Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 8
rodyka spune:
carla, daca tot ati ajuns la faza de razbunari, de ce nu mergi tu cu prietena ta si cu soriceii la MI? sotului tau nu cred ca-i vor simti mamicile lipsa
. eu zic ca e o ocazie minunata sa iesi si tu si sa lasi in urma stresul de acasa 

ooana, o
pentru mama ta, deci se poate 
lauri_ca, tare faza cu micsoratul portiilor ![]()
lalala, dar maine il ierti, nu? 
baby, nici Isa nu mai vroia orez, morcov, mar copt... asa a ajuns sa refuze orice era cu lingurita 
gata, fete dragi, ma duc sa culc fetele, e tarziu si nu au somn, se uita amandoua in carti cu poze
. nb 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
lalala13 spune:
rodi maine, adica azi e ziua lui..
ca de aia m-am enervat ca vroiam sa ii fac o surpriza..dar s-a lins pe bot..
sa zica mersi daca il iert
m-am scos
aa, si acum doarme cu sebi![]()
lalala13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
nu are rost sa va prostesc,probabil ca nu. Voi ramane foarte suparata pe Calin pt ca o face dintr-o nejustificata razbunare Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
stau si ma gandesc ca daca vine, adica daca mergeti cred ca il iau fetele de urechi rau de tot
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 rodi maine, adica azi e ziua lui.. |
la multi ani sotului tau si multa intelepciune!!am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Neata! La multi ani cu sanatate pentru sot de LALALa!!!!![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi ani si de la noi!!!
Buna dimineata!Care e cu cafeaua??ca eu vreau una mare :D
Lala: vroiam sa scriu de ieri.nu va mai ganditi la din astea cu divort.Si sa va zic una misto, cu soacra-mea in prim plan.Ai mei socrii au divortat de 4 ori!Exact ca aia a lu Prigoana :)).Si acum socra-miu zice: nu m-as mai insura niciodata daca as mai fi tanar :)).
Ieri incercam sa scriu mesaj,fi-miu cu sticla de apa in mana, bea si scuipa pe jos..facut balta..se duce ceva mai incolo face pipi,ca il tineam in chilotei...o ia la fuga prin camera si se aude:buf!!Alunecase pe apa...si era f nervos:).pana la urma l-am culcat si gata supararea.acu plimba cosul de gunoi prin camera.
Va pupez.revin
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
paula_m spune:
Neata
Simona La multi ani sotului tau!!! Si sa-i vina mintea la cap!!!![]()
Baby, Racusor, dar gemul de Topoloveni nu e din prune? Sau voi ii dati alt gem de Topoloveni...ca eu stiu ca prunele in nici un caz nu ajuta la diaree...
Oana, ma bucur ca mama ta va ajuta. Mai bine mai tarziu decat niciodata
. Si daca sta mai mult cu Matei, se obisnuiesc unul cu altul si mergi si tu mai linistita in Irlanda.
Vai, iar tb sa ma apuc de bagaje!!!
Asa m-am saturat sa impachetez si despachetez haine.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
crissteo spune:
Mamici dragi si frumoase, multumim din suflet pentru mesajele de ziua lui Berti si pentru minunata surpriza, Crissy, Crispro,Paula, Rody

MULTUMESC DIN SUFLET- am plans de fericire ca am retrait toate momentele de la sarcina pana acum si am mai plans de fericire ca va cunosc, sunteti MINUNATE- sper ca nu am uitat pe nimeni din mamicile care si-au rupt din timpul si energia lor sa ne faca asa o supriza-sunteti minunate, absolut minunate.

. Cuvintele sunt prea sarace, MULTUMESC.
Noi am revenit din vacanta, sper sa povestesc curand cum a fost, acum am un baietel agatat de mouse care striga mimi mimi, asta striga cand e nervos.
Suntem bine, am baieti mai grasuti si mai bronzati. Pun si poze, dar nu mai stiu unde.
Crispro, multe imbratisari pentru mamica cea mai buna si cu cel mai frumos par cret pe care l-am vazut eu vreodata. Daca iti pui problema daca esti mamica buna pentru puiul tau, atunci sa stii ca esti cea mai buna mamica pentru el

. Putin ajutor de la altii-am inteles ca vine mama ta, o sa-ti prinde bine cateva zile in care sa mai rasufli un picut.Cand imi amintesc ce stresata eram eu cand era Teo mic, acum chiar s-au schimbat multe, nu ca nu-s stresata
, dar am invatat ca daca nu mananca o masa, daca nu doarme o zi, daca nu merge cand toti se asteapta sa o faca, daca se da cu curu de pamant cand ti-e lumea mai draga, daca nu vrea nimic exact cand te grabesti sau nu mai poti, nu-i nimic, trec toate, am invatat sa accept ajutorul, adica mai exact sa-l cer, chiar si pentru cateva minute cat ascult o melodie sau beau un pahar de bere
. Am invatat ca baietii mei nu vor o mama perefcta, vor o mama normala, linistita, care sa accepte ca ei numanaca si nu dorm si nu sunt cuminti mereu cand vreau eu, asa cum nici eu nu mananc, nu dorm si nu fa frumos cand vor altii. Asa ca acum imi e mult mai usor. Si mai iau si eu magne b6 si mai vorbesc cu voi si asa incerc sa petrec frumos timpul asta scurt pe care-l mai am pana incep serviciul si stiu eu cum se schimba toate si cat voi regreta ca nu m-am bucurat ac stau cu picii acasa.
Gata, scuzati, mesajul lung si poate scris aiurea, daca nu trimit asa cine stie cand mai scriu. Acum astept sa se termine ciorbita defacut, rufele de spalat si imbrac baietii sa iesim.
Pup mamici minunate si copii extraordinari
crispro spune:
Crissteo, iti multumesc mult de cuvintele frumoase si de incurajari! tare-mi place de tine! 

Abia astept sa vad poze cu puiutii bronzati! (pe yahoo group le poti pune, sau poti sa iti faci tu separat un cont pe picasa, asa cum am si eu la semnatura). Te pup cu drag!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Ce ma fac cu Raul care baga tot in gura? Cam de 2 sapt tb sa stau in permanenta cu ochii pe el, mai ales afara. Ieri l-am gasit cu un nasture in gura, nu stiu de unde l-a rupt!!! Si nu e linistit daca nu are ceva in maini in permanenta, pietre, sau orice altceva gaseste pe afara. Si nu va zic cate pietre mi-a carat in casa, ca face circ daca i le iau din manuta. Tb sa am tot timpul ceva, sa ii inlocuiesc comorile din mana cand venim acasa.
Spuneti-mi si mie cat dureaza faza asta si cum sa scapam de ea....
Crissteo
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN

si