Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele. Caut si eu gecuta de iarna pt 4 ani si cizmulite/ghete de iarna nr. 26 pt Lucasul meu. Are cineva de pus la bazar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

dany, gaby, ghetule au in interior 13,5 - 14 cm maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

aha, deci noua ne sunt mici, ne tb 14,5-15.lulu ai putea sa editezi si sa scrii masura 22 reala la ele, pt ca din cate stiu eu la 22 sunt masurile astea, sau sa scrii la anunt dimensiunile sa stie cei care vor sa liciteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

gaby, am trecut dimensiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Cine are adresa lui Olim sa mi-o dea si mie. Multumesc frumos

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara!
Ducky, mii de scuze, in agitatia din ultimile zile, nu cred ca am confirmat pachetul tau. L-am ridicat de la posta si suntem foarte incantati de produsele primite. Inca o data .

Din lista de rugaminti are cineva de pus la bazar sarafan rosu? Nu conteaza nuanta, rosu e musai sa fie. Ii trebuie fiica-mii la scoala si am cautat in ultima vreme fara sorti de izbanda insa. Ea are acum 130 cm. Multumesc.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Lulu oops si de noi sunt miici!!Poarta 23 spre 24 !Oricum eu astept oferte daca are cineva de pus la bazar 23-24 ghetute toamna/primavara! Multumesc!
Nu am uitat ca trebuia sa pozez hainute de baietel de vara 2 ani plus minus dar am acasa sot bolnav cu recadere ( gripa si alte complicatii) copchil cu muci curgatori si tuse si cred ca ma atinge si pe mine ceva. Cum prind un mom de respiro pozez si dau link pt cine este interesat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

ok dany, stai linistita nu i graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am pus si eu azi pachete pentru:

Saryta
Ramona_patra
Cornelia
Selen80

Plecasem si cu pachetul pentru Mercedes, dar mi-am dat seama la posta ca am uitat sa pun un produs, asa ca m-am intors cu el.

Mai fac un drum si maine....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mergi la inceput