cat v-ati ingrasat?

cat v-ati ingrasat? | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna ziua

doresc sa aflu cat anume v-ati ingrasat pe perioada sarcinii . medicul meu mi-a cerut insistent sa slabesc 20 de kg in vederea unei sarcini . am 88 kg . este mult ? ma voi ingrasa prea mult ?

la voi cum a fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

17 kg...da' le-am dat jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

8-12 kg este recomandat sa te ingrasi in sarcina.


**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

19 kg, le-am dat jos dar am pus vreo 9 in urmatorii ani

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La prima sarcina am plecat de la 75 si m-am ingrasat 12 kg, din care 10 le-am dat jos imediat dupa nastere. DAAAAR am pus 30 kg in cei 2 ani cat am stat acasa, datorita alaptatului + regimului sedentar + mancatului haotic si de tip fast-food (din motive de lipsa de timp pt gatit).

Cand m-am pregatit pt a doua sarcina am slabit 20 kg in 6 luni, sub supravegherea unui nutritionist, si am pornit in sarcina de la 94 kg; m-am ingrasat tot 12 kg, tot vreo 10 am dat jos imediat dupa nastere, dar acum deja am pus 2 la loc, pt ca alaptez, deci ma astept sa patesc la fel ca la prima sarcina.

Eu te sfatuiesc sa incerci totusi sa slabesti, poate 20kg e mult, dar e mai usor pt organismul tau sa suporte sarcina ... pt coloana, pt articulatii etc.

*****************************
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

am pornit de la 63 kg, am luat fix 12 kg in sarcina, am dat jos imediat la nastere cam 7 kg....acum dupa 4 ani de la nastere trebuie sa mai dau jos(din nou) vreo 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu m/am ingrasat 22 kg. Am pornit de la 56 si am ajuns la 78. Mi/a fost destul de greu cu atat greutate pt ca eu in viata mea nu trecusem de 60 kg. Am 1.69.
Ultimele saptamani de sarcina sunt solicitante iar o greutatae mare poate provoca complicatii.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am batut un record cred ... m-am ingrasat 29 de kg... Aveam 56 cand am ramas insarcinata si, in ultima saptamana de sarcina cand m-am cantarit aveam 85 klg. Enorm de mult. Insa le-am dat jos. Imediat dupa nastere aveam 75 kg, apoi am mai slabit 5 kg in primele patru luni si m-am oprit. De la 70 kg a trebuit sa tin regim vreun an de zile sa pot ajunge iar la 56.
Eu am gasit o explicatie a faptului ca m-am ingrasat asa de mult pentru ca eram fumatoare inainte. M-am lasat de fumat si numai in primul trimestru am pus 10 kg pe mine. Apoi, cu mancat seara si destul de multe dulciuri - simteam nevoia - am mai pus vreo 19.
Acum, probabil, dupa atata regim, daca as lua-o de la capat, cu siguranta as stii ce si cum sa mananc ca sa nu mai ating asemenea performanta.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Inainte de prima sarcina am slabit, intr-un an, cam 20 kg... am pus 24 kilograme din care dadusem 14 jos cand am ramas iarasi insarcinata. Inca 24 kilograme (nu invat din experientele anterioare). In primul an am dat jos fara sa fac ceva special 14 kilograme, apoi am inceput sa fac sport mult (3-4 ori pe saptamina zumba, dupa care alergare 20 minute si sauna 20 minute) si am slabit inca 20 in vreo 8 luni. De atunci ma mentin (de un an). Cu sport la fel, mancare cum si cand (imi place sa maninc dar incerc portii moderate, de obicei reusesc). In concluzie, am pornit de la 58 kilograme si acum sunt tot la 57-58, dupa doua sarcini, cea mica are 2 ani si 7 luni... insa cred ca mai vreau sa dau jos 2-3 kilograme, asa, de moft (de fapt pentru 2-3 rochii).

Nu stiu cat esti de inalta, 88 kg e un lucru la 1,62 si altceva la 1,85. Pe persoana e altfel, ce am observat in jurul meu e ca femeile mai plinute se ingrasau mai putin decit cele slabute. Cred ca oricum e bine pentru tine sa slabesti, si am inteles ca mareste sansele de a ramane insarcinata. (nu stiu daca e asa, eu am ramas de fiecare data cand nu ne-am protejat). Dar pentru ca vrei sa ramai sanatoasa, incearca sa slabesti sanatos, prin miscare multa si fructe si legume in portii mari, iar restul in portii mici.Evident renunta la fastfood, mezeluri, dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

9kg la primul copil, 11kg la al 2-lea. Am revenit foarte repede la greutatea initiala.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Kg in plus iti pot scadea sansele de a ramane gravida. In cazul unei sarcini iti pot creste sansele de complicatii.

Eu am luat la prima sarcina 15-16 kg (dar am pornit de la 44kg la 163) si la a doua 15 kg (am pornit de la 45).

Dupa ambele sarcini cam in termen de 1 an am ajuns la greutatea dinainte.

Dupa prima sarcina am alaptat mai putin si apoi pentru ultimele kg a trebuit sa tin cura de slabire.

La a doua sarcina am slabit prin alaptat, am alaptat peste 1 an si m-a incurajat pediatra spunandu-mi ca daca alaptez si mananc normal voi slabi. Asa a fost.

--------
Burtocika uau, 30 kg+ in 2 an de alaptat. Incearca sa mananci sanatos, normal, fara multe fainoase si dulciuri, eu am slabit foarte frumos, lent, alaptand bb2. Ideea e ca alaptatul iti consuma ceva calorii, cele din care creste bb. Deci se poate, iti doresc succes!

Mergi la inceput