Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 41
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Hop si eu!! Diana, am primit avizul ieri, de la tine, insa abia pe joi-vineri cred ca ajung la posta sa-l ridic. Am tot umblat cu Andrei la doctor pentru o problema care nu ne da pace si maine merg din nou cu el la spital pentru a vedea care este procedura pentru ai face biopsie. Avem problem serioase asa ca nu ne strica gandurile noastre pozitive. Are nevoie el, dar mai ales eu! Si pentru ca nu stiu daca reusesc sa intru maine, dat fiind ca maine puiul meu implineste 4 anisori(halal cadoul de nastere are parte) va ofer cel mai bun tort din lume cu Spiderman si o cupa de sampanie! |
Sa-ti creasca mare, frumos si, mai ales, sanatos!!!
Sunt convinsa ca nu vor fi probleme nerezolvabile.
Da-mi un semn daca ai nevoie de ceva
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Hop si eu!! Diana, am primit avizul ieri, de la tine, insa abia pe joi-vineri cred ca ajung la posta sa-l ridic. Am tot umblat cu Andrei la doctor pentru o problema care nu ne da pace si maine merg din nou cu el la spital pentru a vedea care este procedura pentru ai face biopsie. Avem problem serioase asa ca nu ne strica gandurile noastre pozitive. Are nevoie el, dar mai ales eu! Si pentru ca nu stiu daca reusesc sa intru maine, dat fiind ca maine puiul meu implineste 4 anisori(halal cadoul de nastere are parte) va ofer cel mai bun tort din lume cu Spiderman si o cupa de sampanie! _ Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu ALATURI DE BIBI BAZAR DC |
La multi ani pentru puiut,Doamne ajuta sa fie bine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
szivarvany spune:
Valentina, si asteptam vesti bune
Sa ti traiasca feciorul alaturi de surioara
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
simonapro spune:
La multi ani ANDREI, sa ai o viata senina cu multa sanatate si nenumarate bucurii!
Valentina:multe
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mari_paun spune:
la multi ani Andrei
valentina si tie sanatate si numai bine iti doresc
are cineva de pus in bazar o geaca de fete? masura S-M, pt Ema
szivarvany spune:
nu are nimeni de pus la bazar geaca groasa de iarna, cizmulite-ghete marimea 24, in stare f buna, pt baietel de 2,5 ani ???
daca aveti, va rog sa ma trageti de maneca cu linkuri
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
vias spune:
azi am achitat urmatoarele:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33017
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=31701
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=32055
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=31501
va rog mult sa faceti voi confirmarile, eu nu am aparat (am, dar cred ca s-a stricat)
O zi buna
Mamica lui JR