Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Afla numerele celor care au rezervat si spune-le ca va fi pensiunea plina de copii urlatori, semi-salbatici, mucosi, kkciosi, sa vezi cum cedeaza camerele! |
Hahaaaaaaaaaa!!! Asa ma gandeam si io!
Spune-i ca suntem cu copii mici care urlaaaaaaaaaaaaa!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
lasati draga ca eliberam noi pensiunea rapid. cand o incepe fi-miu sa urle :"hailong to heeeeeeeeelll"(ca el asta intelege) sau thundeeeeerstrike asezonate cu niste crize de oboseala ii potolim noi cu cheful de prelungit sejurul![]()
mama de
mic +
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ce vorbesti, tufato, ca doar vine si Ela, nu? |
Da, si Ela e de-a noastra!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 lasati draga ca eliberam noi pensiunea rapid. cand o incepe fi-miu sa urle :"hailong to heeeeeeeeelll"(ca el asta intelege) sau thundeeeeerstrike asezonate cu niste crize de oboseala ii potolim noi cu cheful de prelungit sejurul mama de mic +![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
gigelica20 spune:
Buna seara,
Care e topicul discutiei?![]()
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna seara, Care e topicul discutiei? |
Mergem la munteeeeeeeeeeee!!!

Denisa-Madalina
fericita de
gigelica20 spune:
Daaaa, abia astept!
Numai ca noi ajungem f tarziu vineri...dupa 10 cred. Victor ajunge mai repede cu bunicii![]()
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
"2-3" in sensul ca daca venea si Monn eram 3, acu'suntem numa'doo! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
aloooooooo!!!! eu nu compensez inaltimea cu greutatea!!!!!!!!! adica am gabarit depasit rau de tot si sunt mai lata decat lunga.... da tot la -160 ma incadrez cu succes!!!
dyana27 spune:
mai fetelor eu am tot dat inainte cu injuraturile lu' mutzu.... dar nu v-am intrebat de fapt daca sunteti si voi ok cu faptul ca ar putea sa-i scape porumbleul pe langa ceilalti motocei...

. adica pe bune, m-a trasnit ideea ca poate va deranjeaza.... ca e o liniste totala la discutia asta.... si chiar n-as vrea sa stiu ca facem vreo boacana pe acolo....

pisigri spune:
Hai ca mi-am pus modem :)
Bianca, LA MULTI ANI !!! "si pe aceasta cale! Si sa stii ca si io te iubesc pe tine 
Diana, fiica-mea, cind nu-i iese ceva, zice "baga-mi-ash picioarele sa-mi bag" :))))) deci facem schimb de experienta. Pe bune, mie nu-mi place cind copiii mici sunt incurajati sa spuna porcarii, da de-acu asta este, ai comis-o, o s-o dregeti voi...cindva iar noi speram ca puterea exemplului sa nu fie la putere :))) Ce vrei acu, sa stai acasa??
Ilinca, ma bucur ca a fost treaba ok cu gradi2.
Pisik, Anaan, Monn, imi pare tare rau ca nu mai veniti :(((. Multa sanatate !
Noi sintem la mare,. la cort, intre Mamaia si Navodari si e taaaaare bine :). Pisilincai i-a placut tare mult apa in primele zile, apoi nu stiu de ce anume s-a speriat asa ca e mult mai reticenta si mai amatoare de "uscat" si de nisip. Io personal m-am cam plictisit sa am 12 ore/zi nisip si-n dinti, ca are asta mica un stil absolut aparte de a umple de nisip orice, oricum si cu maxima viteza, dar daca o vad ca se distreaza... Singura chestie care ma dispera e ca la prinz ori nu vrea sa doarma, ori doarme pe umarul meu (in timp ce io stau pe kur si citesc si amortesc). Dar maninca de ruuuupeeeeee, a pus pe ea juma de kil in mai putin de o saptamina, deci ma declar multumita. In viata ei nu a halit mic dejun, gustare, prinz, gustare, cina, iar acum mai cere si supliment. Imi vine sa nu mai plec de aici :)
Ne-am si bronzolit, ea mai frumos, eu mai neuniform, dar nu-i bai, ca la gabaritul meu depasit si-asa nu apuc sa ma dezbrac prea tare, sa se vada:)).
Si a propos de dezbracat: vreau de mult timp un tatuaj; in Iasi nu "se exista" salon ok si la "particulari" nu vreau; stie cineva ceva in sensul asta? Ca mai avem concediu:D. Bine, nu prea imi propun sa ajung pina in Timisoara :)))) pentru asta, dar....
Nu stiu ce sa va mai povestesc. Va pup si ma duc sa ...vad eu ce sa fac :)))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

(si esti rea, ai spart gashca de piticoate, acum iar vom fi in minoritate noi astea 2-3 sub 1.60:)))