Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fete…o cafea???

Baby, ti-a zis dr sa nu-l mai alaptezi pe Tudor? Eu stiam ca laptele de san nu se intrerupe. Iar noi cand am fost la pediatru dupa criza de varsaturi si urmau scaunele moi ne-a zis sa-i dau lapte in continuare dar sa i-l fac cu mucilagiu de orez cat face moale.

Lalala, La multi ani pentru sotul tau!!! Iarta-l si pedepseste-l in acelasi timp..

Paula, toti au problema asta cu bagatul in gura absolute orice. Si a mea a ‘’gustat’’ din foarte multe chestii nu tocmai bune. E o etapa a cunoasterii, va mai dura nitel dar trece. Oricum dupa ce le aduce in casa nu uita de ele, sa le poti arunca si tot asa?

Ce super de voi... mai aveti putin si va intalniti la ochidut. Ce mistoc trebe sa fie.. Imi si inchipui cum o sa stati toata ziua cu bebicii, ce de plimbari in sir indian cu caruturile, ce de povesti cu al meu face asa ... al tau cum?? ce de prietenii se vor lega intre delfinasi (ca voi deja sunteti prietene) ....mmmm...ma apuca nostalgia....

mai bine fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari

Mai semnez si eu condicuta, asa, sa nu ma dati disparuta. Ieri m-am trezit cu Garda Financiara pe cap la o firma, asa ca pana la 1 noaptea am asezat la hartii sa merg azi la eu cu ele. Momentan am scapat cu bine, mai ma duc pe 12 sept sa vedem ce iese. Si pentru ca m-am stresat tare, bebelina din burtik a facut tumbe ieri toata ziua si noaptea. Azi ma simt rupta de oboseala, dar ma apuc de bagaje mai tarziu nitel.

Va foarte pupam

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, de ce nu e bine sa alaptezi in conditiile astea? Eu stiam ca LM-ul ajuta flora fff mult! Sanatate multa puiului!

Racusor, ce surpriza i-ai facut finutei? nasica!!

Ilinca, off, lasa ca vei afla si numele familiei, speram ca il ve afla cat mai devreme!

Denisa, cum mai stau lucrurile? Ajungeti la MI?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

nu are rost sa va prostesc,probabil ca nu. Voi ramane foarte suparata pe Calin pt ca o face dintr-o nejustificata razbunare

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

stau si ma gandesc ca daca vine, adica daca mergeti cred ca il iau fetele de urechi rau de tot

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

DA ASA MA GANDESC,ca fetele mele,imi vor lua apararea si se vor lua de el un pic.Ma si gandesc deja ce replica ii va da poate Paula asa in stilul ei caracteristic
Si ca o cireasa pe tort,imi spune dimineata ca mergem,apoi ma suna ca s-a stricat cardanul la masina si trebuie sa o duca la service.Deci numai cu masina soacra-mii putem venii si nu prea incapem.
off parca toate mi-s pe dos

Rody, Miha mea lucreaza si nu mai poate veni din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI SOT DE LALA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...multumim pt cafea...tare buna

Aseara am adormit pe la 12.30...m/am uitat la un film...tare bine mi/a prins...azi m/am trezit la 10...acum ma pregatesc de curatenie

Rody f.frumoase pozele...de Isa nici nu mai zic

Adriana asta iti mai lipsea

Denisa sper sa ajungeti la MI

Sot de LALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai denisa, fa tu pe dracu in 4 si mergeti. nu te lasa impresionata de masini stricate si alte motive. tu tine-o pe a ta ca vrei sa mergi soriceii

eu il am pe marius bolnav acasa si asa tare ma incurca nici nu stiu ce are, ca de ieri s-a simtit rau, a zis ca de la caldura, si tot rau ii e si azi..
eu am dormit cam naspa aseara ca m-am tot plimbat intre el si mara.

nu stiu ce sa ii mai dau marei sa manance la pranz..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rody, Paula da, vad ca se poate, a fost o supriza neasteptata din partea mamei...lui Matei ii place...se obisnuieste si ea usor usor...si plec si eu linistita in Irlanda, asta dpa ce o aducem si pe soacra-mea cand venim de la mare

Paula nu te mai plange de impachetat/despachetat ca eu innebunesc
cred ca ducem cutiile dicolo si plecam la mare direct...cand venim inapoi vedem noi ce mai facem

si Cosmin ne-a ajutat dar mi-a zis Marius ca se grabea tare sa nu il certi ca intarzie

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

[quote]citat din mesajul lui carla_2008

[quote]citat din mesajul lui bumblebee

Baby, de ce nu e bine sa alaptezi in conditiile astea? Eu stiam ca LM-ul ajuta flora fff mult! Sanatate multa puiului!

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

eu stiu ca LM e bun LP nu se poate da

La Multi Ani pentru sotul Lalei

Paula de la Topoloveni am vazut dulceata de cirese amare si zacusca nu am gustat...inca

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ziua buna dragi mamici

ce va fac micile comori???

vin in casutza voastra cu o intrebare si rugaminte

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166366

va doresc zile frumoase alaturi de micuti

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, nu l-am certat, dar eram cu Raul la o mamica acasa, la vreo 2 km de Tg Mures, se insera si nu aveam cu ce veni acasa, ca el si-a distrus masina cand a lovit un caine si a luat masina mea. Taxi-urile nu veneau dupa noi si riscam sa dormim la femeia aia acasa. Nu mai spun ca Raul era negru ca un dracusor ca a facut baie in piscinuta si apoi s-a tavalit prin nisip, asa ca era murdar ca un purcelus. Si nici nu mi-a zis Cosmin ca o sa mearga sa il ajute pe Marius, asa ca nu aveam plan de rezerva. . Dar m-a descurcat pana la urma si cand i-am spus lui Cosmin ca nu mai e nevoie, erau terminati. Ce ati patit cu patul? De ce nu a fost bun?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

´neatza, fete

laurika, vin si eu cu , cine mai doreste? abia au terminat fetele micul dejun si pot lenevi un sfert de ceas cu capuccino in fata, apoi fugim la farmacie sa-i luam o crema la tati, sa ne cantarim toate si sa mai vedem o particica de oras pana la amiaza...

paula, pai lasa bagajele facute . si Isa culege tot de pe jos , dar numai chestii minuscule, gen coji de seminte, nasturi, pietricele, ambalaje de guma/bomboane, chistoace , daca i le iau tre sa-i dau altceva, dar nu mai merge cu pachetul de servetele . asa ca am ori un pix, ori o jucarioare de-a ei, ori portofelul, cheile, telefonul mai rar ca daca nu-i convine schimbul da cu el de pamant!! desi apoi maraie ca vrea telefonul!! intr-o zi avea mainile ocupate cu 2 mingiute (in casa), vroia sa ia telecomanda si nu reusea, ii cadeau mingile, asa ca a luat o minge si a bagat-o in gura lasand mana libera ptr telecomanda (era sparta si a prins de o margine)!!!

crissteo, ce frumos ai spus . mamicile la primul copil ar trebui sa puna in rama vorbele tale: Am invatat ca baietii mei nu vor o mama perfecta, vor o mama normala, linistita, care sa accepte ca ei nu manaca si nu dorm si nu sunt cuminti mereu cand vreau eu, asa cum nici eu nu mananc, nu dorm si nu fac frumos cand vor altii.

carla, e un pas bun ca zice sotul totusi ca vrea sa mergeti! daca nu rezolvati cu masina pana maine, pai incercati cumva si cu a soacrei , ar fi pacat sa ratati MI. ce-as fi vrut sa fac si eu acum bagaje si sa vin la voi

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput