Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata ,

Elinia,acum am vazut mesaul tau....luni o sa-ti trimit coletul si pun si cele 2 bluzite.
Daca ne vom interna marti,luni voi pune coletele ptr toata lumea ,ca nu stim cat vom sta pe acolo.

Un week=end minunat va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

sabina, in loc sa o dai pe Alexia la o gradinita particulara, unde mai si platesti o gramada de bani, iar serviciile nu sunt pe masura, mai bine mai cauti o gradinita de stat, ca un loc, acolo, tot gasesti, mai ales daca o lasi la program scurt si nu vrei sa o culci acolo, unde e si mult mai ieftin, iar de mancat se mananca in aceeasi camera in care se si joaca.

La gradinita unde e fetita mea sunt aproximativ 500 de copii, in jur de 40 in grupa. Stiu ca par multi, eu chiar am vrut sa o retrag cand am auzit cati sunt, dar culmea....in clasa nu par atat de multi, iar doamna educatoare a reusit, pana acum, sa ii tina uniti pe toti.

Cred ca ar accepta 1 in plus. E in sectorul 2, daca te intereseaza, gradinita nr. 233.

Si uite-asa ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura: si cu banii si cu sala de mese.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sabina Voi acum sunteti in Italia, nu?
Acum am realizat ca la gradinita juniorului nu au rampa, niciunde :(
Totusi cred ca, cu putina bunavointa din partea educatoarelor, s-ar putea rezolva problema inexistentei rampei pana la sala de mese. Mult succes va doresc si cat mai multe progrese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Acum am realizat ca la gradinita juniorului nu au rampa, niciunde :(

La una din scolile speciale din Constanta(care am vazut-o) nu exista rampa/e...iar copii care sunt in fotoliu rulant sau merg foarte greu si sprijinit au profesor/invatator la domiciliu.Sincer nu ma astept ca aibe asa ceva gradinitele de stat si cu atat mai putin cele particulare.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineatza, asa, aproape de pranz!

LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica!
Multa sanatate, bucurii si numai impliniri!

Fetelor, caut ghetute marimea 26 si pantaloni(mar 96) de baieti si body-uri pt 9 luni pentru mandra mea uriasa:). Trageti-ma de maneca cand apare ceva. As sta pe indelete la cautat dar am si semnalul prost aici unde sunt si 2 mici teroristi prin preajma.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011

Caciulite crosetate copii

Cati cm are "mandra ta uriasa"? 74? Si cu maneca lunga body-urile?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Are 69-70 cm; deci ar fi foarte bune 74, pentru iarna asta, cu maneca lunga.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011

Caciulite crosetate copii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna seara tuturor,
am adaugat si eu acum cateva produse la bazar-http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&view=gallery&startcount=25&endcount=36&page=3.

Le multumesc f mult donatorilor si tuturor care cumpara de la noi

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

buna fetele.caut un combinezon impermeabil pt zapada marimea 86 chiar si 92 pt baiatul meu.ca acu vine iarna.......are cineva?si niste ghetute cu talpa ca bocancii marimea 23-24 ca poate ii mai creste in 2 luni piciorul. daca gasiti va rog sa ma trageti de maneca.mersi.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna!

Am platit produsele licitate astazi, in contul lui David. Astept confirmarea cand e posibil (am trimis email Leditiei si pe adresa bazarului, sper sa fie ok).

Multumesc si multa sanatate tuturor!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

sabina, in loc sa o dai pe Alexia la o gradinita particulara, unde mai si platesti o gramada de bani, iar serviciile nu sunt pe masura, mai bine mai cauti o gradinita de stat, ca un loc, acolo, tot gasesti, mai ales daca o lasi la program scurt si nu vrei sa o culci acolo, unde e si mult mai ieftin, iar de mancat se mananca in aceeasi camera in care se si joaca.

La gradinita unde e fetita mea sunt aproximativ 500 de copii, in jur de 40 in grupa. Stiu ca par multi, eu chiar am vrut sa o retrag cand am auzit cati sunt, dar culmea....in clasa nu par atat de multi, iar doamna educatoare a reusit, pana acum, sa ii tina uniti pe toti.

Cred ca ar accepta 1 in plus. E in sectorul 2, daca te intereseaza, gradinita nr. 233.

Si uite-asa ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura: si cu banii si cu sala de mese.
Parerea mea

sabina, scuza-ma, credeam ca v-ati intors din Italia, de aceea iti spuneam de gradinita din Bucuresti.

Mergi la inceput