masina discordiei
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
Asadar, domnul nu intelege ca masina este oficial strict de serviciu si ca nu este voie sa o foloseasca alta persoana in afara de tine. Ok, atunci, ai doua variante: ori nu mai folosesti masina in afara orelor de serviciu ori renunti la ea.
Noi avem 2 masini, una, 4x4 turbo, strict a sotului (prea nervoasa pt mine), de zi cu zi; cealalta, "de fete", pentru mici cumparaturi, drumuri la doctor sau vreo vizita, cand am eu chef de un drum mai lung, iar sotul are chef de-o bere.
Niciodata nu si-a permis sa ma dea jos de la volan! Imi amintesc ca nu i-au placut foarte tare primele mele drumuri ca incepatoare, mi-a spus unde am gresit, dar...atat. Acum sta relaxat, pe bancheta din spate, cu fetita.
lidsta spune:
Si am ajuns la concluzia asta pentru ca se pare ca sunt eu defecta. Nimanui nu-i mai place sa sofeze in afara de mine, ma refer la femei. Iar rufus e barbat, poate nu exprima ceea ce e normal pentru marea majoritate a baietilor dar e singurul punct de vedere masculin in afara prietenului meu. Si placerea mea de a conduce oricum paleste in contextul acestei tensiuni asa ca pana la urma ar ramane doar o ambitie si dorinta de a aduce lucrurile pe fagasul unei relatii asa cum o vad eu normala.
Sau poate o fi defect profesional, imi place sa conduc in general si aduc comportamentul de la serviciu acasa. Ceea ce stiu sigur e ca nu mai stiu ce ar trebui sa imi doresc si unde este limita intre vise adolescentine despre viata cuplu si realitate. Daca as putea mi-as da demisia :) dar nu prea e posibil. Si nu ma refer la despartire ci asa in general la lucruri pe care le simt si le spun uneori sau nu, la un sentiment nedefinit de control z sau undo. Nu rastalmaciti cuvintele, nu ma refer la disparitie fizica, doar ca ar trebui sa imi repar existenta pastrand ceea ce am, adica copilul si el. Doar trista si obosita cu sanse maxime de recuperare ...
Victoria_mami spune:
spune-i ca l-a vazut cineva conducand si ti s-a atras atentia la servici ca daca te mai prinde ca dai masina, ti se ia.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
lidsta spune:
Nu merge, nu prea ar avea cine sa faca asta, doar daca s-ar intampla un accident ar barfi lumea ca regulile sunt pentru fraieri iar altii pot face ce vor.
Si nu masina e problema, ci faptul ca nu are importanta daca eu imi doresc ceva, fie ca e vb de cine conduce, fie ca e vb sa reduca viteza, fie ca vreau sa mergem in oras, fie ca vreau sa facem ferestrele oblice, fie ca orice. Si simt ca dispar incetul cu incetul ... Dar ratiunea si simtirea nu fac casa buna asa ca tb sa suprim ceea ce vreau si sa merg inainte.
M-am ambalat din nou ... Si abia mi-am propus sa renunt, doar ca se pare ca inca imi mai plang de mila cand, cum ar spune marele meu clasic in viata", nu exista nici macar cel mai mic motiv" ...
lidsta spune:
Nu merge, nu prea ar avea cine sa faca asta, doar daca s-ar intampla un accident ar barfi lumea ca regulile sunt pentru fraieri iar altii pot face ce vor.
Si nu masina e problema, ci faptul ca nu are importanta daca eu imi doresc ceva, fie ca e vb de cine conduce, fie ca e vb sa reduca viteza, fie ca vreau sa mergem in oras, fie ca vreau sa facem ferestrele oblice, fie ca orice. Si simt ca dispar incetul cu incetul ... Dar ratiunea si simtirea nu fac casa buna asa ca tb sa suprim ceea ce vreau si sa merg inainte.
M-am ambalat din nou ... Si abia mi-am propus sa renunt, doar ca se pare ca inca imi mai plang de mila cand, cum ar spune marele meu clasic in viata", nu exista nici macar cel mai mic motiv" ...
monabella spune:
Sotul tau greseste. Masina ti-a fost data tie si tu tb sa o conduci.
Nu mi se pare deloc corect sa te dea el jos pe tine ca sa conduca el. este lipsa de respect dupa cum ai zis.
delphin spune:
Sa-ti zic eu, al tau sot e cu adevarat fara jena! Nici nu te respecta, nu tine cont de placerile tale, sa nu mai zic de altele. Si noi avem 2 masini si mie imi place sa fiu condusa de el, indiferent in ce masina rulam. Dar daca trec sa-l iau ca sa mergem undeva si eu am chef sa conduc, pai raman la volan, el nu vine niciodata sa-mi deschida usa ca sa ma dau jos, o fac eu inainte daca am chef sa conduca el.
Iar" eu nu ma las condus de femeie" este fara jena. Eu zic ca ai dreptate sa fii in colera. Si as zice, cu riscul de certuri mari, ca nu o mai conduce fiindca e masina de servici, simplu. Si nici tu nu o mai folosesti o perioada in scopuri personale, ca sa se linga pe botic.
Dar eu evit sa conduc cu el langa mine e fost instructor si director de scola de soferi. Inainte era stresant, acum el mi-a acordat incredere deplina la volan, chiar si doarme cand facem drumuri lungi si eu iau volanul.
hannen spune:
Mai,degeaba ii tot sugerati idei de cum sa-l pacaleasca sa nu mai dea femeia jos de la volan in stilul in care o face.Asta nu va rezolva problema.Adica idei de genul "te-a vazut cineva conducind de la munca..." Sa zicem ca el renunta sa o mai dea jos de la volan pe masina de serviciu,insa obiceiul si mentalitatea de "cocos" care nu sta sa fie condus de o femeie nu vor disparea.
Si asta e problema ei.Comportamentul si mentalitatea lui!
Uite,eu te inteleg!Perfect!Pt. ca iubesc sa conduc.Am 33 de ani si conduc de la 18!Si pe mine m-ar deranja IMENS ca domnul care ma asteapta sa-l iau de undeva sau sa-l duc undeva ,sa ma dea jos de la volan.
Chiar acum realizez ca desi e cam misogin cu femeile in trafic(are o "buba",cum vede o masina sofata aiurea,gata,automat in mintea lui e o femeie la volan.Si normal ca imediat ma enervez si`l ating oleaca)niciodata nu mi-a facut asta.
Cind plecam impreuna undeva intreaba "conduci tu sau eu?".Citeodata plecam si conduce el si la intoarcere eu,sau invers.Sau conduce doar el,sau doar eu.
L-am dus din punctul x in y,l-am dus in alt oras,l-am dus pina si la spital sau m-am dus sa-l iau.Dar atunci i-am deschis frumos usa pasagerului si a sarit in masina.
Singurele ocazii cind a condus desi a vrut sa il duc undeva au fost cind chiar nu cunosteam drumul si asta l-ar fi facut sa intarzie de la vreo intilnire,ceva.Nu il deranjeaza faptul ca-l conduc ,ba chiar se relaxeaza la maxim.Se descalta si se intinde sau imi pune parul pe moatze cu alde fii-sa.
Slava Domnului ca pe chestia asta nu avem probleme pt. ca da,am fi in aceasi situatie.Cum de altfel suntem cu "sigur e femeie asta care conduce asa "..pfua ce ma enervez.Sunt feminista rau,da` rau de tot.
Whatever happens don`t let go of my hand!
NicoletaB spune:
Din pacate sotul tau e cam misogin. Probabil nu prea are incredere in femeia la volan, dar fiind faptul ca tu conduci si ai si o masina de la serviciu nu prea are ce comenta la faza asta. Dar cand e vorba de amandoi in masina cam face "alergie" la a fi condus de tine. Si noi avem 2 masini, dar nici cand le schimbam intre noi ( nu exista masina mea, masina ta, desi cea pe care o conduce el uzual e mult mai puternica ca a mea)intotdeauna agream cine o conduce. Si nu a facut niciodata bot daca am preferat eu sa fiu soferul, desi nu ma laud cu ale lui abilitati in ale sofatului.
Probabil ca fiind el soferul il face sa se simta mai barbat.
Eu de exemplu nu am nici o sansa sa conduc masina cand ne intoarcem de la un restaurant sau nunta/botez. Pt ca el nu bea bauturi alcoolice, in schimb salvez eu familia. Si sa vezi rasete la restaurant cand intotdeauna bautura alcoolica ii este lui asezata in fata si mie sucul/apa.
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidsta Si nu masina e problema, ci faptul ca nu are importanta daca eu imi doresc ceva, fie ca e vb de cine conduce, fie ca e vb sa reduca viteza, fie ca vreau sa mergem in oras, fie ca vreau sa facem ferestrele oblice, fie ca orice. Si simt ca dispar incetul cu incetul ... |
De fapt, asta este problema. Ce-ti doresti tu nu are importanta. Poate ca, si tu, ca noi mai toate femeile, ai cedat deja prea mult si de-abea acum iti dai seama ca te pierzi...
Alexandra Maria
14.12.2007