masina discordiei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lidsta

Da, cam astea sunt argumentele: "de ce sa stau in dreapta, nu e nici un motiv. Atata timp cat nu am baut eu trebuie sa conduc. Azi maine o sa si alaptez. Trebuie sa conduci tu ca esti sefa?"

Voce mieroasa, privit in ochi:
"Dragul meu, eu credeam ca simpla mea placere de a conduce este un motiv suficient. Poti conduce daca intr-adevar iti doresti asta (si ii inmanezi cheile cu un aer superior) dar nu TREBUIE sa o faci pentru a-mi arata mie ce barbat esti. Eu stiu deja."

"Ah, si apropo, lasa treaba asta cu alaptatul, nu-ti sta bine cand o spui. Iar in ceea ce priveste sefia traiam cu impresia ca sunt egala cu toti cei care tin un volan intre maini"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Partenerul tau nu te respecta si nu stiu daca poti schimba lucrul asta la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lidsta

Baiul lui sunt multe, ale mele si mai multe ... Doar ca asta cu masina e foarte clara: scoasa din context e lipsa de consideratie, pusa in context vrea sa demonstreze ca e seful. Oricare din variante ar fi tot prost iese: de ce nu imi acorda mai multa consideratie sau de ce simte nevoia sa-mi arate cine e seful. Parca mai mult imi place varianta cu misoginusmul, macar asa nu e nimic personal ...

lidsta, poate ca omului e e frica sa mearga in dreapta si inventeaza tot felul de motive ca sa conduca el, prefera sa treaca drept misogin si cocos, decat sa recunoasca ca-i e frica. nu ar fi ceva iesit din comun, stiu foarte multi oameni carora le e frica sa mearga in masina cu altii, chiar si mie mi se mai intampla. evit sa ma urc in masina cand conduc altii, cu exceptia catorva persoane (barbatu-meu, frate-meu, tata). e pur si simplu o nevoie de control, te apuca panica atunci cand realizezi ca nu controlezi tu situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Eu am carnet de 2 ani si de cand l-am luat am inceput sa conduc masina familiei, care e "iubita" iubitului meu Golful visurilor lui

Si am descoperit ca si mie imi place sa conduc. Cand am chef sa conduc, ii spun si ma lasa. Cand are el chef, imi spune si il las eu. Nu e de la sine inteles cine conduce, cine vrea mai mult atunci zice si ne punem de acord.

Si mie mi se pare aiurea in cazul vostru sa mergeti cu 2 masini, plus ca nu e nicicum eco. Si ca si tie, si mie mi s-ar parea cumva degradant sa ma dea cineva jos de la volan doar pentru ca e de la sine inteles ca el sa conduca.
Poate "marul" asta sa fie o ocazie sa mai reevaluati anumite aspecte ale relatiei voastre, daca o fi momentul? Tot timpul a simtit asa relativ la masina, si cand nu o aveai tu pe a a ta de la serviciu si aveati numai una, sau se intampla mai de curand? Poate si pentru el e o compensare incapatanarea asta de a conduce el masina, poate simte o inferioritate in alte aspecte... voi le stiti, dar daca vorbiti unul cu altul mai remediati situatia ca sa nu se acumuleze si mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

lidsta - data viitoare cand mergeti la bauta, bea tu si lasa-l pe el sa conduca.

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu cred ca relatia dintre voi are multe frecusuri, nemultumiri si frustrari. pe care nu stiu daca vrei sau are rost sa le expui aici, e viata ta personala.
decat sa te consumi atata, acumuland furie si izbucnind mai apoi dintr-o nimica toata, incearca sa discuti cu sotul tau toate nemultumirile pe care le ai, explica-i ce simti si cum ai dori sa fie relatia voastra.
faza cu masina e picatura care a umplut paharul. in pahar s-au adunat multe chestii. de alea trebuie sa scapati voi.
revenind strict la masina : nu-l mai lasa sa conduca masina ta (de fapt, a firmei la care lucrezi), indiferent de imprejurare. ti-a fost incredintata tie, esti raspunzatoare pentru acest lucru. daca nu-i convine, sa mearga separat cu masina lui, iar cheltuielile cu combustibilul sa le suporte din salariul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nu am citit decit prima postare, nimic din ce au scris ceilalti, si am sa-tui raspund strict la subiect: Macho de Romania. Cunosc asta din primele doua casnicii ale mele cu romani, asa a fost mereu, conducea barbatul chiar daca eram in orase pe care eu le cunosteam, trebuia sa stau hap-tac sa-i ghidez pe domnii, in loc sa conduc eu. Sa ma ierte domnii romani care nu sunt asa, pt ca generalizez, asta e experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Te iarta toti trei! Aaa, pardon, patru cu al Lidstei!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lidsta, sotul tau face parte dintr-o categorie destul de rara de barbati care considera ca unele activitati pot fi prestate doar de ei. De ex sa schimbe un robinet, sa repare un dulap, o teava la bucatarie...pentru sotul tau si faptul de a fi sofer intra in aceste "atributii".
Din anumite puncte de vedere modul cum gandeste e chiar o calitate si nu un defect.

Eu nu cred ca e atat de grav cata vreme ati putea sa va intelegeti. Una din variante (si pe care nu am vazut-o expusa mai sus) este si sa accepti modul lui de gandire! Mie de exemplu mi-ar veni ca o manusa dorinta lui de a conduce tot timpul, cata vreme eu nu gasesc vreo placere in a conduce.

Alte variante deja s-au spus, si mai toate sunt razboinice. Tu stii ce ai acasa, tu singura decizi ce e important pentru tine. Poate totusi incerci sa te pui si in papucii lui si sa intelegi ca subiectul disputat nu are vreo legatura cu tine, ci cu alocarea atributiilor in cuplu...

Poate te mai gandesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

A_Iulia,tu zici asa pt. ca nu te deranjeaza (chiar iti place) sa conduca el.Dar chiar nici in cazul asta nu are scuza vederea lui obtuza despre ce poate face o femeie si ce nu,sau despre felul in care a delimitat indeletnicirile specifice sexului.
Poate vad asa si pt. faptul ca asa cum am zis imi place sa conduc iar atitudinea sotului ei m-ar deranja foarte tare,dar dupa cit ma cunosc ,nici sa nu-mi placa sa conduc asa de tare si tot m-ar deranja aerul de superioritate.De parca e ceva rusinos sa conduca nevasta si tu sa stai linga ea...nu stiu cum sa explic.
Si tonul /cuvintele folosit/e conteaza foarte mult.Eu cred ca ea il "simte" ca el se infoaie in pene chiar cind nu este cazul ,ca are complexe de astea de superioritate, si o deranjeaza.
Si pe mine m-ar deranja .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput