Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 19
simonapro spune:
La multi ani MIHAI, multa sanatate si bucurii nenumarate
Mult succes copilasilor in noul an scolar!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
gatea1980 spune:
multumim de urari.
am mp activat.
stiti cumva adee numele de familie si prenumele ca nu apare in adresa bazar si vreau sa trimit colet
pup
EllaX spune:
gatea1980, da-mi pm cu o adresa de mail si-ti trimit numele lui adee.
Si la multi ani lui Mihai!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koko_1 Buna dimineatza, asa, aproape de pranz! LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica! Multa sanatate, bucurii si numai impliniri! Fetelor, caut ghetute marimea 26 si pantaloni(mar 96) de baieti si body-uri pt 9 luni pentru mandra mea uriasa:). Trageti-ma de maneca cand apare ceva. As sta pe indelete la cautat dar am si semnalul prost aici unde sunt si 2 mici teroristi prin preajma. ---------------------------------------------------------------------- mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011 Caciulite crosetate copii |
Cati cm are "mandra ta uriasa"? 74? Si cu maneca lunga body-urile?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
sunnyday07 spune:
Ajutati-ma si pe mine cu ceva informatii despre funtionarea bazarului.
Am vandut 2 produse pentru un caz umanitar, am facut facturile si le-am trimis, ce-ar trebui sa fac in continuare?
merci
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 Ajutati-ma si pe mine cu ceva informatii despre funtionarea bazarului. Am vandut 2 produse pentru un caz umanitar, am facut facturile si le-am trimis, ce-ar trebui sa fac in continuare? merci De vanzare |
Astepti sa primesti confirmari ca au fost achitate, apoi le tirmiti persoanelor ce le-au achizitionat. Confirmarile le vei primi prin mail de la bazar de la un moderator sau de la responsabilul de caz pt care s-a facut plata.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gatea1980 spune:
multumim tuturor ptr. urari
am aflat adresa lui adee(mersi)
azi am trimis colete ptr.
anca16
diannaalex
ioanna81
maine le pun pe restul
pup
Serialbastre spune:
Am primit coletul de la Mihaela. Multumesc!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE