Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 7
aris26 spune:
novus - imi pare tare rau ca te-am zapacit. uite de ce imi e mie frica de plecari organizate...ca incurc alti oameni
multumesc mult pt ca te agiti sa ne rezolvi
super Ilinca
ai vazut. un sut in fund un pas inainte. chiar ma bufnit rasul ca azi am luat si eu la verificat curtea alor mei si ce constat: curte are acces doar din interior, prin cladire, dar stiam sigur ca mai are o poarta undeva(ca asa cer pompierii) si o gasesc pe o laterala legata cu lantz si cu un lacat pe lantz
si da doar intr-o parcare nu in strada![]()
mama de
mic +
Anaan spune:
Pisik, Gianina

si pentru voi si pentru fetitele voastre!
Pisik, din ce povestesti tu imi dau seama ca intr-adevar are dreptate dr sa nu se arunce inainte cu operatia lui Andrei, fiindca el nu a avut niciodata asemenea probleme cum are Ana - probleme care sa presupuna tratament de lunga durata. El mereu face rosu in gat, insa se pare ca e mai mult din cauza gurii deschise decat a polipilor si, in acest caz, operarea polipilor ar fi degeaba. Eu credeam ca-si tine gura asa din cauza polipilor, dar dr zice ca tinutul asta al gurii deschise ar fi trebuit sa fie insotit si de alte simptome: nas infundat, respiratie greoaie, o voce "fonfaita", sforait, muci permanenti, otite, bronsiolite frecvente or el nu are niciunul dintre simptomele astea. Mai nou, am inceput sa-l atentionam sa-si tina gura inchisa si vad ca incepe sa functioneze treaba! Da, Doamne, sa fie bine pentru toti copilasii nostri!
Pisik06 spune:
ANA, mie a doua doctorita orl-ista mi-a zis clar ca din cele doua tipuri de raceli pe care le face Ana, operatia va ameliora partea cu faringo-bronsitele sau ce draci sunt astea cu tusea asta vomitiva, in niciun caz rosu in gat cu 40 de grade, de alea nu scapam, dar sincer alea nu ma mai imprsioneaza, cele cu tuse ma omoara cu zile
. Asa ca e posibil sa nu fie nevoie de operatie la voi, la noi din aprilie e cu fonfait, cu bronsite, cu pneumonia aia pe care a facut-o, cu tuse vomitiva, etc.
Si rosu in gat cu 40 face, dar aia trece relativ repede si nu e recurenta.
Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inca o veste proasta pt excursionistele vesele : nici Pisik-ii nu mai vin ![]() ![]() ![]() Offf, m-am deprimat !! si m-a enervat si madama de la pensiune dar stiu eu cu ce sa o iau daca chiar raman camerele goale ![]() |

Daaaaaa..... si io m-am deprimat la aflarea vestii...
Intai Ana, apoi Monn si acum Pisik... 

Dar io la necaz functionez eficient asa ca... mai tare am incins cuptoarele!!!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Muuunicaaa, da' care-i treaba, sper ca nu e ceva cu ingineru'?! Te rog sa vii cu un raport la noi, tufetele care te iubim (si esti rea, ai spart gashca de piticoate, acum iar vom fi in minoritate noi astea 2-3 sub 1.60:))) |
"2-3" in sensul ca daca venea si Monn eram 3, acu'suntem numa'doo!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Si noi spargem gask, dupa cum a anuntat Novus ![]() ![]() ![]() Mor de draci, si ca nu mergem si ca Ana e iar bolnava ![]() ![]() . Desi ieri dimi avea doar muci si stranuta, ieri la pranz s-a inrautatit starea, a tusit f rau, a vomitat tot, si in somn si imediat dupa masa. Seara a fost si mai rau, a tusit toata noaptea, nu cred ca au fost 10 min linistite, a vomitat pana nu a mai avut ce .Azi dimi am mers iar la spital. Diagnostic: rinoadenofaringita, iar dr s-a exprimat verbal ca "a facut o criza de astm" , in conditiile in care e pe singulair de 3 luni si era pe aerosoli cu dexametazona de 10 zile![]() I-au facut aerosoli cu adrenalina in spital, o injectie cu dexa , am primit iarasi aerosoli 7 zile, cu ventolin si flixotide, grintuss de tuse, niste chestii de imunitate, aerius si in continuare singulair.Nu mai poooooooooooot ![]() ![]() ![]() Gata, asta a fost portia de plans si revolta. Asta este, se pare ca nu ne-a fost dat sa mergem la munte, imi pare atat de rau, imi doream din suflet plecarea asta si parca vestea de ieri ca nu o mai operam a venit ca un cadou. Din pacate, a durat prea putin bucuria . NOVUS, acum am un motiv serios sa te bat la cap pt o inalneala de toamna tarzie sau iarna timpurie, ca sa stii ca eu pana de Craciun nu mai rezist sa nu va vad ILINCA, eu nu m-am exprimat pana acum la problema ta cu gradi. Chiar nu stiu ce sa zic decat ca e nevoie sa te simti tu suta la suta linistita cu alegerea. Eu am vazut doar vreo 2-3 gradinite inainte de cea pe care am ales-o, niciuna nu m-a convins din x motive. Alegerea am facut-o si pe criterii subiective, recunosc, pt ca ii cunosteam pe patroni, am avut incredere oarba cum se spune, dar nu m-am inselat. La partea educationala nu sunt eu f convinsa ca e chiar the best (desi e ok, a invatat multe Ana acolo), dar, dupa cum ziceam si mai demult, nu asta ma intereseaza la varsta asta. Raspuns punctual la problemele ridicate de tine: curtea zic eu ca e obligatorie, ideea cu scosul in parc nu imi surade deloc; poarta era obligatoriu sa fie inchisa. Faptul ca copiii nu au voie diverse chestii nu mi se pare o drama, oricum nicaieri nu va avea parte de libertatea pe care i-o dai tu si oricat ne-am strofoca noi, nu putem sa ii tinem departe de "rigorile sociale", pana la urma tot se vor ciocni de ele, important este sa contrabalansam noi prin educatia de acasa ceea ce vad/aud/primesc in alte locuri. De ex: degeaba ma chinui eu acasa sa evit sa folosesc cuvantul "rusine", cum ajung la socrii il aude macar o data: e rusine sa faci x, rad copiii, etc . Asta este, nu ai ce sa le faci, sunt crescuti intr-un anume mod, au o anume cultura si un anume fond in spate si aia e. La inceput ma enervam tare, acum ii soptesc eu ca "nu e rusine", doar ca nu e frumos sau e bine sa facem altfel, nu rade nimeni de noi, dar...etc. si gata. M-am lungit, sper ca ai inteles ideea. Mie chestiile legate de securitate, conditii, etc. mi se pare esentiale, celelalte care tin strict de background-ul celui care le aplica (educator,bunic, ruda, om de pe strada) mi se par f subiective si incontrolabile suta la suta si sunt un pic mai toleranta. |
Nu mai zic cat m-am ofticat cand am aflat ca nici voi nu veniti...

Multa sanatate Anei Bia'ca.

Salutam ideea unei intalniri de toamna tarzie!

La gradi sunt total de acord! Ca doar avem puii de cioara la aceeasi gradi!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 espre noi aflarati ca ne luptam cu pleumonia (virala , ce-i drept, luata de micsu' de la gradi; si de combatut - intai ea si din wk si noi ca altfel cum sa ne testam rezistenta la 39.8acum este muuult mai bine, noi, de-abia de miscam [...] poarta gradinitei -la noi e cu sistem magnetic si dupa ce apasam pe buton, intai ne identifica si apoi ne da drumul inauntru - si desigur ca e tot timpul inchisa |
Of!!!
sa va faceti bine!Cu poarta, si la noi e la fel... parca am mai zis...

Denisa-Madalina
fericita de
Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
"2-3" in sensul ca daca venea si Monn eram 3, acu'suntem numa'doo! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ce vorbesti, tufato, ca doar vine si Ela, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 ca sa contrabalansam vestile proaste va zic ca venim noi. si chiar de vineri dimineata. al meu a sarit in sus de bucurie cand l-am intrebat. i-am mai zis mai demult dar cum leul meu ce nu il priveste imediat ii intra pe o ureche si ii iese pe alta....acum cand l-am intrebat iar daca mergem in week-end la moieciu. el; cu cine?(de zici ca atunci auzise prima data) cu fetele dupa forum. a da! mergem! de ce sa nu mergem? pai si mergem de vineri sau de sambata. cum de sambata? de vineri dimineata? ce noi sa pierdem o zi? hahhaha m-a distrat rau entuziasmul lui |

Denisa-Madalina
fericita de

(si esti rea, ai spart gashca de piticoate, acum iar vom fi in minoritate noi astea 2-3 sub 1.60:)))
si era pe aerosoli cu dexametazona de 10 zile