Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
Buna!
Kateryna atunci te rog sa-mi dai adresa pe Pm si am sa-ti trimit sarafanul si bluza. Vad ca mai am vreo 3 chestii de la tine de castigat.
Dicirstea, nu la tine ma refeream daca tu esti persoana care trebuia sa-mi trimit ta pantofii...ci la fapta ta. Imi pare rau pentru tot ce ti se intampla. Sper ca Matei sa fie bine acum sa nu-l mai doara burtica si tu sa fi scapat de imaginea de cosmar pe care o creaza branulele. De 3 saptamani sunt intepenita de spate si doare ca dracu, supravietuiesc doar cu cockteiluri din mydocalm, diclofenac, no spa si nurofen asa ca inteleg si prin ce trece sotul tau. Din pacate, chiar si pentru mine, life sucks!
Leditia, da, in Bucuresti posta lucreaza si sambata pana la ora 14.00 si asta de multa vreme. Nu stiu insa daca toate oficiile postale din Bucuresti.
mikaeela spune:
Buna fetelor,
azi voi trimite si eu colete ptr,
Serialbastre
Madyrizi
LoraG
Valentina_22
Me_bad
Nerantula
Elinia,s-ar putea sa am eu o cravata ptr baietei.
O caut azi si iti spun.
Sper ca nu am omis pe nimeni,daca mai e cineva caruia trebuie sa-i trimit colet,sa-mi spuna.
Imi cer scuze fetelor care le.am trimis coletele putin mai tarziu
O zi minunata va doresc tuturor
Dodo-pui spune:
Am adaugat:
- plovar "happytree"
-bluza
-maleta
-bluza rosie H&M
-vesta cu gluga H&M
-bratara pastelata
-set din agathe
-colier "red"
Multumim tuturor ce ne sunt alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
mihaela77O spune:
am pus si eu azi colete,pt carmina,valentina_22 si anca16!
va multumesc pt intelegere!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Buna fetelor! Are cineva pus la bazar vreo cravata pentru baietei? Sau vreo curea de baietei? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Curea pentru baietei am eu aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=29058&n=curea-blug
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Ellinia mi-ai trimis un mail "nu stiu ciner esti..numai imi transmite asa ceva."
Eu nu am transmis nimic,,,probabil e vreun virus care pleaca automat cand deschid pc....cand o sa pot o sa reformatez pc
Scuze daca a mai primit cineva...astfel de mail-ri
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
madyrizi spune:
eu primesc in fiecare zi mail de la tine, dodo, dar m-am obisnuit si dau delete fara sa ma uit. sper sa nu sterg ceva ce-mi trimiti chiar tu .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
Laura25 spune:
Buna seara!
Am pus azi colete pt olim, cornelia si lulu77. Am luat pachetul de la Diana, dar inca nu l-am desfacut. Revin cu impresii. Multumesc, Diana!
Am si eu o dilema. 2 pantaloni castigati de la mine din 18 iulie inca nu sunt platiti. Am trimis 3 mailuri castigatoarei, la primul mi-a raspuns cu scuze ca a uitat, dar rezolva a doua zi. Apoi nici raspuns nu am mai primit, nici banii nu am auzit sa fi intrat in contul lui Robi. Eu ce fac?!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
faci in ce ordine vrei:
- dai mesaj cu atentionare ca dai negativ (optional)
- dai negativ
- repui produsul in vanzare
- ramai cu factura neachitata si pe veci nearhivata .
- posibil sa iei si tu negativ ca asa se practica .
sau mai astepti pana la calendele grecesti...
spune-ne cine e "autoarea" ca sa stim ai noi...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
dicirstea spune:
Laura, am primit pachetul de la tine.
Multumesc mult de tot, zau ca nu era nicio problema, dar intradevar e super ok ce ai pus
Am mai ochit ceva de la tine....mai pui si altceva zilele astea? ca sa stiu daca mai astept...
Sa-mi spui daca vrei sa iti trimit pachetelul sau te mai tenteaza ceva de la mine.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare