Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
Am pus masuratorile cat mai detaliate la blugii de gravida...pentru interesate.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Cornelia spune:
Am primit coletul de la Dicirstea. Foarte frumoase hainutele, ca si tura precedenta, de altfel! Toate ii vin Mariei. Multumim pentru bluzita bonus (daca e bonus si nu trebuia sa ajunga la altcineva).
Astept si eu o noua serie de hainute de la nepotica .
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Am primit coletul de la Dicirstea. Foarte frumoase hainutele, ca si tura precedenta, de altfel! Toate ii vin Mariei. Multumim pentru bluzita bonus (daca e bonus si nu trebuia sa ajunga la altcineva). Astept si eu o noua serie de hainute de la nepotica . |
Ma bucur ca-i vin bine.
Cred ca am pus corect bonusul
Era cat pe ce sa fac o nefacuta aveam vreo 6 pachete insirate in mijlocul camerei si adresele le scriam pe cate un A4, urmand sa le pun ulterior pe cutiil respective. Noroc cu fata care m-a ajutat la carat, ca m-a intrebat ce tot mosmondesc in pachete si facturi si m-a facut sa desfac o cutie...ocazie cu care am remarcat ca le amestecasem
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ducky spune:
Am si eu o intrebare: are cineva de pus la bazar carti in engleza din literatura clasica. Ma intereseaza in mod special surorile Bronte, Foster, Lawrence si Drabble.
Caut si caciulite pentru mica mea, adica cap mare de domnisoara de 3-4ani. Mersi
PS Are vreuna din fetele de aici bebe mic mic baietel?
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ducky Am si eu o intrebare: are cineva de pus la bazar carti in engleza din literatura clasica. Ma intereseaza in mod special surorile Bronte, Foster, Lawrence si Drabble. Caut si caciulite pentru mica mea, adica cap mare de domnisoara de 3-4ani. Mersi PS Are vreuna din fetele de aici bebe mic mic baietel? |
Aaaaa, deci e adevarat ce am citit eu prin alte locuri?
Ok, am in vedere
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
ducky spune:
Am uitat sa va zic ceva ce-mi sta pe suflet de mult: mie asa-mi creste inima de tare cand vad lucrusoare de ale copiilor mei purtate de alti copilasi. La fel, ma gandesc cu drag de fiecare data cand cumpar sau primesc lucrusoare de aici, de la voi si stiu ca au fost ale piticilor vostrii....e un sentiment tare fain !!!
andata spune:
citat din mesajul lui Laura25 Andata, ai trimis un PM sau un mail Mihaelei? Asta e cea mai sigura metoda ca vede mesajul tau. |
Laura, nu am trimis pm, ca nu il avea activat. Am trimis insa mesaj de undeva de la bazar, unde era ceva de genul "Contacteaza vanzatorul". Nu am acum timp sa caut sa vad exact.
Multumesc mult pt ajutor
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andata
Laura, nu am trimis pm, ca nu il avea activat. Am trimis insa mesaj de undeva de la bazar, unde era ceva de genul "Contacteaza vanzatorul". Nu am acum timp sa caut sa vad exact. Multumesc mult pt ajutor Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Tutu land blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
Mie mi s-a intamplat ca mailurile trimise asa, prin intermediul bazarului, sa ajunga in spam si sa nu le vad. Ii poti trimite un mail aici: gatea1980@yahoo.com
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Mikaela, am primit jucariile, sunt f.f. frumoase, multumim mult de tot! Adelina deja se joaca cu ele si-s tare multumita ca, desi le tranteste de toti peretii, nu se strica. Pupici Ionelei!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)