Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Gasiti multe informatii utile pe site-ul domnului Silvian Guranda, un om care a iesit invingator in lupta cu aceasta boala:

http://www.lyme.ro/schimbari.html

Gasiti si cazuri fericite aici:

http://lyme.ro/cazuri.html

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.mariana spune:

Sunt noua pe forum,si din pacate si in aceasta lupta cu borellia.ma intereseaza orice experienta impartasita de ,,colegii"de lupta.Am facut microscopia ls dr Moscu si urmeaza sa ma duc la dr Rosca .As vrea sa ma duc sa refac microscopia si sa fac Wb la dr Gogoasa la fundeni.As dori sa stiu cat costa aceste analize de la cei care au fost.Ce pauza faci dupa azitromicina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

@mami.mariana, daca citesti pe forum ai sa gasesti experientele "colegilor" de boala. Esti pe un drum lung si destul de greu, nu trebuiesa disperi si sa mergi inainte. Trebuie sa ai RABDARE si usor, usor ai sa fii bine. WB la Gogoase m-a costat 200 ron. Dupa azitromicina nu fac nicio pauza, incep direc minociclina cu ciprofloxacina pentru 6 saptamani dupa care tot fara pauza am de facut 2 saptamani de clindamicina cu biseptol.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

Vroiam sa va intreb daca ati facut imunoglobulina in cursul tratamentului vreodata?

Mergi la inceput

@dr_rezi daca pe mine ma intrebati, da, am facut 2 flacoane la inceputul tratamentului cand am luat 6 zile minociclina si am clacat. Stiu insa pe cineva care a facut 6 ture de tratament si nu a avut nevoie de imunoglobuline. Nici sotul meu nu a facut.
Sanatate!

Mergi la inceput

Multumesc gani ptr raspuns. Era ptr toata lumea intrebarea. Sa stiu ce ma asteapta deci... cred ca voi avea si eu nevoie ca nu stau roz deloc starea de sanatate :(

Mergi la inceput

Aaa si vroiam sa va mai intreb daca in timpul tratamentului ati tinut /tineti vreo dieta vegetariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De unde ati cumparat minociclina? Si cat a costat?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Nu am tinut dieta vegetariana, sunt foarte slaba. Am incercat la inceputul tratamentului vreo 3 saptamani dar cadeam din picioare si am renuntat. Nu am mancat zahar pana de curand si am grija sa nu prea mananc dulce, dar doar atat. Asta nu inseamna sa faceti ca mine, am in plan sa tin dieta dar sa ma restabilesc cu greutatea, adica sa am macar 50 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Salutare la toata lumea,
Incerc sa parcurg toate discutiile de pana acuma de cand nu am mai intrat.vad ca ati luat imunoglobulina...la ce ajuta? Eu sunt la a 6 sau 7 tura de antibiotice dar nu am facut, ma simt ok,ficatul vad ca deocamdata rezista.LA regim sunt si eu,fara ciociolata,inghetata si alte dulcegarii,daca as renunta la fumat si cafea ar fi perfect.Pe langa regim, sala,alergare si sauna (cate 4 sedinte pe saptamana),am slabit vreo 7 kg(nu fiti invidioase doamneleor :)) ) dar am inteles ca ajuta.macar ca sangele cu antibiotic se plimba prin tot corpul si tot e bine,cand faci miscare.
Dna mami.mariana, dupa cum a spus si gani ,trebuie avuta rabdare, si sa tineti tratamentul exact atat cat va fi nevoie.Tratamenttul este de lunga durata,mai greu sau mai usor de suportat, costisitor,dar veti vedea ca incet incet vor disparea simptomele, si speram ca si spirochetele.la Dr Gogose puteti merge,acuma are teste pentru WB cu 17 proteine,dar atentie,daca vreti sa va tratati in sistemul nostru medical de doi bani,interesati va inainte deoarece ar exista posibilitatea ca analizele de la Dr Gogoase sa nu le ia in consideratie.O spun din proprie experienta,asta nu isneamna ca toti sau toate spitalele au aceeasi politica.
Multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput