Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 24
mikaeela spune:
Buna dimineata ,
Elinia,acum am vazut mesaul tau....luni o sa-ti trimit coletul si pun si cele 2 bluzite.
Daca ne vom interna marti,luni voi pune coletele ptr toata lumea ,ca nu stim cat vom sta pe acolo.
Un week=end minunat va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
alex_andra spune:
sabina, in loc sa o dai pe Alexia la o gradinita particulara, unde mai si platesti o gramada de bani, iar serviciile nu sunt pe masura, mai bine mai cauti o gradinita de stat, ca un loc, acolo, tot gasesti, mai ales daca o lasi la program scurt si nu vrei sa o culci acolo, unde e si mult mai ieftin, iar de mancat se mananca in aceeasi camera in care se si joaca.
La gradinita unde e fetita mea sunt aproximativ 500 de copii, in jur de 40 in grupa. Stiu ca par multi, eu chiar am vrut sa o retrag cand am auzit cati sunt, dar culmea....in clasa nu par atat de multi, iar doamna educatoare a reusit, pana acum, sa ii tina uniti pe toti.
Cred ca ar accepta 1 in plus. E in sectorul 2, daca te intereseaza, gradinita nr. 233.
Si uite-asa ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura: si cu banii si cu sala de mese.
Parerea mea
kid spune:
Sabina Voi acum sunteti in Italia, nu?
Acum am realizat ca la gradinita juniorului nu au rampa, niciunde :(
Totusi cred ca, cu putina bunavointa din partea educatoarelor, s-ar putea rezolva problema inexistentei rampei pana la sala de mese. Mult succes va doresc si cat mai multe progrese.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Acum am realizat ca la gradinita juniorului nu au rampa, niciunde :( |
La una din scolile speciale din Constanta(care am vazut-o) nu exista rampa/e...iar copii care sunt in fotoliu rulant sau merg foarte greu si sprijinit au profesor/invatator la domiciliu.Sincer nu ma astept ca aibe asa ceva gradinitele de stat si cu atat mai putin cele particulare.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
koko_1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Cati cm are "mandra ta uriasa"? 74? Si cu maneca lunga body-urile? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Are 69-70 cm; deci ar fi foarte bune 74, pentru iarna asta, cu maneca lunga.
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011
Caciulite crosetate copii
Selene_Bunny spune:
Caut, koko.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
mikaeela spune:
Buna seara tuturor,
am adaugat si eu acum cateva produse la bazar-http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&view=gallery&startcount=25&endcount=36&page=3.
Le multumesc f mult donatorilor si tuturor care cumpara de la noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
gabby2011 spune:
buna fetele.caut un combinezon impermeabil pt zapada marimea 86 chiar si 92 pt baiatul meu.ca acu vine iarna.......are cineva?si niste ghetute cu talpa ca bocancii marimea 23-24 ca poate ii mai creste in 2 luni piciorul. daca gasiti va rog sa ma trageti de maneca.mersi.pupici
Dianami spune:
Buna!
Am platit produsele licitate astazi, in contul lui David. Astept confirmarea cand e posibil (am trimis email Leditiei si pe adresa bazarului, sper sa fie ok).
Multumesc si multa sanatate tuturor!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra sabina, in loc sa o dai pe Alexia la o gradinita particulara, unde mai si platesti o gramada de bani, iar serviciile nu sunt pe masura, mai bine mai cauti o gradinita de stat, ca un loc, acolo, tot gasesti, mai ales daca o lasi la program scurt si nu vrei sa o culci acolo, unde e si mult mai ieftin, iar de mancat se mananca in aceeasi camera in care se si joaca. La gradinita unde e fetita mea sunt aproximativ 500 de copii, in jur de 40 in grupa. Stiu ca par multi, eu chiar am vrut sa o retrag cand am auzit cati sunt, dar culmea....in clasa nu par atat de multi, iar doamna educatoare a reusit, pana acum, sa ii tina uniti pe toti. Cred ca ar accepta 1 in plus. E in sectorul 2, daca te intereseaza, gradinita nr. 233. Si uite-asa ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura: si cu banii si cu sala de mese. Parerea mea |
sabina, scuza-ma, credeam ca v-ati intors din Italia, de aceea iti spuneam de gradinita din Bucuresti.