Vacanta la ski in Austria
Buna ,
Stiu ca nu a trecut bine vara, dar noi am inceput sa ne gandim deja la urmatoarea vacanta .
Poate cineva sa imi impartaseasca din experienta vacantelor trecute in Austria ? Oferta este foarte mare, dar as vrea sa stiu parerea voastra . Suntem 2 adulti si un copil de 7 ani care este incepator si as vrea o statiune convenabila din pdv al partiilor, preturilor, etc .
Multumesc,
Raspunsuri
lenca spune:
Buna, eu pot sa iti raspund din experienta mea, am fost 3 ierni in Austria:prima data aproape de Innsbruck la o pensiune aproape de partie,a 2 oara in Kaprun si 3 oara in Bad Gastein, In afara de prima data cand m-am simitit straina, in Kaprun si Bad Gastein e plin-plin de romani galagiosi si parveniti, care venisera sa isi etaleze masinile si costumele de ski.Noi la anul in vacanta din iarna scolara vrem tot in Austria dar intr-o zona nu asa cunoscuta de romani, intr-o statiune mai mica, cu partie pentru incepatori mult mai usoareee ca vrem sa o luam si pe cea mica cu noi de 3 ani sa vedem dc ar sta pe schiuri, si tot undeva unde sa gasim aproape si un patinoar, un derdelus pt sanie si eventual o piscina pt relaxarea de dupa o zi obositoare de schiat.
anya spune:
Incercati in Germania. In zona Konigsee, am stat mai ieftin ca in Austria si acum 3 ani nu vazusera romani pe acolo . In zona exista si piscine cu apa termala, o mina de sare pe care am vizitat-o si copiii au fost incantati, partii de sanie si ski, plimbare cu vaporasul pe lac. Nu sunt statiuni mari cu viata de noapte (cu copii dupa voi nu cred ca mergeti in discoteci) dar foarte ok dpdv distractie de iarna.
crisu79 spune:
Ma regasesc si eu in aceeasi dilema.Oferta e f mare si nu stiu ce sa aleg.
Pe noi ne-ar interesa zona Solden daca poate da cineva recomandari pentru un hotel/pensiune .
roli25 spune:
La Solden, aici am stat si ne-am simtit f. bine: http://www.bergfex.at/soelden/pension-haus-alpengluehn/
Zona e intr-adevar foarte frumoasa. Domeniul skiabil e f. mare si variat, iar in apropiere e un complex cu ape termale, unde ne relaxam in fiecare seara: http://www.aqua-dome.at/xxl/_lang/en/_area/therme/index.html
crisu79 spune:
Multumesc, Roli.Din pacate in perioada cānd vrem noi sa mergem nu mai sunt locuri.
Ai gasit si o scoala buna de ski pentru cei mici?ai vreo recomandare?