Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna seara,
Revenim cu informatii de la consultatii: avem 37s si o zi conf echo, mai mici cu o zi , dupa ce toata sarcina am fost mai maricei cu o saptamana, avem 3125 g,si am stabilit data de 12 sept pentru cezariana, ora o aflu ulterior.
Mi-a placut foarte mult discutia cu dr, anestezist, foarte profi de altfel, ce nu mi-a placut a fost cons cu dr de garda ginecolog, ff expeditiva, m-a lasat sa ma chinui sa ma ridic de pe pat
Si dr a fost mirat de ultimile modificari, dar se pare ca s-au marit nr de nasteri...
Iti lasa bebele in camera cat vrei, tati are voie,daca analizele ies prost iei tratament, intr-un cuvant m-am mai linistit.
Sunt foarte bucuroasa ca a luat bebe bine in greutate in ultimile 2 sapt, oare mai ia mult pana pe 12 sept, asta in ideea in care sta cuminte acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

[/quote]

mada la noi lucrurile stau total altfel. :))))
la noi de la 5-6 dimineata cand se termina "distractia" pana seara la baita e nani/schimbat scutec/tita . nu ma stradui eu sa o adorm sau ceva - asa e ea somnoroasa si imi imaginam ca e normal la o sapt de viata. cat o schimb de scutec incerc sa ma joc cu ea sa vorbim etc si sa prelungesc momentul cumva. voi ce faceati toata ziua treze la 1-2 sapt?

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
[/quote]

LOre, la noi prima sapt a fost de vis sa zic asa, fata dormea cate 3-4 ore pe zi si ii dadeam sa suga, dupa care adormea iar, era ceva mirific, dar dupa o sapt de viata, lucuruile s-au schimbat f tare, a inceput sa nu mai doarma ziua, noaptea mi-a dormit mereu, chiar din pirma zi acasa, in schimb ziua puteam sa o picur la lumanare ca sa zic asa ca ea nu inchidea un ochi, statea mereu treaza si se uita, scancea, o leganam, o plimbam, o tineam in brate...rar se intampla sa imi doarma 2 ore intr-o zi, 2 ore dintr-un singur somn, in rest atipea cate 5-10 min, max jum de ora si apoi o luam de la capat.Asa face si acuma, din pacate, ea nu doarme ziua mai mult de jum de ora, e cam disperant asta, dar ne-am obisnuit.In schimb noaptea e bine, si sper sa ramana asa, noaptea cel putin.Mi-as dori ca sa se trezeasca ziua mai tarziu nu la 6, dar tinand cont ca doarme de la 1- la 6 cu 2-3 reprize de trezit si papat eu zic ca e ok.Ideal ar fi sa doarma de la 10 la 6, dar veau prea multe,nu?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna seara,
Revenim cu informatii de la consultatii: avem 37s si o zi conf echo, mai mici cu o zi , dupa ce toata sarcina am fost mai maricei cu o saptamana, avem 3125 g,si am stabilit data de 12 sept pentru cezariana, ora o aflu ulterior.
Mi-a placut foarte mult discutia cu dr, anestezist, foarte profi de altfel, ce nu mi-a placut a fost cons cu dr de garda ginecolog, ff expeditiva, m-a lasat sa ma chinui sa ma ridic de pe pat
Si dr a fost mirat de ultimile modificari, dar se pare ca s-au marit nr de nasteri...
Iti lasa bebele in camera cat vrei, tati are voie,daca analizele ies prost iei tratament, intr-un cuvant m-am mai linistit.
Sunt foarte bucuroasa ca a luat bebe bine in greutate in ultimile 2 sapt, oare mai ia mult pana pe 12 sept, asta in ideea in care sta cuminte acolo

Ma bucur ca sunteti amandoi bine,o zi decalaj la masuratori e nimica! Cu ce dr anestezist ai avut consultul preaestezic si cine era de garda?In rest cred ca ai emotiii deja, amia les ca joi e 1 sept si deja se apropie marea zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:

Buna seara,

Ma bucur ca sunteti amandoi bine,o zi decalaj la masuratori e nimica! Cu ce dr anestezist ai avut consultul preaestezic si cine era de garda?In rest cred ca ai emotiii deja, amia les ca joi e 1 sept si deja se apropie marea zi!

Consultul preanestezic cu Dr Lunca Claudia, iar cel gineco nu am reusit sa vad ecusonul, oricum daca ar trebui sa am nevoie de acea dr as fugi repede, nu am avut un feedback bun cu ea si la mine asta conteaza in prima faza, sper totusi sa ma insel sa fie doar imaginatia mea .
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

neatza...
Claudia,inseamna ca ne intalnim pe acolo...eu sunt programata pe 14 sept.
Consultul preanestezic l-am avut si eu tot cu dr.Lunca.o doamna super dulce.

DANIELA 37+

Mergi la inceput

ahhh,CLAUDIA,dar cine este dr.tau?

DANIELA 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyyelas

DANIELA 37+

Buna,
Dr. meu e dr. Scurtu, colaborator,
Tu ce ai ales rezerva cu un pat sau 2?? Eu am optat ptr unul iar aku stau la dubii daca sa fie unul sau doua
Numai bine

Claudia 37+

Mergi la inceput

Eu astazi mi-am propus curatenie generala, apoi sa stau linistitra pana vine bebe, astept o fata sa ma ajute ca nu mai pooot singurica

Claudia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

mada m-ai speriat un pic. :))) sper ca nu va fi asa si la noi. ma simt epuizata in conditiile de acum, apoi sa nu doarma deloc ziua....

pot spune totusi ca am marcat o victorie aseara. lucrurile incet incet par sa se indrepte in directia buna (asta daca nu se va schimba radical bioritmul fetitei asa cum zice mada). am pus-o pt prima oara in pat cu noi si am dormit amandoua destul de bine. nu am apucat sa pregatesc de cu seara "terenul" asa ca am improvizat pe moment culcusul, am alaptat cu neindemanare la orizontal, dar a functionat - vom perfectiona metoda diseara.

poate furia laptelui sa revina?! m-am trezit cu sanii arzand, sfarcuri semi-dureroase f sensibile, sanii nu sunt f plini dar sunt mai plini decat de obicei. e posibil ca asta-noaptea sa fi papat mai putin decat de obicei. e posibil sa fie asta cauza? ce sa fac? sa storc sanii cu pompa?

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyyelas

DANIELA 37+

Buna,
Dr. meu e dr. Scurtu, colaborator,
Tu ce ai ales rezerva cu un pat sau 2?? Eu am optat ptr unul iar aku stau la dubii daca sa fie unul sau doua
Numai bine

Claudia 37+

draga mea,eu am optat pentru rezerva cu 2 paturi,pentru ca daca optam pentru cea cu un pat doream sa stea si sotul cu noi,iar suma se ridica mult...oricum o sa am cu cine palavragi...
dar,stai linistita,nici noi nu eram hotarati cand am semnat contractul si ne-a spus ca putem sa optam atunci pe loc pentru rezerva cu un pat...
apropo,ai vizitat si neonatologia ieri?cand am semnat noi contractul era plina,erau vreo 10 fetite si 2 baietei!!!!

DANIELA 37+

Mergi la inceput