Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

Probabil nu a fost tratamentul cum trebuie...doar 4 zile/sapt si cu restul 3 ce facem? Am vazut ca danei dr. Rosca i-a recomandat 28 zile zilnic si 2g la 12 h nu tot odata, probabil aceeasi schema va fi si la mine, vad vineri cand merg sa-mi dea reteta ptr cefort.
Pe mine ma enerveaza ecoparadiagnosticul, analizele mi-au iesit negative la ei si am mai dat si o gramada de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Schema se numeste "Pulse Therapy" si e si in documentele de la Augsburg si Burascano, puteti verifica.

Mergi la inceput

De Burascano stiam ca asa recomanda...nu stiu ce sa mai zic :)
In rest, cu celelalte tratamente ti-a mers ok?
Acum la ce dr te tratezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Sincer nu am observat mari imbunatatiri, nu m-am simtit rau inainte de tratament (adica dupa muscatura) si nici dupa turele de antibiotice. In mare, as putea spune (sau presupune) ca tratamentele au oprit posibile complicatii. Dar o sa vad dupa microscopie ce mai am... Voi merge si la doamna Rosca sa ma consulte dupa ce am rezultatul la microscopie.

Din februarie nu am mai facut niciun tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

@marius - capul doare foarte tare, trebuie sa bei lichide multe ca sa treaca. Fa ceai de echinacea+detoxifiant+imunostimulant+pelin si ai sa fii ceva mai bine. Pe mine m-a ridicat din pat si laptisorul de matca. Ar fi bine sa renunti macar pentru moment la porc si mancare grasa. Daca poti incearca fructe si legume cat de multe. Sper ca iti iei vitaminele. In rest hidratare, hidratare, hidratare si ai sa vezi ca iti vin puterile iar durerea de cap se atenueaza.
Sanatate si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Beau ceai din cele descrise, probabil in medie 2 l/zi asta de 3 saptamani pentru ca 14 zile am avut un tratament fara minociclina. Ieri am fost un pic mai bine - azi sunt praf iarasi din pacate. Nu ma tin piciorele deloc, abia merg de colo-colo. Va spun astea ca sa va dati seama cam prin ce trec eu. Mai am stari de greata cred ca de la antibiotic. So o durere surda de cap - suportabila. De asemenea am avut tensiunea destul de ridicata 140/105 - 137/98 in cursul zilei de ieri - acum e 127/98. Am de asemenea vederea destul de slabita. Cam astea sunt manifestarile recente.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tratamentul actual arata asa:
1. Minociclina 50 mg 2-1-2
2. Ciprinol 250 mg 1-1-1
3. Tinidazol 500 mg 0-0-1
4. Vessel due 1-0-0
5. Curcumina 0-1-0
6. Omez 1-0-0
7. Silimarina 1-0-0
8. Tiogamma 0-1-0
9. Probiotic 0-1-0
10. Vitam. C 0-1-0
11. Aprox. 2 l ceai/24h - echinacea/imunostimulant/detoxifiant/pelin

Prima coloana inseamna Dimineata
A doua pranz
Utima seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Tratamentul actual arata asa:
1. Minociclina 50 mg 2-1-2
2. Ciprinol 250 mg 1-1-1
3. Tinidazol 500 mg 0-0-1
4. Vessel due 1-0-0
5. Curcumina 0-1-0
6. Omez 1-0-0
7. Silimarina 1-0-0
8. Tiogamma 0-1-0
9. Probiotic 0-1-0
10. Vitam. C 0-1-0
11. Aprox. 2 l ceai/24h - echinacea/imunostimulant/detoxifiant/pelin

Prima coloana inseamna Dimineata
A doua pranz
Utima seara.

Aceeasi schema o am si eu,numai ca am 6 minociclina pe zi, si 5 Ciprinol pe zi.

Mergi la inceput

Ilicidbr cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_rezi

Ilicidbr cum te simti?

Nu pot spune ca foarte bine.Am in urma tratamentului actual o stare accentuata de oboseala musculara,ba mai mult au reaparut cateva din vechile simptome,ma refer la dureri musculare, dureri de articulatii.Sper sa fie datorita tratamentului(nu cred ca este herx), fiind mai puternic de data aceasta.

Mergi la inceput