Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Afla numerele celor care au rezervat si spune-le ca va fi pensiunea plina de copii urlatori, semi-salbatici, mucosi, kkciosi, sa vezi cum cedeaza camerele!

Hahaaaaaaaaaa!!! Asa ma gandeam si io!

Spune-i ca suntem cu copii mici care urlaaaaaaaaaaaaa!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lasati draga ca eliberam noi pensiunea rapid. cand o incepe fi-miu sa urle :"hailong to heeeeeeeeelll"(ca el asta intelege) sau thundeeeeerstrike asezonate cu niste crize de oboseala ii potolim noi cu cheful de prelungit sejurul

mama de mic +

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Muuunicaaa, da' care-i treaba, sper ca nu e ceva cu ingineru'?! Te rog sa vii cu un raport la noi, tufetele care te iubim (si esti rea, ai spart gashca de piticoate, acum iar vom fi in minoritate noi astea 2-3 sub 1.60:)))

"2-3" in sensul ca daca venea si Monn eram 3, acu'suntem numa'doo!

Ce vorbesti, tufato, ca doar vine si Ela, nu? Deci 3. Sa nu stam pe langa Gigelica, Novus si Aris cand facem poze...sau mai sunt si alte "pericole"?:))

Da, si Ela e de-a noastra!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

lasati draga ca eliberam noi pensiunea rapid. cand o incepe fi-miu sa urle :"hailong to heeeeeeeeelll"(ca el asta intelege) sau thundeeeeerstrike asezonate cu niste crize de oboseala ii potolim noi cu cheful de prelungit sejurul

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara,

Care e topicul discutiei?

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna seara,

Care e topicul discutiei?

Mergem la munteeeeeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Daaaa, abia astept!

Numai ca noi ajungem f tarziu vineri...dupa 10 cred. Victor ajunge mai repede cu bunicii

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Muuunicaaa, da' care-i treaba, sper ca nu e ceva cu ingineru'?! Te rog sa vii cu un raport la noi, tufetele care te iubim (si esti rea, ai spart gashca de piticoate, acum iar vom fi in minoritate noi astea 2-3 sub 1.60:)))

"2-3" in sensul ca daca venea si Monn eram 3, acu'suntem numa'doo!

aloooooooo!!!! eu nu compensez inaltimea cu greutatea!!!!!!!!! adica am gabarit depasit rau de tot si sunt mai lata decat lunga.... da tot la -160 ma incadrez cu succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor eu am tot dat inainte cu injuraturile lu' mutzu.... dar nu v-am intrebat de fapt daca sunteti si voi ok cu faptul ca ar putea sa-i scape porumbleul pe langa ceilalti motocei.... adica pe bune, m-a trasnit ideea ca poate va deranjeaza.... ca e o liniste totala la discutia asta.... si chiar n-as vrea sa stiu ca facem vreo boacana pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca mi-am pus modem :)

Bianca, LA MULTI ANI !!! "si pe aceasta cale! Si sa stii ca si io te iubesc pe tine

Diana, fiica-mea, cind nu-i iese ceva, zice "baga-mi-ash picioarele sa-mi bag" :))))) deci facem schimb de experienta. Pe bune, mie nu-mi place cind copiii mici sunt incurajati sa spuna porcarii, da de-acu asta este, ai comis-o, o s-o dregeti voi...cindva iar noi speram ca puterea exemplului sa nu fie la putere :))) Ce vrei acu, sa stai acasa??

Ilinca, ma bucur ca a fost treaba ok cu gradi2.

Pisik, Anaan, Monn, imi pare tare rau ca nu mai veniti :(((. Multa sanatate !

Noi sintem la mare,. la cort, intre Mamaia si Navodari si e taaaaare bine :). Pisilincai i-a placut tare mult apa in primele zile, apoi nu stiu de ce anume s-a speriat asa ca e mult mai reticenta si mai amatoare de "uscat" si de nisip. Io personal m-am cam plictisit sa am 12 ore/zi nisip si-n dinti, ca are asta mica un stil absolut aparte de a umple de nisip orice, oricum si cu maxima viteza, dar daca o vad ca se distreaza... Singura chestie care ma dispera e ca la prinz ori nu vrea sa doarma, ori doarme pe umarul meu (in timp ce io stau pe kur si citesc si amortesc). Dar maninca de ruuuupeeeeee, a pus pe ea juma de kil in mai putin de o saptamina, deci ma declar multumita. In viata ei nu a halit mic dejun, gustare, prinz, gustare, cina, iar acum mai cere si supliment. Imi vine sa nu mai plec de aici :)
Ne-am si bronzolit, ea mai frumos, eu mai neuniform, dar nu-i bai, ca la gabaritul meu depasit si-asa nu apuc sa ma dezbrac prea tare, sa se vada:)).
Si a propos de dezbracat: vreau de mult timp un tatuaj; in Iasi nu "se exista" salon ok si la "particulari" nu vreau; stie cineva ceva in sensul asta? Ca mai avem concediu:D. Bine, nu prea imi propun sa ajung pina in Timisoara :)))) pentru asta, dar....

Nu stiu ce sa va mai povestesc. Va pup si ma duc sa ...vad eu ce sa fac :)))

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput