , in special daca e facut doar ptr burgdorferi, am abandonat subiectul LYme. Am zis ca am anticorpii negativi, deci nu am boala asta. Daca ma diagnosticam atunci acum eram bine. Dar ce sa facem...asta e sistemul medical de la noi
Cat despre faptul de a apela la un medic veterinar nu vad de ce nu. Pana la urma urmei este tot medic, tot 6 ani de facultate a bagat in el si stii vorba aia...in situatii disperate(cum e cazul tuturor cu lyme din Romania) apelez la solutii disperate. Nu este si cazul meu, intrucat sunt deschisa spre toate ramurile medicinii , inclusiv medicina alternativa, nu sunt strict numai pe medicina alopata cum sunt majoritatea medicilor. Dar aici depinde si de educatie, cu ce principii ai crescut. Fiind o persoana care admite existenta lui Dumnezeu, nu ma bazez numai pe stiinta. Iar cu asta am spus totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Dr_rezi, am trimis probe de sange la clinica din Augsburg si am fost la Budapesta la dr.Bozsik in toamna trecuta (din pacate nu mai primeste pacienti pana in mai anul viitor)si dansul a facut corelatie intre Western Blot si microscopie in camp intunecat.

Eu am auzit de un caz in care copilul a fost internat intr-un spital de boli infectioase, doctorul refuza sa-i faca mai mult de 10 zile antibiotic...considerand ca este arhisuficient si dupa 2 zile dupa ce iese din spital paralizeaza.Este o poveste incredibila dar pentru ca nu am acordul mamei nu pot sa povestesc mai mult!
Eu ma intreb din nou: ce anume contesta medicii infectiosi la filmuletele drului.Moscu?? Este normal ca sa existe spirochete in sangele unui om??!

Rezultatele la WB pot fi fals negative si fara microscopie ma tem ca multi vor ramane nediagnosticati corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

@creanga66 stai linistita...vor iesi medici care sa trateze boala asta ca si ciupercile dupa ploaie dupa ce vor descoperi ca ei insisi sunt infectati. Vor fi din ce in ce mai multe cazuri, din pacate!
[/quote]

Nu este o noutate faptul ca si medicii pot fi infectati.Stiu cazul a doi medici din Cta care sunt infectati cu borelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1972 spune:

Marilena imi spui te rog cum ai trimis probe la Augsburg? si cat costa.

Mergi la inceput

Prin TNT. Am trimis mail cu povestea noastra la clinica, ei ne-au trimis un chestionar sa completam(despre simptome),in functie de rezultatul chestionarului ne-au facut o lista cu analizele pe care le-au sugerat ei(f multe pentru coinfectii)...si preturile.Am ales o parte din investigatii pentru ca era valoarea cam mare,le-am comunicat alegerea mea, au trimis kit-urile in care s-a recoltat sangele...si probele au ajuns prin TNT la ei.Analizele m-au costat in jur de 1000 de euro, nu stiu care mai sunt preturile acum. Probele trebuie sa ajunga la clinica intr-un anumit timp, nu mai stiu exact, iti spun ei.Dar...toate rezultatele la coinfectii in Germania au iesit negative iar dr.Bozsik a vazut la microscopie, totusi, Bartonella.

Mergi la inceput

Multumesc mult Marilen, eu maine inchei 5 saptamani ce cefort si vreau sa fac microscopie sa vad macar daca s-au ascuns, sau nici nu s-au sinchisit. Apoi vad ce mai zice dr. Rosca si cand sunt intr-o pauza de antibiotic vreau sa trimit si eu probe in Gemania.

Mergi la inceput

Dana1972, e bine sa lasi 2 luni de la finalizarea tratamentului si apoi sa faci Western Blot.Despre microscopie nu stiu dar probabil se poate face si imediat...Daca vrei parerea mea sincera...poti sa faci investigatiile in tara linistita, eu am trimis in Germania pentru ca atunci nu se facea in Romania mare parte din analizele care se fac acum...
Dr. Rosca ti-a recomandat Cefort?

Mergi la inceput

Da, dr. Rosca mi-a recomandat 28 de zile de cefort 2g la 12 ore, eu m-am dus pana la 5 saptamani (35 de zile), m-am simtit bine in aceasta perioada doar ficatul si bila le simt cam mari acum. Am luat si tinizol de 3 ori pe zi, curcumina, Ca, Mg, Zinc si D3 si Liv 52 si 6 pe zi am luat. M-a ajutat mult Liv-ul. Nu am putut sa iau supradyn pentru ca nu am voie sa iau acid folic, b12 si iod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Cefort (ceftriaxona) ti-a fost prescris pentru garinii? Tratamentele stiu ca se prescriu pentru minim o luna mai sigur doua luni pentru a prinde cel putin un ciclu de viata al spirochetelor de borellia.

Mergi la inceput