Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 46
cocogirl spune:
buna ziua.nu am mai intrat de mult si sper sa nu fie un dezavantaj.avem o situatie grea.am un baietel de un an si 3 luni iar sotul deabia s-a angajat,insa marea problema e ca nu am bani sa ii iau de incaltat la munca.orice pereche de adidasi, pantofi sunt bine veniti.poarta marimea 43.multumesc mult
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocogirl buna ziua.nu am mai intrat de mult si sper sa nu fie un dezavantaj.avem o situatie grea.am un baietel de un an si 3 luni iar sotul deabia s-a angajat,insa marea problema e ca nu am bani sa ii iau de incaltat la munca.orice pereche de adidasi, pantofi sunt bine veniti.poarta marimea 43.multumesc mult |
iti voi muta mesajul acolo unde trebuie
aici trebuie sa scrii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164644&whichpage=28
si sa iei legatura cu Laura sau Daniela
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui alex_andra Buna, fetelor :-) Ma intereseaza si pe mine urmatoarele: - panataloni (blugi, raiati, nu conteaza) dublati, de preferat cu fleece; - salopeta impermeabila sau fas, pentru zapada, nu neaparat f groasa, dar dublata - ghetute , cizme, cu blanita sau orice altceva, nr. 26. Hainutele imi trebuie marimea 98-104, sau 3-4 ani. Culorile nu conteaza prea mult, dar sa nu fie prea evidente baietesti. BAZAR UMANITAR |
eu am donat cizmele astea pentru actiunea de Mos Nicolae ,banutii vor merge acolo
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25053&n=cizme-27
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
alex_andra spune:
Anca, sunt f frumoase, dar prea mari. Fi-mea poarta 25, acum. 26 era cu o marja.
scuze, am uitat sa-ti multumesc, am primit pachetul, sunt toate f dragute, inclusiv bonusul
ancadragoman spune:
O sa arunc un ochi pe acasa sa vad daca gasesc ceva,ma bucur ca v-au placut hainutele
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
ancadragoman spune:
Multumesc mult
poze si filmulete
povestea nasterii
mikaeela spune:
Buna tuturor,
am adaugat acum alte produse la bazar:http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=81&endcount=91&page=3
alex_andra spune:
Am o intrebare urgenta : Claudia Andrici sta in Hateg? Ca am sunat-o la telefon si nu raspunde...si e sotul meu la posta:(
Laura25 spune:
citat din mesajul lui alex_andra Am o intrebare urgenta : Claudia Andrici sta in Hateg? Ca am sunat-o la telefon si nu raspunde...si e sotul meu la posta:( BAZAR UMANITAR |
Str. Tineretului Nr. 10,
Hateg,
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me