Ajutor !

Ajutor ! | Autor: vera_26

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati, care stiti cum se calculeaza exact data cand am ramas insarcinata, daca ultimul CM a fost pe 5.07.2011, iar la eco pe 23.08.2011 mi-a calculat ca am 7 saptamani? Va rog sa ma ajutati !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

numara si tu saptamanile de la 5 iulie pana in prezent, alea sunt saptamanile de sarcina...asa se face calculul, nu e motiv de panica si nici de spaime

ps. daca nu te crede careva, sa se informeze

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca ciclul tau este regulat, perioada in care ai ramas insarcinata este saptamana 18-24 iulie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

daca ciclul tau este regulat, perioada in care ai ramas insarcinata este saptamana 18-24 iulie.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

asa e, dar asta are relevanta doar ptr mamica si eventual ptr tati, asa ca o curiozitate...insa varsta sarcinii se calculeaza tot dupa ultimul CM si tot 7 saptamani ramane

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ai aici un calculator foarte bun: www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza" target="_blank">Cand vine barza?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Uite mai jos, data PROBABILA a conceptiei:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
respectiv 19 iulie 2011

Evident, e valabila pentru ciclu regulat de 28 zile si ovulatie regulata. Daca aceste doua conditii nu sunt indeplinite, data de mai sus nu e valabila si nici nu exista alta modalitate sigura de a afla data conceptiei. Varsta ecografica a sarcinii nu corespunde intotdeauna cu varsta reala a sarcinii.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

asa e, dar asta are relevanta doar ptr mamica si eventual ptr tati, asa ca o curiozitate...insa varsta sarcinii se calculeaza tot dupa ultimul CM si tot 7 saptamani ramane

Nina, 23+,

nina, stiu, insa vera a intrebat cum poate fi calculata data exacta in care a ramas insarcinata. are ea un motiv sa intrebe asta, sunt sigura.
trebuia sa scriu de fapt ca, daca are un ciclu regulat de 28 zile, ovulatie regulata, data probabila a conceptiei este situata la mijlocul intervalului de 28 zile, plus/minus 1-2 zile, depinde foarte mult si cand a avut loc contactul sexual.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bedrosmart

Uite mai jos, data PROBABILA a conceptiei:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
respectiv 19 iulie 2011

Bedro, f interesant site-ul, am studat partea cu viabilitatea, pana acum nu am mai gasit un calculator de sarcina care sa aibe atatea trimiteri... tnx

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Vera, dar tu mai ai un bebe de 3 ani, la primul copil cum ti s-a calculat?! de fapt care e nedumerirea ta?!

ps. oricum pana acum ai primit toate variantele posibile de raspuns...

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_26 spune:

mersi, Corina, ma bucur ca m-ai inteles, as vrea sa stiu exact ziua conceperii, dar e mai dificil pentru ca nu am un ciclu regulat.

Mergi la inceput