Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 16
kid spune:
La multi ani pentru toate/toti cele/cei care isi serbeaza azi onomastica, sa aiba parte numai de lucuri bune in viata!
simonapro spune:
La multi si fericiti ani tuturor sarbatoritilor de nume
Petrecere frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Produse donate de Ducky:
-vestutza roz
@ pentru mamici
-camasa"MarcoPecci",mar 46
-tricou deosebit
-tricou ,mar L
-halat
-fular
-blugi
-tricou "esprit"
-plovar"Tom Tailor,mar XXL
-plovar"united colors of benetton"
-plovar,mar XL
-sacou mar 44
-sacou"Yessica",mar 12
Multumim ca ne sunteti alaturi!
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Nerantula spune:
Azi am desf#259;cut #351;i eu pachetele de la Mikaeela #351;i Dicicarstea, lucrusoarele sunt superbe, abia a#351;tept s#259; le vin#259; copiilor, mul#355;umim!
tomaca spune:
Buna,
Am pus si eu un produs pentru Alex Short pentru baie Cars - 7 ani - nou
Desi nu mai este sezon de scaldat, poate atrage pe cineva.
Mikaaela, incerc sa-ti trimit astazi cutia.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
aka spune:
buna. m-am incurcat la relistarea unor anunturi esuate. imi cere sa platesc prin pay pal...nu-mi dau seama ce gresesc, parca s-a schimbat ceva pe acolo...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
tomaca spune:
Mikaaela, nu pot accesa bazarul. Daca esti pe receptie, poti sa-mi trimiti adresa ta ca sa pot sa-ti livrez pachetul? Merci
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Mikaaela, nu pot accesa bazarul. Daca esti pe receptie, poti sa-mi trimiti adresa ta ca sa pot sa-ti livrez pachetul? Merci |
Am rezolvat, am trimis coletul. La ultima cifra a codului postal ai tastat - in loc de 0. Dar a mers oricum.
Povestea unui Dor